Да преправим старите мебели с любов - тема 28

• 127 524
  • 804
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Машинката ми е същата като на Раличка. Мъжа ми шкури с нея. Да Бръм ще се махне лака. ПДЧ-то е пресована дървесина примесена със смоли и отгоре пластмаса, не можеш да го изшкуриш. Надраскваш с шкурка, бороконтакт и боя

# 511
Обърках се...гадероба, които показах също е ПДЧ мисля, той трябва да се изшкури с машинката за да апдне лака, нали? А другото ПДЧ как да го надраскам с шкурка?

# 512
  • Бургас
Бръм, това което искаш да боядисваш нова мебел ли е? Покрието на старите мебели не като новите. Надраскваш с шкурка все едно да го шкуриш, да не бъде гладко, на направиш някакви резки за да стане сцепление с бороконтакта

# 513
Не е нова, стара е

# 514
  • Бургас
Ами трябва да махнеш само лака, дори и да не го махнеш нацяло лака, сложи борото и после лак

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 14:02 от AnMary

# 515
С машинка ли? На ръка става ли? Или е убийствено?

# 516
  • Бургас
С машинка ли? На ръка става ли? Или е убийствено?
С машинка става по бързо, но и на ръка може

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 14:02 от AnMary

# 517
  • София
С каквото и да сваляш лака, прави го по посока на шарката на фурнира.

# 518
О, благодаря много, така ще направя, иска ми се на ръка да пробвам.

# 519
Rallichka купих си същия шлайф от Лидъл. Ползвала съм го веднъж с неговата шкурка. И на мен ми казаха, че може да ползвам на Бош шкурките, но видях, че дупките не съвпадат. С какво пробиваш нови дупки на шкурката?

# 520
  • София
Имам я машинката и страхотна работа ми свърши за шкуренето на черната боя на едни фотьолчета:
преди:

след:

pavlinaj ,купих си "Замби" миналата седмица от Лидъл и едната дупка е точно размера на дупките на шлайфа. От железарията си взимам обикновени шкурки с лепящо отзад, направих си шаблон на шкурката на шлайфа и със замбата правя дупките. Сега като се постопли времето,  ще се боря с един лакиран диван.

# 521
Раличка,
тази лидлска машина виброшлайф ли е или лентов шлайф  Blush да знам какво да питам.
На мен ми предстои шлайфане на дървен палет, ще го правя поставка за подправки. Ако се справя с него, ММ ще ми купи още един палет, който ще стане закачалка за дрехи в антрето Whistling

# 522
Ех, дали още ги има тия замби в Лидл? Може ли снимка?Не мога да видя замба в каталога.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 08:51 от pavlinaj

# 523
Кайлис, не съм Раличка, но за това става въпрос Мисля да търся по номер, навсякъде го водят просто "ръчен шлайф", гледах и по други сайтове.

# 524
Ако го намериш, обади се Hug Лидл не го предлагат в момента, нямат го и на склад, трбява да се чака да ги пуснат в някоя брошура  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт