"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 050
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Защо залитате в двете крайности  newsm78 newsm78 newsm78

# 271
  • София
Попрочетох темата, но да вмъкна Въпросче.

Как се води омъжена жена,  която има връзка с неженен мъж. Или тук думата е само за обратния вариант.
Защото аз имам приятелка, женена, вярно още без дете, но си беше хванала един голям сладур за любовник. Така за около 3 години.  Връзката прекъсна, доколкото знам преди известно време, но тя си изживя един романс, мъжа беше доста влюбен и според мен доста си подхождаха.

# 272
Зависи от връзката, защото тя може и да е без секс. Просто двама души впримчени в рутината си споделят искрено без някой да ги съди, дават си един на друг подкрепа и обич.

Ти пък! Sunglasses

Те тука пишат, че само секс е в основата на такива връзки, ти говориш без. Mr. Green

Сега сериозно, да, има и без секс, но тогава физическото привличане е само от страната на единия.
Без секс може, но без харесване не.
Дори само единият да харесва другия.

# 273
Бърди,разбирам чувствата ти и честно казано си ми симпатична отдавна
но в случая Какво си е платила цената,не мислиш ли
на никоя жена не пожелавам да роди от женен мъж,, който никога да не пожелае да види детето си Peace
аз затова отдавна подчертах,че всичко се плаща скъпо
толкова скъпо ми струва наивността,че никога вече не бих си я позволила

# 274

Как се води омъжена жена,  която има връзка с неженен мъж. Или тук думата е само за обратния вариант.
Защото аз имам приятелка, женена, вярно още без дете, но си беше хванала един голям сладур за любовник. ........

води се като омъжена жена, която върти на пръста си неженен мъж Twisted Evil. да го пуска, че колко неомъжени има само.

леле, като ви чета, какви съдници се извъдихте Stop. спрете се, че половината имате щерки, или казвате, че то на вашите дъщери няма да се случи някой да се подпичкосва с тях, а  newsm78

# 275
Зависи от връзката, защото тя може и да е без секс. Просто двама души впримчени в рутината си споделят искрено без някой да ги съди, дават си един на друг подкрепа и обич.
И в такава "връзка" единия дава повече от другия.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 18:39 от Бижy

# 276
Камъче, извинявай, но това е много наивно, да родиш от човек, който е женен и ти си вярваш, че той ще се  разведе.

За трети път го пиша, тези връзки са за удоволствие, не за брак, нито за деца.
Тогава няма разочарования, има само споделени преживявания, красиви емоции, смях и хубави спомени! Peace

# 277
Ако толкова го искаш за баща - черно на бяло да е раздялата, чак тогава си говорите за наследници и бъдеще.

# 278
  • София
В една връзка винаги единият обича повече и дава повече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 279
Аз съм семейна, но не мога да живея без емоцията, която ми носи новата връзка. Пристрастена съм и от тези преживявания си изсмуквам енергията за всичко. Рядко се стига до секс, много повече ме зарежда преследването, очакването и флирта. Имам много мъже, само женени. Това е моят начин. Никога не съм мислила за разводи, съвест, не съм се задълбочавала и не ме е страх да не изгоря, защото разбрах, че аз не се влюбвам за дълго и надълбоко.
Опитвала съм да се спра, но не мога, дори представата да се лиша от точно този вид емоция за мен е ужасна.

# 280
mimimariani, ама как ще е психопат....не е нито първия, нито последния който се държи по този начин. Simple Smile
Като има балами да вярват и да се съгласяват, ще има и мъже, които да си разиграват коня...нормално.

камъчка, Какво?, абе я ми обяснете каква е тази цена, дето сте си я платили?
При положение, че целенасочено, осъзнато и с желание и от двете страни сте създавали дете....само че с фината подробност, че мъжа си има друга жена и семейство. Или това докато сте действали целенасочено за забременяване, някак си е изфирясало от мозъка ви?
Цената е, че сте била зарязана ли? То това е почти логично и се случва в 90% от ситуациите.
Или поне съм чувала и била свидетел на такъв процент поведение в подобни връзки.

# 281
  • София
Абе, Камъче, тук те разфасоват направо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 282
Аз съм семейна, но не мога да живея без емоцията, която ми носи новата връзка. Пристрастена съм и от тези преживявания си изсмуквам енергията за всичко. Рядко се стига до секс, много повече ме зарежда преследването, очакването и флирта. Имам много мъже, само женени. Това е моят начин. Никога не съм мислила за разводи, съвест, не съм се задълбочавала и не ме е страх да не изгоря, защото разбрах, че аз не се влюбвам за дълго и надълбоко.
Опитвала съм да се спра, но не мога, дори представата да се лиша от точно този вид емоция за мен е ужасна.

Чест ти прави да си го признаеш! Peace

# 283
Да, признавам си. Усещам, че Черито е нещо като мен и затова ми е напълно ясен хепи енда, за който тя говори. Аз имам такива връзки- луди емоции, изживяването им, после всичко притихва, минава...До следващият път Mr. Green

# 284
Да, съвсем същото е, като историята на "Черито", освен че няма нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт