Отговори
# 420
  • Още у мъглата ...
Верче леля, Hug Профи, Hug Звездолинче. Hug
ВНИМАНИЕ!
После да не кажете, че не съм Ви предупредила. Joy
Скрит текст:
Тоалета на шезлонговата #Shocked doh на нашия Патрончик цепи мрака Shocked ooooh! #Crazy..........кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си. Peace

Аууу, ще застрелят малко Яманитко, Mr. Green ама само мъничко. Laughing

И ся ша са почне повторения на познати случки и ситуации  Mr. Green Аууууу, Яманко, колко та обичам, ама моля те не умиргай, твоя съм, твоя  Mr. Green Па кат са почни една любов необяснима и "неповторима" Mr. Green Joy Joy Joy

# 421
  • Още у мъглата ...
Ох, това много сладко  Grinning Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes

http://woisio.com/tr/komik/54878d5fe4b072bda8c49779/ben-neredeyim-bunlari-yanima-kim-koydu

# 422
  Здравейте на всички  Hug Hug Hug Hug Hug    оф   от малка кат се воза на кола и ми  е лошо   и вчера кат се возих едвам изтърпях   ooooh!    лекарката ми изписа хапове за  повръщане     и как ша издържа  в автобуса  кат ша хода в Истанбул  не знам  ooooh!

# 423
Тоя Макс само го придърпват мацките и искат им звъни  hahaha чак майка се зариби по сериала и го гледа с мен и ме пита кога и в колко го давали и по коя програма  Mr. Green

# 424
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3507

# 425
# 426
# 427
# 428
# 429
# 430
  • Още у мъглата ...
  Здравейте на всички  Hug Hug Hug Hug Hug    оф   от малка кат се воза на кола и ми  е лошо   и вчера кат се возих едвам изтърпях   ooooh!    лекарката ми изписа хапове за  повръщане     и как ша издържа  в автобуса  кат ша хода в Истанбул  не знам  ooooh!

Миииии, фащай самолета тогава  Grinning Peace
Или слагай бързоходките и пеша Mr. Green

Феми Hug Heart Eyes Heart Eyes

Релаксче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 431
# 432
# 433
# 434
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Що ми пиеш кафето ма оууу... smile3512 smile3512 smile3512
и оная подмазвачка РенУ....даде ти мойто кафе веднага Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт