"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 754
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 150
Удоволствие от общуването. ..
Колко е това общуване? Няколко пъти седмично за по няколко часа в класическия случаи ако са от един град.  
И доста по рядко ако са от различни. ..
Голямо общуване пада. Simple Smile

Много може да бъде общуването, повярвай!

Абе явно тук повечето си мислят, че срещите са само за секс. Crossing Arms
Честно казано, аз такава връзка не съм имала и не бих имала.
И точно това е ценното на тези връзки и затова мъжете също ги харесват, защото могат да си говорят спокойно за много по-приятни неща от битови ремонти, сметки, грижи около децата и най-вече пари! Mr. Green Mr. Green

# 151
учудващо-на всякакви Peace включително и за двойките на децата и мигрената на жената Crazy

# 152
Общуване - друг път. Тези връзки са плод на силно физическо привличане. Елементът на забрана и недостъпност само усилива привличането.
Обаче някои жени не са окей да си признаят, че просто имат неудържимо желание да се на..... с някого, защото не пасва на представата, която са изградили за себе си. Затуй вкарваме малко романтика, плам в очите, горене, ала-бала и вече това е фатална ЛЮБОВ, не е само едното просташко е....

И точно това е ценното на тези връзки и затова мъжете също ги харесват, защото могат да си говорят спокойно за много по-приятни неща от битови ремонти, сметки, грижи около децата и най-вече пари! Mr. Green Mr. Green

Да де - "жена ми не ме разбира, само ти ме разбираш". Не знам дали го писах одеве в подточките. Класика в жанра.

# 153
Лекси-не си права Peace
с бившия се виждахме всеки ден,той идваше да кажем в 19часа и си тръгваше към 4 сутринта
н есме правили секс всеки ден разбира се
вечеряхме заедно,гледахме тв,слушахме музика и говорихме наистина за всичко
не е до ебането
имала съм дост амъже преди него,но точно този ми е.а мамата Peace

# 154
Вече и аз се замислям да си хвана любовник. Толкова е романтично. Flutter Толкова искам някой да ми говори за главоболието на съпругата си. Де този късмет!

Само като чуя речника на любовниците ми се отщява да общувам с тях. Добре, че не съм мъж! Те явно не придирят! Халал да сте им.

# 155
камъчке, нали разбираш, че това, което пиша, е доста грубо обобщение за целите на темата. Ясно ми е, че в реалния живот нещата невинаги са еднозначни. (Но понякога са.)

# 156
Не си мислете, че никой освен вас не е бил любовница някога...само защото не споделя същите клиширани реплики. Simple Smile

камъчка...и ти виждайки отношението към жена му и семейството си го смятала за толкова прекрасен и очарователен?
Не бих се впечатлила от такъв тип мъж точно. 

# 157
Добре де, как един мъж оправдава отсъствието си от къщи през нощта? newsm78

# 158
аз мисля ,че разказах своята история такава каквато е Peace
заряза ме бременна, доказа че любовницата си е любовница Wink както и че детето от любовницата не е негово Crazy
това би трябвало да е достатъчно
аз нямам злоба към съпругите, пиша нон стоп в теми за самотни родители и съм наясно какво коства една такава връзка на семейството
дали съм прецакана,дали съм нае...а и съм свалила розовите очила,незная
но зная,че нещата не са само черни или само бели Peace
Нина-аз разказах,че моят бивш беше перманентно през развод Joy Joy Joy

# 159
Добре де, как един мъж оправдава отсъствието си от къщи през нощта? newsm78
Вероятно с командировки или други подобни 
Но пък отсъствие само през нощта и прибиране в 7ч....не знам как се оправдава.

# 160
Не си мислете, че никой освен вас не е бил любовница някога...само защото не споделя същите клиширани реплики. Simple Smile

камъчка...и ти виждайки отношението към жена му и семейството си го смятала за толкова прекрасен и очарователен?
Не бих се впечатлила от такъв тип мъж точно. 
това за мигрената беше шега Wink
никога не е говорил против жена си,но беше дълбоко нещастен де Laughing

# 161
  • Пазете Гор
Колко пък да е бил нещастен?

Стои до четири часа при едната жена - секс, разговори, разбиране, после се прибере при титулярката - там му изчистено, децата обгрижени, даже и супа може да има на котлона. Мъка!

Човекът просто се е подсигурил двойно с всичко, пък нека да го жалят колко е нещастен.

# 162
Куркума- отдавна ми е ясно Peace

# 163
Добре де, как се оправдава отсъствието през нощта?

# 164
  • Пловдив
Той е бил в перманентен развод, т.е. неперекъснато се е разделял и събирал с жена си, какво има да се оправдава?

Общи условия

Активация на акаунт