Отговори
# 495
Аз се отказах от МАКСмАРА Mr. Green сапунка Laughing я за кво ги бех зарезала ooooh! една бременна от него Mr. Green па нема да се жени па ся ше се жени да не страдало детето ooooh! дрън дрън та пляс Mr. Green

Теро Hug
Еййй голямо си плямпало  Joy  коя е бременната  Mr. Green
Joy Joy Joy Оде ше я знам Mr. Green аз прехвърлих на 40 и кусор серия и видях Mr. Green ся гледах финала Laughing тая и на сватбата им ги гони с нож Mr. Green иначе е хепи енд Laughing

Ирко Hug
Рену престани  Joy Joy Joy  влезни и у другия сериал да ни кажеш и там кво става  Joy Joy

# 496
Нали питаш ма Mr. Green аз съм добричка и отговарям Mr. Green

Баба Лили ако не на нова година то на коледа  ooooh!

# 497
Ко праите, кадънииии Party Party Party Party Party

Мише Hug ти си си убава и без моя намеса Heart Eyes
Зизунки Hug Heart Eyes Ир4ок Hug Heart Eyes Ренку Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes Феми Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Теро Hug Heart Eyes
Гале Hug 4естит ти таблет Heart Eyes
Проф4ето и Габи са се веснали за кратко Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ей, вие кво ми спрегате името две страници с некакъв Макс Whistling Тва най - малкото е име за ку4е Whistling а, Тера па и тя ме споменава с некакви кафета сутрин, Вери4а не спре да ми излага севгилито на показ Crossing Arms абе улабили сте се много Naughty Mr. Green

# 498
Joy Joy Joy Joy абе всички ли го гледаме сериала  Joy
Азе, лично не го гледам  Mr. Green
Ти си гледай "мъжо" ако може така да се нарече  Joy Joy Joy
Ми ще си го гледам, ей след някой и друг ден съм у киното  hahaha hahaha hahaha
Ти, недей че и за тоя от едно време му се носят слухове, още кога ти се разхождаше с бибата в устата  hahaha hahaha hahaha
Маман, Ренку  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Тва да не ти е Енрике Иглесиас  Joy Joy моичкия е минал всичко живо де що мърда и е било в близост до него  Joy  и деца си е направил  Joy Joy

И с манИкенка ходи ама е от женски произход до колкото се вижда  Joy
Не се казва Джон като на Люкчо  hahaha

Да не ми се обидиш  Hug малко майтап си правя само Hug

# 499
Рену ти кажи - е нема па да ти кажа гледай си го сама  Joy

Мимо ко мучиш пак  Joy аз мойто си показвам нищо чуждо не излагам на показ  Joy а ти какво си си въобразила веч си е отделен въпрос  Joy

# 500
Чекай Ирка да се обиди на тема мъже Mr. Green

Мимо ко мучиш пак  Joy аз мойто си показвам нищо чуждо не излагам на показ  Joy а ти какво си си въобразила веч си е отделен въпрос  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

# 501

Зизунки Hug Heart Eyes Ир4ок Hug Heart Eyes Ренку Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes Феми Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Теро Hug Heart Eyes

Ей, вие кво ми спрегате името две страници с некакъв Макс Whistling Тва най - малкото е име за ку4е Whistling а, Тера па и тя ме споменава с некакви кафета сутрин, Вери4а не спре да ми излага севгилито на показ Crossing Arms абе улабили сте се много Naughty Mr. Green
  Thinking Thinking Thinking

# 502
Joy Joy Joy Joy абе всички ли го гледаме сериала  Joy
Азе, лично не го гледам  Mr. Green
Ти си гледай "мъжо" ако може така да се нарече  Joy Joy Joy
Ми ще си го гледам, ей след някой и друг ден съм у киното  hahaha hahaha hahaha
Ти, недей че и за тоя от едно време му се носят слухове, още кога ти се разхождаше с бибата в устата  hahaha hahaha hahaha
Маман, Ренку  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 503

Thinking Thinking Thinking
Ауууу Embarassed Embarassed Embarassed
 Hug Hug Hug Релаксита Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Верке, не мой да окаш Naughty Mr. Green

# 504
Миме мерси. Hug Hug Hug

# 505
Е ке бе Мимо ще окам  Joy

# 506
Отивам да врътнем една баница за утре Laughing Laughing

# 507
Стига се хвали ма ooooh!

# 508
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чекай Ирка да се обиди на тема мъже Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 509
Мани тя от толко хвалби ще я прегори  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт