Лидл ::55::

• 89 665
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Вчера си купих краставица с фолио  /таратор ми се прияде / . Рядко купувам домати и краставици през зимата - тази мирише на трева .
 Та да попитам кои са по -хубави -  тези на кг или корнишоните. Преди имаше едни малки краставици / не корнишони -май от Турция / - вземала съм миналата зима за проба и бяха с чудесен вкус -на домашна краставица. Не ги видях вчера.
  Доматите на клонка се хвалеха -сега със същият вкус ли са / тези дни искам да правя сирене по шопски / Има и някакви други -на едните пишеше Рома -и една касетка ,която странно нямаше табела и не можах да разбера какви са -приличаха на розови домати .

# 91
С това сирене Маноле ме заинтригувахте, откога съм в търсене на хубаво сирене. Те пък сега не го зареждат  Confused
Ако някой се интересува от енциклопедията, отворих я, тази за земята, нищо че е за подарък, да я разгледам аз  Mr. Green Много е хубава, с хубави големи снимки и обяснения на природните явления и т.н., може да се ползва дълго, в Лидъл е 7лв, а подобна по книжарниците е 20лв.

# 92
Момичета,да отнема вниманието от сиренено  Grinning

Кажете дали в Лидл е по-на далавера т.харния Милде или в Метро?

Най-добрите им оферти са били на цена 50 ст. за руло. В "Метро" беше 40 ст. по-евтина. Така че вече решаващото е кой магазин е по-близо.

В нас корите на "Дуети" много се тачат. Баницата става супер. Имало е отзиви, че има слепени или натрошени кори, но тогава просто сменяме рецептата.

# 93
  • София
Просто Хари, моля те, препиши състава на корите Дуети   bouquet

# 94
  • Варна
Къде мога да открия рецептите на Манчев и на Шишков?
yulmana, вчера при нас имаше такива краставици, но не взех от тях, че бяха доста меки. Иначе и аз тях най-много ги харесвам през зимата.
Маноле и аз го харесвам, вчера гледах за него и го няма. Сега ви чета и тук.
Рибата я върнах без проблем. Дори щяха да ми върнат повече пари, днес цената е друга и за това. Разбира се, казах на касиерката.
А тези ситуации, които описвате в края на предната тема, чак се чудя тези хора, които го правят не си ли мислят, че може и те да закупят такава стока. Къде им е ума?

# 95
  • София
Жалко, че изчезна сиренето Маноле.
В Лидл - Черни връх вчера имаше къси краставици.
Аз си купих от фолираните - бяха свежи и хрупкави.
Явно различни партиди са по градовете.

# 96

Състав: пшенично брашно тип 500, вода, сол, антиоксидант; лимонена киселина; регулатор на киселинността, оцетна киселина; влагозадържащ агент; глицерол;
консерванти: калиев сорбат, калциев пропионат, натриев метабисулфит;
Съдържа: пшеничен глутен и серен диоксид.

# 97
[До колкото си спомням ми се мяркаше някакво Е - в състава й или в този на Кауфландските.
 По принцип съм си фен на ЛИДЛ ,но относно тези кори няма да си кривя душата и си казвам - не са лоши ,но Фамилия са по -хубави  / а аз не съм фен и на Фамилия /и при нея съм откривала залепнали / ,но при Дуети и сухи и стари кори и то явно специално зарад мен са били Grinning  .  Ако не забравя ще купя един пакет за проба -  но пък вече често стоките на промоции имат отклонения от нормалното си качество и не се доверявам.
 Пример топеното сирене в кутии -преди седмица беше на промо 1,11 -купувам редовно и много го харесваме - в оранжевата опаковка  ементалер -  имаше странен вид и не ми хареса въобще.
    Някой беше писал ,че има промяна в млякото ПИЛОС 2% .Купувам само Пилос ,/но не Пилос Чуден -това мляко не ми допада -има зърнеста консистенция и не купувам / Та в Пилоса няма промяна  -преди малко правих таратор с такова /3,6% / ,дъщеря ми харесва това от 2% масленост - днес мюсли хапнах с него . И двете са си страхотни и никакви растителни мазнини няма в тях / аз съм отраснала с домашни млека и рядко мога да се излъжа и да не усетя нещо в отклонението от нормален и натурален вкус /
   Да-ааа точно затова също не купувам от тези кори -сега се сетих ,че като погледна опаковката и   #Crazy  Та това са само кори и бъкът от какво ли не - трябва да има -брашно ,вода и сол ,може киселина за лесно разточване или там каквото беше

# 98
[До колкото си спомням ми се мяркаше някакво Е - в състава й или в този на Кауфландските.

Преписах дословно състава, така че явно Е-то е в кауфландските.

На мен ми беше направило впечатление едно прошуто, че по време на промоция е много по-прясно и тънко нарязано, отколкото обикновено.

# 99
  • Gorni Bogrov
Аз ще чакам инфрачервена лампа за нагревки, че съм с хроничен синузит. Кога ли я пускаха миналата година? Зимата ще да е било...
Такава лампа нямаше ли скоро? Защото ако е тази която беше преди 1 месец някъде в лидл на Ботевгратско има много.

# 100
Къде мога да открия рецептите на Манчев и на Шишков?

http://www.lidl.bg/bg/2_kuhni.htm

# 101
Днес си взех машинката за кисело мляко, спомням си, че много я хвалехте при предишното пускане. Сега ще се опитам да намеря в коя тема беше, за да прочета съветите за добър резултат Peace.

# 102
Аз много исках от мелничките,но с тези 6 батерии...За корите аз също не бях обръщала внимание в състава им  Peace

# 103
  • София

Състав: пшенично брашно тип 500, вода, сол, антиоксидант; лимонена киселина; регулатор на киселинността, оцетна киселина; влагозадържащ агент; глицерол;
консерванти: калиев сорбат, калциев пропионат, натриев метабисулфит;
Съдържа: пшеничен глутен и серен диоксид.
Благодаря ти! Не очаквах, че има толкова много за преписване Sad

# 104
  • гр.Пловдив
Ех, с това сирене значи....
http://biznes-catalog.com/index.php/2011-10-13-10-43-01/2012-06- … %D0%BE%D0%B4.html според това мандра маноле и млечни продукти оод са си едно и също...
Друг е въпроса, че за пилос може да правят  друг продукт, а не да пакетират наготово, въпросното сирене, което толкова сте си харесали.
Е поне един човек ме е разбрал какво искам да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт