Лидл ::55::

• 89 626
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Тоалетната хартия Милде в момента е по-на сметка да се купи от ЛИДЛ. В неделя бях в МЕТРО, там е на цена от 19,99 лв., в ЛИДЛ е 14,99 лв.
В ЛИДЛ съм виждала само лилава такава.Пак ли е същия цвят и за колко броя е цената?На промоция ли е?
Понеже не ползвам такава т.х. не обърнах внимание какъв цвят е в МЕТРО, не обърнах внимание и колко са бройките, но съм сигурна, че пакетите са с еднаква големина.

Стафиди днес имаше в Ловеч, дори се замислих дали да си взема, но се отказах, сега не ми се ядат.

# 121
  • Бургас
Брадата каква точно е тази машинка !?
Не мога да намеря снимка точно на лидълската, но ето такава на Керхер:

Не съм мила прозорци с нея, но пък си я взех точно за сутрешния конденз по прозорците, който иначе мразя да попивам с кърпи. Банята също подсушавам понякога с нея. Много ми е удобна, а и я пуснаха точно когато щях да купувам въпросната керхер за двойно повече пари и си беше добро вложение Peace

Иначе след като обърнах къщата да търся касовата бележка, последвах съвета на половинката да я оставя изключена по-дълго време и да видя тогава как ще е и тя взе, че проработи (май)... Дано си остане работеща, че точно в този сезон не искам да оставам без нея Praynig

# 122
Може да има защита  и да се задействала . /Имах миксер Браун имаше защита и като го претовариш се изключваше сам - само веднъж ми се случи при пасиране на сладко от смокини - той беше герой просто Grinning /
Тази машинка я помня и мисля да си купя като ги пуснат -но за миене на прозорци /нямам конденз за щастие никъде /.

# 123
  • Бургас
Знам ли... Винаги стои включена в контакта да се зарежда и я махам само докато изчистя прозорците - това откакто сме я купили. А тази сутрин като я взех, продължи да си свети червено, беше топла и  не можеше да се включи Rolling Eyes Дано е било нещо инцидентно, макар че то един път като се появи проблем, надали ще изчезне от само себе си Tired

# 124
Ако уреда е прегрял и се задействала тази защита се оставя да почине -изстине -мотора или там каквото е прегряло и пак започва да работи.
 Виж в книжката с инструкции дали е упоменато за такава защита . /Имат я телевизорите ,бойлери ,миксери - поне  при такива уреди имам опит - един тв от гръмотевично буря мислехме че е изгорял -беше се задействала тази защита , бойлер на Теси прегря - вътре има копче и се изкл защитата -миксера ми прегря -в книжката пишеше / аз го бях отписала , но си работи след това без проблем /.
 Може да си претоварила уреда- Дано само това да е проблема.

# 125
  • гр.Пловдив

Ех, с това сирене значи....
http://biznes-catalog.com/index.php/2011-10-13-10-43-01/2012-06- … %D0%BE%D0%B4.html според това мандра маноле и млечни продукти оод са си едно и също...
Друг е въпроса, че за пилос може да правят  друг продукт, а не да пакетират наготово, въпросното сирене, което толкова сте си харесали.
Е поне един човек ме е разбрал какво искам да кажа.

Някъде бях споменала,сиренето на Маноле е в оранжевите кутии"Пилос"

Не знам колко важно - важно съм го заявила,просто го казвам щото съм сигурна.Ако му е различен вкуса от предишния ок,това можеш да твърдиш,но да казваш със сигурност НЕ е Маноле  Thinking Колкото до опаковките - Пилос е марка на Лидл,както Аро на Била Клевър на Кауфланд ли беше.....и так далее което съм сигурна,че знаеш,но го казвам за да се аргументирам,както пожела.А ако се загледаш има един овал на опаковката в който пише номера на предприятието в което е произведен продукта,а той е именно на "Млечни продукти"ООД - демек Маноле.
[/quote]
  Ти или не помниш какво пишеш и твърдиш или си противоречиш .
   Сиренето в оранжевата кутия на ПИЛОС не е Маноле -обадих се и питах на националният телефон. Написах отговара им -явно и не си го прочела.
  Няма да продават засега сирене Маноле и сиренето ПИЛОС си е тяхна марка и не е произведено и няма нищо общо с мандра Маноле .  
 Обясни ми кое от всичките неща дето написа си искала да кажеш и кое аз не можах да схвана.
Или пък Лидл сами не знаят какво сирене продават и къде е произведено  Joy

[/quote]
Ха добро утро!С кое точно си противореча,че явно не само мисленето но и четенето ни е различно?Като ти казах,че може вкуса да не е същия ли,или,че Млечни продукти е Маноле ,което пакетира в опаковка Пилос сиренето си,а Пилос е марката на Лидъл?Или ,че си има индентификационен номер в едно овалче с което се разпознава фирмата производител?
Е най-накрая се намери друг да ти го каже,че да се съгласиш,щото явно целта ти беше да се заяждаш с мен.И естествено за да не признаеш,че си сгрешила се измъкваш,че не те интересува кой го е произвел,а вкуса му.Аз от самото начало започнах с твърдението за производител а не за качество или вкус.Колкото до състава...еднакъв си е,съдържа мляко,мая,калций....и т.н.,няма ориз да сложат я,само пропорциите за различни заради себестойността му.Лек ден пожелавам и се извинявам на всички,че разводних темата,ако искаш нещо друго да кажеш,заповядай на лични!Не мисля,че е нужно да отегчаваме хората.

