Лидл ::55::

• 89 644
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.Пловдив

Аро е на Метро, Клевър е на Била пък на Кауфланд не помня  Mr. Green
ooooh!  пак се изказах неподготвена,моля за извинение  Mr. Green

# 76

Аро е на Метро, Клевър е на Била пък на Кауфланд не помня  Mr. Green
ooooh!  пак се изказах неподготвена,моля за извинение  Mr. Green
И за да не бъда голословна и не се заяждам се обадих на националният телефон и попитах дали ще зареждат сирене от мандра МАНОЛЕ - засега няма.
 Попитах сиренето ПИЛОС в оранжевата опаковка има ли нещо общо с МАНОЛЕ -  отговора е - Не - Пилос си е наша марка ,и няма нищо общо с Маноле.
  Когато споря или пиша нещо проверявам максимално и достоверни източници.

# 77
  • София
Ех, с това сирене значи....
http://biznes-catalog.com/index.php/2011-10-13-10-43-01/2012-06- … %D0%BE%D0%B4.html според това мандра маноле и млечни продукти оод са си едно и също...
Друг е въпроса, че за пилос може да правят  друг продукт, а не да пакетират наготово, въпросното сирене, което толкова сте си харесали.

# 78
Ние си купихме синя и червена,само се чудя дали е ок това, че малко бавничко мелят? Може би аз очаквам  да са по-бързи, все пак са с 6 батерии? Моля, споделете дали и при вас така бавно мелят   bouquet

А пробва ли да завъртиш стрелката, която се намира на дъното, като махнеш черната капачка?
Настрой я за финно мелене и ще се забърза..
Аз в началото като я пуснах, и бавно мелеше и се чуваше странен шум. Прочетох упътването и завъртях стрелката отдолу и сега е ок..
Просто провери да не е настроена за най-едро и затова бавно да мели. Друго не се сещам..

Аз взех сирене Ливади 800г..но не ме кефи нещо, много ми се маже, като Дунавията, което ме навежда на мисълта, че е бъкано с растителни мазнини Thinking

# 79
Попитах -  фирма МАНОЛЕ не произвежда за ЛИДЛ .
Харесвах сиренето на Маноле и ако и ще да го сложат в друга опаковка му помня вкуса и няма как да го объркам.
 И абсолютно никога не пиша ей тъй колкото да има коментар.

# 80
  • Пловдив
Книжката с писалка според мен е за деца от 2,5 до към 4г

на дребното я взехме горе-долу, когато беше на 2,6 - голяма еуфория за 3 дни. После ги научи на изуст и така си стоеше Simple Smile
Малката сега играе с нея - батко ѝ и показва къде да сложи писалката и като издаде звук, тя си умира от кеф Simple Smile
Според мен са ОК за 2,6-3г. За след това идват простички Peace

# 81
Здравейте
Няма да имам време да изчета всичко назад, така че се извинявам ако вече сте го разисквали. Въпроса ми е за кафе машината която продават сега в лидл. Беше около 130 лева. Мисля да взема за майка ми за коледен подарък и се чудех тази дали е добра. Изглеждаше много добре. Та ако някой си я е купил моля за мнение.
Благодаря

# 82
  • Пловдив
за кафемашината в момента, отзивите са в двете крайности - или много доволни, или - хич Mr. Green
Мен това ме разколеба - ще чакам да пуснат Силвър крест  и тогава ще взимам

# 83
  • Пловдив
Момичета,да отнема вниманието от сиренено  Grinning

Кажете дали в Лидл е по-на далавера т.харния Милде или в Метро?

# 84
То свят широк -хора разни. Доброто и хубаво за един -не е непременно такова за всеки.
 Просто вземате и пробвате и като не ви хареса -хубавото е че има опция да се върне.
  Чета мнения ,но се доверявам само и единствено на себе си - щото ще ползвам или ям нещо аз -а не този ,който си е дал мнението .
 Аз например мразя чушки -трябва ли и всички други да ги мразят.
  Мюслито с плодове е страхотно / това от промоцията -преди не съм купувала -опаковката ми се виждаше голяма и цената също. Синът ми е фен на люспи и топчета и това само опита сухите плодове уж му хареса -но тази сутрин си яде пак люспите Grinning/

# 85
Кафе машината я препоръчвам с две ръце-прави страхотно кафе със страхотен, гъст каймак - какво друго да искаш от една кафе машина. Вземай смело Peace

# 86
  • Бургас
Да измрънкам кротко, че днес машинката ми за чистене на прозорци е сдала багажа Cry Точно в най-неподходящото време, когато по 3 пъти на ден чистя конденза на прозорците! Снощи си я оставихме  да се зарежда, както винаги, а днес си свети в червено, долу е топла и не работи smile3515 smile3514 Сега баш по празниците трябва да се занимавам със сервизи и пращане и да махам с парцала с надежда да ми я оправят Tired

# 87
Брадата каква точно е тази машинка !?

# 88
  • София
Yulmana, много ти благодаря за отговора за корите за баница. Точно си ме разбрала какво питам! Въобще, винаги се доверявам на написаното от теб – точно, подробно, изчерпателно! Наистина , поне на мен, много ми помагаш! Hug

Вселена, благодаря – значи, както и Yulmana каза, за баница стават, за баклава ще са други!

г-ца Калина – мелничките в ОМВ за точки - са 40 лева за два броя – не се купуват отделно, а като пакет т.е. не са по 15 лева (а нямат и включени батерии, което не е от особено голямо значение – просто за инфо). Не че нещо, аз си взех вече мелнички и съм доволна, ама публикуваш невярна информация и някой може да се подлъже! Peace

Agnesana, радвам се, че си се уредила!Замени само едната, поне за другата си сигурна, че си работи без проблеми!

# 89
  • София
И аз съм в чудене за книжката. Надявам се на малката (2,4м) да и е интересна.
Очаквам с нетърпение шевните машини. Дано успея да се вредя.

Общи условия

Активация на акаунт