"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 626
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Куциндрел
инфантилна, ще кажеш, че този мъж е единствения, който ще те гледа като очите си....
Ще ти издам една тайна - има и други мъже, част от тях са несемейни и обвързани.

# 1 636
 Сигурно, но аз не ги виждам. Късно ми е вече за пробра-грешка. Егати, дори съфорумки, на чиито семейства се възхищавах започнаха да се развеждат, това е доста немотивиращо. На този етап мисля, че ще се събера с разведен мъж с деца и в добри отношения с бившата си съпруга. Да знам, че е отговорен като такъв, защото доста несемейни и необвързани зарязаха мои приятелки да се оправят сами.

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 16:15 от инфантилна

# 1 637
Много ми е странно, като се почне с едни тържествуващи истории такива - еди-коя си била имала любовник/флиртувала с обвързан мъж, обаче видиш ли, сега е самотна майка/живее зле/стара мома и пр. Все едно някакво възмездие, а пък дефакто не е никакво възмездие, а следствие от някакви избори и решения, стечение на обстоятелствата даже, защото тия неща се случват и на не-любовници. Особено много се потресох, когато на една бивша колежка й откриха раково заболяване в напреднал стадий, и коментираха, че ето на - защото била живяла еди-как си (беше разведена, от години имаше връзка с женен), имала кофти характер, затова й се случило. За съжаление жената почина, беше по-млада от майка ми, но когато се случи на някоя праведна, без женен любовник, за какво точно е възмездие?  newsm78

п.п. Четох някои предишни постове - изключително грозно е да се използват "аргументи" от сорта "ти пък си грозна и имаш мустак" и то за някой видян на снимки, показвани скришом от трети лица. Ясно си личи словесното безсилие на авторките на такива доводи при спор.

# 1 638
...Егати, дори съфорумки, на чиито семейства се възхищавах започнаха да се развеждат, това е доста немотивиращо. На този етап мисля, че ще се събера с разведен мъж с деца и в добри отношения с бившата си съпруга. Да знам, че е отговорен като такъв, защото доста несемейни и обвързани зарязаха мои приятелки да се оправят сами.

E, то нещата винаги могат да се разсъхнат  Laughing по-добре да седнат и да си кажат, че всичко е различно вече, отколкото като видят, че вече не искат да са заедно, да се лъжат и да погаждат номера.

За другото - не е гаранция. Моя близка роднина се омъжи за разведен с дете. Много ми допадаше като характер, отговорен към семейството, работлив, кавалер, винаги по празници вземаше детето си от 1 брак, както и почивните дни. Даваше му издръжка, отделно поемаше разходите за дрехи и др. подобни. Абе - баща мечта. Тя млада и зелена на 19 г., голям зор да роди. После той замина да работи в чужбина, да имали повече пари и т.н., но в един момент рече, че тохладнял и поиска развод. Разделиха се. Детето си от 2 брак не е поглеждал вече повече от 2 г., за първото не знам продължава ли да се грижи така. Сега е с трета жена и трето дете...

Но пък има и много свестни. И разведени, и необвързани, не се води това, че ще изпуснеш някой заслужаващ си ерген  Mr. Green

кукумицинка  Peace

# 1 639
кукумицинка,  newsm10

Ти си знаеш,  Hug

# 1 640
 Не си ли чела във форума, че ергени/моми нормални над 35 няма  Mr. Green

# 1 641
Не си ли чела във форума, че ергени/моми нормални над 35 няма  Mr. Green

Ами ще си вземеш агнешко тогава  Mr. Green

# 1 642
  • някъде в орбита...
кукумицинка, +1 Peace

# 1 643
  • Sofia, Bulgaria
Много забавна тема! Чета я все едно гледам сериал. Не е за мен обаче тази работа и дано не попадам в  никой от ъглите на триъгълника.
явно обаче не само на мен мие странно защо любовницата се оплюва повече от неверния съпруг. Не го разбирам това. Значи мъжа не мисли за чувствата и достойнството на собствената си съпруга, а любовницата трябва да я е грижа, така ли? Защо? Изключвам случаите ако е приятелка, роднина или близка на съпругата. Мъжът носи отговорност към семейството си, любовницата, ако е семейна към нейното. Той горкия насила се е забъркал с другата! Айде де

# 1 644
  • някъде в орбита...
...явно обаче не само на мен мие странно защо ...
То това да беше единственото странно в тая тема... ooooh! Tired

# 1 645
  • Куциндрел
Че как! Жената винаги е виновна, тя е изкусителката. Mr. Green

# 1 646
  • Sofia, Bulgaria
Ами да така е и други странности има, но някак си не ме изненадват.  Светът е шарен и хората са различни. С много от нещата в темата не съм съгласна, но това че са неприемливи за мен, не значи, че не ги приемам в поведението на другите хора. А
з не съм била със семеен мъж, но не защото съм моралист, а просто защото съм егоист - мъжът си го искам само за мен.

# 1 647
  • София
Айде пак като за бавноразвиващи се - защото темата е за любовницата. Tired

# 1 648
Е, какво му е на мъжа - гот му е, от 2 страни го обгрижват.  И се бият за него - хайде, жената не знае, ама любовницата няма никакво самоуважение, пък аз ще я уважавам.

# 1 649
Бахти странностите - да имаш съвест, възпитание и достойноство. Ей, странни хора, ви казвам - и аз не мога да ги разбера!

Общи условия

Активация на акаунт