# 126
Е, то си е по темата въпросът за сиренето...(нооо на мен лично ми дойде в повечко Mr. Green)

Аз пак да попитам горе-долу колко време издържат батериите на мелничката?
То зависи от индивидуалното потребление, но все пак ми е интересно колко издържат - месец, два, по-малко от месец...

# 127
  • София
Аз пак за стафидите  Crazy
Тази сутрин имах повечко време, та минах пак през Лидъл (този път Слатина). Стафиди и там имаше, точно до кокоса. 250гр. под марката Belbake 1.99лв с произход Турция.
yulmana може би и при вас ще заредят.

# 128
Тази вечер имаше стафиди на старото им място - до бакпулвера и другите сладкарски. Не съм ги гледала, защото си имам, но то и с малко дете какво по-напред да гледаш  Crazy
Имаше и доста елхи намалени на 39лв (в Х.Димитър)
Взехме енциклопедията Земята, но е за по-големи дечица, въпреки че моя дребчо ме кара да му чета няколко от темите и каза, че му било интересно  Thinking колко и какво разбра е отделен въпрос.

А колко е голям твоят дребчо, аз я купих за 6г. дете.

# 129
  • Пловдив
Взех мелничката снощи.Имаше и много добри намаления при плодове/зелнчуци на 50% Peace Сефте да видя в такъв вид-взех сиврия и тиквички.Имаше мандарини,портокали,картофи-все хубави.

# 130
  • София
Тази вечер имаше стафиди на старото им място - до бакпулвера и другите сладкарски. Не съм ги гледала, защото си имам, но то и с малко дете какво по-напред да гледаш  Crazy
Имаше и доста елхи намалени на 39лв (в Х.Димитър)
Взехме енциклопедията Земята, но е за по-големи дечица, въпреки че моя дребчо ме кара да му чета няколко от темите и каза, че му било интересно  Thinking колко и какво разбра е отделен въпрос.

А колко е голям твоят дребчо, аз я купих за 6г. дете.

на 6 и малко, просто ми се стори написана на малко по-висок стил  Thinking
Дъщеря ми, която е 14 я хареса много и каза, че е като много по-интересен вариант на нейния учебник от не запомних кой клас  ooooh!

# 131
  • Русе
Аз още в предната тема написах, че тези енциклопедии са за по-големи деца, но не четете Wink
Опитвала съм да я чета тази за Земята. Ами толкова сложно е обяснен произхода, че... трябва да си физик, за да разбереш нещо. Сравнявам с учебника по Човек и природа за 5-ти клас.
Синът ми не прояви интерес към нея, при все, че Човек и природа и География са му любими предмети. С голямо удоволствие изучи раздела за слънчевата система по ЧП и за строежа на Земята по география Peace

# 132
  • София
Вики, снощи в магазина просто не съм се сетила за тази информация, ама пусто ЕГН  ooooh!
Нищо де - дребчо не се заслушва много в други детски книжки, приказки и т.н., поне енциклопедии да вземем да четем (къде аз, къде и сам вече) Mr. Green

# 133
Мацки, някъде виждали ли сте останала малка тортена форма за печене на кекс? Онази 19 см. с разкопчаване, която беше пусната преди 2-3 седмици.
10х!   bouquet

Редактирам: От националния телефон ми казаха, че в Лидл Възраждане има 80 бр. от тези форми на склад, да търся управител. Ами аз днес си проверих точно там, нямаше нито една и служителите ми казаха, че отдавна са изчерпани, чудя се каква е тази политика да не се вадят наличности от склада?! Ето защо месец след промоциите се появяват апрески, дървени конструктори и т.н.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 10:18 от korali

# 134
Мацки, някъде виждали ли сте останала малка тортена форма за печене на кекс? Онази 19 см. с разкопчаване, която беше пусната преди 2-3 седмици.
10х!   bouquet

Редактирам: От националния телефон ми казаха, че в Лидл Възраждане има 80 бр. от тези форми на склад, да търся управител. Ами аз днес си проверих точно там, нямаше нито една и служителите ми казаха, че отдавна са изчерпани, чудя се каква е тази политика да не се вадят наличности от склада?! Ето защо месец след промоциите се появяват апрески, дървени конструктори и т.н.

В Ст.Загора с лопата да ги ринеш...

Общи условия

Активация на акаунт