Лидл ::55::

• 89 606
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
Понеже съм на вълна търсене на влагомер, сега видях, че другата седмица ще има..но става ли за измерване влажността в стая? Rolling Eyes
Пише, че е за измерване влажността на мазилки, дървен материал и т.н., но дали става за вътрешно ползване се чудя? newsm78

http://broshura.lidl.bg/9a310705-f2d1-4462-9ba2-801fdf72131a/ Новата брошура..

# 211
  • софия
Момичета, моля ако някой е виждал в някой магазин останала мелничка за кафе да каже в кой. На телефона не съм звъняла, защото знам какъв ще е отговора. Благодаря   bouquet

# 212
Тук явно веднага са се изкупили /от сутринта / - не успях да ги видя на яве Grinning
 Бисквитите с подправки не се харесаха много у нас . Синът ми ме пита "Мамо как реши да купиш тези бисквити ?Много са гадни!" .
 С първата хапка и удрят на сода. Дъщеря ми ги  хареса уж с кисело мляко -но пакета си стои почти непокътнат .
  Ще направя тест с ММ ,ако и той не ги хареса /той е всеяден почти Grinning /  .....

# 213
Понеделник съм на линия в 8 за машата, идва ми точно на време за подарък на едната кака.   newsm44 До тогава ще се чудя дали ,да взема и на другата . Ако някой има подобна на друга марка да даде отзиви, точно такава в къщи няма.

# 214
Пуснах онлайн брошурата да я гледам,но ми зарежда бавно,искам направо да попитам има ли в нея детски дрехи и играчки.Мерси

Успях да я разгледам,но размазано.Не видях детски дрехи,но имаше една тенджера,тя под налягане ли е?Нищо не ми хареса,дано в голямата хартиена брошура поне хранителните стоки да са интересни.

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 09:15 от gitadam

# 215
  • StZ
мелнички видях в Стара Загора вчера - много и различни цветове

# 216
  • София
Пуснах онлайн брошурата да я гледам,но ми зарежда бавно,искам направо да попитам има ли в нея детски дрехи и играчки.Мерси

не, има малко инструменти, като всяка година по това време - ел. барабани, някакви китари, синтезатор, хармоника.

# 217

Успях да я разгледам,но размазано.Не видях детски дрехи,но имаше една тенджера,тя под налягане ли е?Нищо не ми хареса,дано в голямата хартиена брошура поне хранителните стоки да са интересни.
Тенджерата е slowcooker Simple Smile /за готвене на ниски градуси.

# 218
  • София
Тези не са ли за подправките/пипера. Въпроса беше за мелничката за кафе  Thinking

zvanche пробвай да им пишеш и от контактната форма в сайта - там няколко пъти са ми отговаряли къде мога да намеря продукт. А и писмено някак остава следа, не е като телефонния разговор  Whistling

# 219
  • Варна
Има ли Коледни медени къщички тази година в Лидл ?
Не съм ходила две седмици , никак не ми е на път ,та ако има ще ида специално !

# 220
  • Щастлива мама на 3 слънца
от новата брошура май само четка за руж си харесах Sad((
искам да си изправям косата ,но с преса не мога нещо . с тоя сешоар би трябвало да става и с четка .Дали е достатъчно мощен за такова нещо...май ще чакам такъв с гребенче отпред
чакам отзиви за прахосмукачката и чехлите

# 221

Тенджерата е slowcooker Simple Smile /за готвене на ниски градуси.
Многофункционален съд за готвене 6 в 1 е ,а не само  slowcooker
 Разгледах го на живо още в събота и за цената си е добре  ,има почти двойна мощност от нормалните мултикукъри. 1500W .111лв е цената . /Странно как го имаше толкова рано преди промоцията в магазина.

Многофункционален съд за готвене 6 в 1
    За готвене, задушаване, готвене на пара, печене/пържене, фритиране и поддържане на топлината
    Безстепенно регулируеми температурни диапазони до макс. 190 °C
    С допълнителна настройка специално за фритиране
    Изваждаща се тенджера от лят алуминий с висококачествено незалепващо покритие на фирма ILAG®
    Корпус с дръжки ' Cool-Touch' и нагревател от благородна стомана*
    Съдържание на опаковката: кошничка за фритиране със сваляща се дръжка, решетка за готвене на пара, 6 вилици за фондю с цветна маркировка, решетъчна лъжица и стъклен капак със силиконов ръб
    С многобройни рецепти
    Вкл. ръководство за употреба

# 222
  • софия
Мелничка за кафе, нали?

Току-що говорих с "горещия" телефон. Отговорът беше, че са изчерпани. Моментално. Без дори да си направи труда да каже "момент да проверя" или каквото и да било. Но, ако си сигурна, че е така, наистина съм много ядосана и ще пусна официална жалба. Записах си имета на "контактьорката".

# 223
Аз да попитам за матрака със седем зони - много добре изглежда, пускали ли са го преди? А и цената е много добра?  Blush

# 224
Аз нали звъннах на телефона им да търся джобни грейки. Момичето беше невероятно любезно, малко по късно ми звънна да потвъди, че има и че ще ми изпратят на посочения магазин. Това беше във вторник. Вчера сряда ми звъннаха, че били пристигнали   Shocked изобщо не очаквах да са толкова бързи. Останах невероятно доволна. Явно наистина си е до телефонистката, макар че управителят на единия ни магазин катогорично отрече да има такова нещо. Почти бях сигурна, че ще ме отсвирят ако звънна, то пък взе че ме огря  Crazy

Картофите на 35ст са страхотни и пише, че са маде ин Булгаристан  Mr. Green Вчера позаредих щайгата, че в нас се ядът сравнително много картофи. Чудя се дали да отида да си купя още 2-3кг днес, хем и да разходя малко детето, че в тая гъста мъгла не можем никъде да мръднем на разходка. Имаше и месо за готвене 600гр намалено на 2,99, но на касата ми го маркираха на нормална цена и после на -30%. Е, пак си излезе на 2,99лв но ми направи впечатление. Месото е много хубаво и вече го изядохме, а уж наготвих за 2 дни  Tired Днес пак ще трябва да мисля какво да готвя. ПиснА ми!

Общи условия

Активация на акаунт