Отговори
# 450
Тоя Макс само го придърпват мацките и искат им звъни  hahaha чак майка се зариби по сериала и го гледа с мен и ме пита кога и в колко го давали и по коя програма  Mr. Green
Сис аз вчера едвам си легнах имаше 4 преведени и вечемкат свършиха и толко се нервих та сега нямам търпение довечера да пуснат новите 2  Flutter  доста еинтересен даже повече от Бурята  Joy там ми е малко все едно гледам Химена и Уили а не Капитана и Марина  hahaha
А тази Мария сега ми е много сладка  Heart Eyes

ма мн готян  Mr. Green де го гледаш ти  newsm78
Я ти па ме отрази  Joy
Ми във вбокса имаше 4 епизода  Blush по 2 на ден са пускали и довечера трябва да са 2   Crazy много ме кефи Лудия Макс как изпусна  самолета че й мъкна на оназ багажа ама що се представи за друг не знам  Joy

# 451
  в оригинала на ПО  този Раян  така ли изглежда с     такъв бритон и коса   ?    
големи дертове имаш  Mr. Green мен ме вълнуа ся Макс къ ша намери Мичето  newsm78

# 452
Гледам Бареков Joy Joy Joy

# 453
Тоя Макс само го придърпват мацките и искат им звъни  hahaha чак майка се зариби по сериала и го гледа с мен и ме пита кога и в колко го давали и по коя програма  Mr. Green
Сис аз вчера едвам си легнах имаше 4 преведени и вечемкат свършиха и толко се нервих та сега нямам търпение довечера да пуснат новите 2  Flutter  доста еинтересен даже повече от Бурята  Joy там ми е малко все едно гледам Химена и Уили а не Капитана и Марина  hahaha
А тази Мария сега ми е много сладка  Heart Eyes

ма мн готян  Mr. Green де го гледаш ти  newsm78
Я ти па ме отрази  Joy
Ми във вбокса имаше 4 епизода  Blush по 2 на ден са пускали и довечера трябва да са 2   Crazy много ме кефи Лудия Макс как изпусна  самолета че й мъкна на оназ багажа ама що се представи за друг не знам  Joy
дай линк да знам де да следя ,че съм кат необрано лозе нищо не намирам  ooooh!

# 454
големи дертове имаш  Mr. Green мен ме вълнуа ся Макс къ ша намери Мичето  newsm78
той ше и прави серенада после Laughing

# 455
 свещеника  знае ли че Виктория   е забременяла от него  ?  

# 456
Ти да мълчиш....напредналата  Joy

# 457
 Joy Joy Joy Joy абе всички ли го гледаме сериала  Joy

# 458
свещеника  знае ли че Виктория   е забременяла от него  ?  
Не Laughing

Вере Mr. Green

# 459
Joy Joy Joy Joy абе всички ли го гледаме сериала  Joy
Нещо такова Mr. Green

# 460
   в оригинала на ПО  този Раян  така ли изглежда с     такъв бритон и коса   ?     
големи дертове имаш  Mr. Green мен ме вълнуа ся Макс къ ша намери Мичето  newsm78
Ренка  Hug   кой ша прай серенада   Яманко  с китарката  Mr. Green   

# 461
   в оригинала на ПО  този Раян  така ли изглежда с     такъв бритон и коса   ?     
големи дертове имаш  Mr. Green мен ме вълнуа ся Макс къ ша намери Мичето  newsm78
Ренка  Hug   кой ша прай серенада   Яманко  с китарката  Mr. Green   
Говорим за Макс и Мичка Laughing

# 462
Още малкои май ще преименуваме темата  Joy Огледален свят и Лудия Макс - всичко за актьорския състав и Уили  Joy Joy Joy

Сис е ти 5-ти епизод и отдолу ще видиш потребителя който ги пуска  Peace той качва всичките серии  Heart Eyes

http://vbox7.com/play:808f742a07

# 463
# 464
Дават Опасни улици Laughing

Общи условия

Активация на акаунт