Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да третирам паркет след циклене - с OSMO или Matlaq?
Подходяща ли е техниката за боядисване с една ръка в бял цвят Osmo и безцветен цвят Osmo за боядисване на кухненски шкафове?
Как да направя паркета да изглежда като цвят на орех?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да третирам паркет след циклене - с OSMO или Matlaq?
-
Подходяща ли е техниката за боядисване с една ръка в бял цвят Osmo и безцветен цвят Osmo за боядисване на кухненски шкафове?
-
Как да направя паркета да изглежда като цвят на орех?
-
Как да третирам врати от ПДЧ?
-
Как да подготвя хидрофобен шперплат за подова настилка?
Фри, потърсих и него, но в момента не предлагат нищо на Бюджет. За 25 лева си открих един вибрационен. Не разбирам от параметри и е без торбичка, а с отвод за прахосмукачка, но мисля, че ще ми свърши работа при нужда. Първо ще си взема един такер, че то едно ли е...
, сърбят ме ръцете вече.
:

Картината не е нещо впечатляващо, но пък рамката...ммммм. Само дето е боядисана в бронз. С какво да стане бяла
С автоемайл-лак ще стане с гланц, да омаслявам - с орнаменти е, няма да мога да смъкна старата боя, освен с алкидна боя в бял мат?!
Ожуленото и прешкурено мен лично не ме радва, но има вариант като се сложи масичката, то да се пада от невидима страна, така, че не му се впрягам много 

). Сменихме вратите като ги направихме от долу до горе цели, само средната голяма запазихме и върху нея залепихме огледало.