"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 102
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 450
Не спорим! Mr. Green

Аз съм млад мъж на 24. Имах връзка с омъжена жена на 48 със син по-голям от мен.
Е и? Кво очакваш сега, да ти кажем браво или да ти обясня какъв ти е проблема?
Просто реших да коментирам темата. Какво толкова.
Всъщност нищо, тогава нямам какво да ти кажа.

# 451
  • София - Рим и обратно
Или той си е виновен, че е тъп и не се усеща?
Не, ама най-вероятно и той го прави. Така че, действаш превантивно и ако някой ден му лъснат кирливите ризи, поне ще сте 0:0 Laughing.

# 452
Или той си е виновен, че е тъп и не се усеща?

Това ти го казаха напред.
Все нещо някой е виновен, да. Заслужавал си го, ако го правиш т.е.

# 453
Аз съм млад мъж на 24. Имах връзка с омъжена жена на 48 със син по-голям от мен.

И к'во, как беше със сина?
Не знам за сина, не съм гей. Но за жената мога да ти покажа. Wink

# 454
1:1, Кафе!  Joy

# 455
  • Пловдив
Мамасита, ако наистина се стремиш към ЛС от мъже само кажи и ще ти дам насоки (не в темата) как да те накацат.
Не знам защо но мен ме бива да привличам пишещи ЛС на тема "нека да си общуваме (говорим, пишем) извън темите във форума".

# 456
  • София - Рим и обратно
Опппа на мен ми излезе късмета. Завиждайтеее Joy

Интересна снимка, дали и ти изглеждаш така Simple Smile
Ева, ще го отнасяш ли или на мен го оставяш hahaha.

# 457
Едно нещо ми е чудно... Имаш връзка с някакъв човек, не го обичаш вече, няма "тръпка" - хубаво. А поне уважение някакво няма ли останало? Ако някой ви чака вкъщи и ви вярва, не се ли чувствате като боклуци, че ходите да се плющите с друг? Щото аз точно така бих се чувствала (и не го казвам теоретично). Или той си е виновен, че е тъп и не се усеща?
Когато задаваш такива въпроси, питай и за човека, дето в тоя момент чака вкъщи, но преди това е излизал нанякъде все пак. Не че е задължително и той да е същия боклук като жена му-мръсницата, дето не се била умила още от предишния когато се прибрала при него вкъщи, обаче нали разбираш, че като става въпрос за двама души и за такива истории, се питат и двамата еднакви неща.
Ако някой се наеме изобщо да ти отговори, се опасявам, че ще останеш силно изненадана от неочакваните отговори.
Не питайте, е съветът ми!

# 458
Ето, видях те ли! Има нещо положително в темата - сдобихте се с нов .. обожател, ли, не знам, каквото там ви предлага!  Joy

# 459
Просто се опитвам да си съставя работна хипотеза за някои пробойни и черти на характера, които карат жените да привличат кофти мъже и да се въвличат в токсични и/или непродуктивни връзки.

Главно понеже замалко да се окажа в подобни връзки. Мисля, че има нещо общо с това да покажеш, че нещо си нещастен в живота. И винаги се намират "утешители".

# 460
  • София
Ама до показване ли стигнахте  вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 461

Може и да съм го отнесла....Обаче аз съм дискретна и няма да го пльосна пред всички.

# 462
  • София

Може и да съм го отнесла....Обаче аз съм дискретна и няма да го пльосна пред всички.

Като в киното ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 463
Не виждам нещо смешно в човешките взаимоотношения!

# 464
  • Пловдив
Цитат
Мисля, че има нещо общо с това да покажеш, че нещо си нещастен в живота. И винаги се намират "утешители".
Единия случай.
Другия случай е да покажеш, че можеш да предложиш нещо, което не се предлага у дома. Това е грубиянската история и тук се говори вече за сексуални практики.

Общи условия

Активация на акаунт