Лидл ::55::

• 89 663
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
Аз утре отивам само за фенерче за малкото..уж де Mr. Green Ама като се познавам, ще изляза с повечко неща.... #Crazy

# 166
Като споменахте слушалките - преди известно време пуснаха едни много хубави, за 9.90-10 лв
.Едната престана да работи,а някъде преди време мисля,че бях чела за уважаване на гаранция въпреки липса на касова бележка, ако се касае за продукт, който е марка на Лидл -  Silver Crest?  newsm78
(Ще купя нови, но ползвателя им много си ги харесва..)

# 167
  • София
За хубав звук трябва и хубаво устройство, което да го издава. Не е и само до слушалките...
Предните имаха 3г. гаранция, тези дали имат, не видях и по този въпрос нищо в брошурата.

# 168
  • София
За хубав звук трябва и хубаво устройство, което да го издава. Не е и само до слушалките...
Предните имаха 3г. гаранция, тези дали имат, не видях и по този въпрос нищо в брошурата.

е... естествено Simple Smile

# 169
  • Русе
Сега пак ще ни критикуват, че пълним темата с безполезна информация, ама 3 години за слушалки са много. Не са електроуред все пак.
На тези, които купих оня ден, Филипс им дават 6 месеца, на опаковката го пише Peace

# 170
Но има пък ножове с 3 години гаранция -май беше и някакви други неща -на които ми беше странно -бяха даже на цена под 10лв.
 В ръководството на другият вид слушалки http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16407 пише SilverCrest SKM 10 A1
46 - Български
Гаранция
Гаранция на TARGA GmbH
вие получавате за това устройство 3 години
гаранция от датата на покупка. Моля,
съхранявайте оригиналната касова бележка
като доказателство за покупката. Моля, преди
пускането в експлоатация на вашия продукт
прочетете приложената документация. Стигне ли
се до проблем, който не
може да бъде решен по
този начин, моля, обърнете се към нашата
гореща линия. За всички запитвания, моля,
дръжте на разположение номера на артикула,
респ. ако има наличен сериен номер. В случай,
че не е възможно ре
шение по телефона, в
зависимост от причината за неизправността от
нашата гореща линия ще бъде задействано по-
нататъшно сервизно обслужване. При
материален или фабричен дефект в гаранция
продуктът се ремонтира или заменя – по наш
избор – безплатно. С ремонта или замяната на
продукта не започва но
в гаранционен период.
Консумативните материали като батерии, SilverCrest SKM 10 A1

акумулаторни батерии и светлинни средства се
изключват от гаранцията.
Вашите законни права спрямо отговорността на
продавача за недостатъци съществуват наред с
тази гаранция и не се ограничават от нея.
Сервиз
Телефон: 00800 117 44 42
  Не открих за  другият вид да има ръководство -има други два модела -но те да безжични .

# 171
  • София
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-BC0549DA-6EF42793/lsp/hs … D0%BB%D0%BA%D0%B8 eто ги слушалките - 3 години гаранция, пише в книжката... тапичките с животинките и те с толкова.

Вики - не сравнявай лидл с другите фирми... те са си със своя си политика.
Въпреки, че филипса също трябва да имат 2 години това е стандартната гаранция за евро съюза и не би следвало да е по-малко. Всички филипси, които поглеждам в нета са с такава гаранция, от най-вентините, до най-скъпите им, не знам какви са тези с 6 месеца и кой те е "метнал" с гаранцията така.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 18:09 от Angel_Dust

# 172
Засега само запис.

# 173
  • Русе
Angel_Dust,
Скрит текст:
Купих ги от Кауфланд. На каса касиерката ми каза, че гаранцията им е 3 г., но да отида на Информация, за да ми попълнят гаранционна карта. Отивайки на Информация, момичето каза, че няма гаранционна карта, да си пазя само касовата бележка и опаковката и е невъзможно слушалки да са с такава гаранция. Дори ми се изсмя. Обърна опаковката и каза, че там пише 6 месеца. Доверих се, все пак това са слушалки и не съм гледала. Сега обаче ме заинтригувахте и обърнахме отвсякъде опаковката със сина ми - е, никъде на пише никакъв гаранционен срок, камо ли 6 месеца

И по темата ЛИДЛ - да похваля белия боб, който е намален. Свари се на каша за отрицателно време, като се има предвид, че след като му смених водата съм забравила да включа котлона и може би час е седял само така накиснат Joy

# 174
  • В една слънчева къща...
Тези кнедли с пълнеж от сливи, които ще са от петък, някой пробвал ли ги е? Стават ли?

# 175
Днес нямаше замразен зелен боб. Нямало е вече две седмици, но е в постоянния им асортимент.
Стафиди имаше много и са си като старите - обработени без сяра

# 176
  • София
Някой използвал ли е шоколада за готвене от 200гр?

# 177
Да, по препоръка от форума, много съм доволна, натрошава се лесно за разлика от този от К.

# 178
  • София
Някой използвал ли е шоколада за готвене от 200гр?

чудесен е, ползвала съм го, но предимно са  директна консумация Simple Smile

# 179
  • Русе
Още един положителен глас за готварския шоколад. И аз освен да го ползвам за сладкиши си хапвам от него Wink

Общи условия

Активация на акаунт