Лидл ::55::

• 89 633
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
  • Щастлива мама на 3 слънца
Някакви отзиви за чехлите.

# 106
  • оттам, откъдето започва България
Който е пропуснал луканката по манастирски със сигурност ще съжалява. Е, може и да не съжалява, защото днес я изкарваха натоварена в количките. Явно ще се продава и в малките магазини, но със сигурност на друга цена.

# 107
  • Русе
Вчера си купих пасатора. В упътването пише да се пази оригиналната опаковка.
Тоалетната хартия Милде в момента е по-на сметка да се купи от ЛИДЛ. В неделя бях в МЕТРО, там е на цена от 19,99 лв., в ЛИДЛ е 14,99 лв.
Стафидите винаги са били 2 вида - произведени в Турция и произведени в Германия. Въщност опаковката е една и съща. Ама Германия и стафиди... newsm78

# 108
тета75, благодаря ти за отговора за мелничката.  Hug

# 109
  • Пловдив
Момичета, има ли шоколад на люспи, топчета, гранули ... или нещо подобно /не шоколадови пръчици - малки ми са за целта/?

# 110
  • Пловдив
ако си настържеш на едро ренде newsm78

# 111
  • Русе
Момичета, има ли шоколад на люспи, топчета, гранули ... или нещо подобно /не шоколадови пръчици - малки ми са за целта/?
Предния месец, когато бяха пуснали подправките за печивата имаше подобни, но не знам дали ще намериш изостанали някъде. Имаше топчета и нещо като настърган шоколад
Скрит текст:

# 112
  • Пловдив
Благодаря  Hug Ще потърся от тези "дропс". Настърган не е подходящ. Купила съм от него. Иначе си играя да режа шоколад на малки парченца.
Да не е спам, много ни харесаха маслените бисквити Sondey  Heart Eyes

# 113

Стафидите винаги са били 2 вида - произведени в Турция и произведени в Германия. Въщност опаковката е една и съща. Ама Германия и стафиди... newsm78
Моя близка беше на стаж точно в такава фирма за обработка и сушене на плодове и зеленчуци в Германия.
Стафидите от Лидъл ги предпочитам, защото са обработени с най-малко стабилизатори. То и на опаковката го пише.
За съжаление последния път като пазарувах от там, нямаше дори едно пакетче в нашия. Дано са заредили вече. Мисля, че са в постоянния им асортимент.

# 114
  • София
Тази вечер имаше стафиди на старото им място - до бакпулвера и другите сладкарски. Не съм ги гледала, защото си имам, но то и с малко дете какво по-напред да гледаш  Crazy
Имаше и доста елхи намалени на 39лв (в Х.Димитър)
Взехме енциклопедията Земята, но е за по-големи дечица, въпреки че моя дребчо ме кара да му чета няколко от темите и каза, че му било интересно  Thinking колко и какво разбра е отделен въпрос.

# 115

Ех, с това сирене значи....
http://biznes-catalog.com/index.php/2011-10-13-10-43-01/2012-06- … %D0%BE%D0%B4.html според това мандра маноле и млечни продукти оод са си едно и също...
Друг е въпроса, че за пилос може да правят  друг продукт, а не да пакетират наготово, въпросното сирене, което толкова сте си харесали.
Е поне един човек ме е разбрал какво искам да кажа.

Някъде бях споменала,сиренето на Маноле е в оранжевите кутии"Пилос"

[/quote]
Не знам колко важно - важно съм го заявила,просто го казвам щото съм сигурна.Ако му е различен вкуса от предишния ок,това можеш да твърдиш,но да казваш със сигурност НЕ е Маноле  Thinking Колкото до опаковките - Пилос е марка на Лидл,както Аро на Била Клевър на Кауфланд ли беше.....и так далее което съм сигурна,че знаеш,но го казвам за да се аргументирам,както пожела.А ако се загледаш има един овал на опаковката в който пише номера на предприятието в което е произведен продукта,а той е именно на "Млечни продукти"ООД - демек Маноле.
[/quote]
  Ти или не помниш какво пишеш и твърдиш или си противоречиш .
   Сиренето в оранжевата кутия на ПИЛОС не е Маноле -обадих се и питах на националният телефон. Написах отговара им -явно и не си го прочела.
  Няма да продават засега сирене Маноле и сиренето ПИЛОС си е тяхна марка и не е произведено и няма нищо общо с мандра Маноле .  
 Обясни ми кое от всичките неща дето написа си искала да кажеш и кое аз не можах да схвана.
Или пък Лидл сами не знаят какво сирене продават и къде е произведено  Joy

Ина при нас нямаше -вчера внимателно разгледах .
 Ходих и при сушените плодове и на старото им място . Видях само кокос .
 Може при вас да има .
 Ще проверя пак -но съм сигурна -рядко оглеждам толкова внимателно . Този път открих други стафиди и реших да видя дали си има и от старите. После реших ,че са им сменили мястото и вида.
Кокоса също е в различна опаковка -а и на вид ми изглеждаше малко различен.
 И бях сама -никой не ми е отвличал вниманието .

# 116
  • София
Тоалетната хартия Милде в момента е по-на сметка да се купи от ЛИДЛ. В неделя бях в МЕТРО, там е на цена от 19,99 лв., в ЛИДЛ е 14,99 лв.

В ЛИДЛ съм виждала само лилава такава.Пак ли е същия цвят и за колко броя е цената?На промоция ли е?

# 117
Сирене, та сирене ...
На всяка опаковка има номер на производител, ето списък, във втората колонка. Маноле - на 48ма позиция.
Така изглежда
Скрит текст:
Сравняваш номера и виждаш кой е производителят.

# 118
Моята си имаше упътване... да отидеш да си поискаш освен или да я смениш...

Ще поровя имаше го някъде в нета, евентуално ако не ти се разправя да си го принтираш.
http://www.lidl-service.com/static/48306075/88839_HR_RO_BG_EL.pdf ето го.
Благодаря за отговора  bouquet
Заредиха първата порция_дано е успешна Simple Smile

# 119
Не ме трябат номера и сравнения - сиренето е различно и харесвах  с опаковка Маноле.
 За мен е важен вкуса -не опаковки и номера.
 Това в оранжевата няма нищо общо .
 Даже има и разлика в описанието на състава.
 Мога да правя сравнение .
Сирене Маноле - 100%пастьоризирано  краве мляко ,сол до 4,5%,млечно-кисели култури ,сирищни ензими
Сирене Пилос -  краве мляко 95%,сол,млечно кисели култури ,стабилизатор :калциев хлорид.
Даже и да е произведено в Маноле за Пилос явно е вече по стандарти за ПИЛОС -и на мен не ми харесва .
  Интересно защо като попитах  по телефона дали сиренето Пилос в оранжевата кутия се произвежда в Маноле -отрекоха.
  Както и да е .
 Ще си търся сирене прозведено си в МАНОЛЕ и с тяхното лого.

Общи условия

Активация на акаунт