"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 278
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 510
"Здравей Smile Искаш ли да те кача на върха на планината Smile"
"Харесва ми как пишеш. Ако искаш ще те кача на върха на планината Wink"
"Нещо се отказа, а?"

Б§си нещастника...пич, имам си с кой да извършвам орбитални полети, ти за някакви баири ми говориш.

Да, комплексиран си и смотан, щом си седнал да пишеш ЛС на БХ-мами...

# 511
"Здравей Smile Искаш ли да те кача на върха на планината Smile"
"Харесва ми как пишеш. Ако искаш ще те кача на върха на планината Wink"
"Нещо се отказа, а?"

Б§си нещастника...пич, имам си с кой да извършвам орбитални полети, ти за някакви баири ми говориш.

Да, комплексиран си и смотан, щом си седнал да пишеш ЛС на БХ-мами...

Хубу де, вярваме, че си получила неприлично предложение, няма нужда да го показваш тука. Laughing

# 512
  • Куциндрел
Мамасита, признай си, че Никито те почеса по егото. Mr. Green

# 513
Надьо! Стига спами темата, моля! Десет страници изписани, само твоите оцъклени човечета се блещят. Аман.
Не, ти и отвори отговорите на всички теми и ще видиш просто една шизофрения, тройна, зелена или почесваща се! Откачалка и е пълно перде, като и кажеш пак следва тъпизъм с три  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То някакво дебелокожо и безмозъчно това.... ooooh! ooooh! ooooh!
Прихванах! smile3537 smile3537 smile3537 Confounded Confounded Confounded

# 514
  • Куциндрел
Надя използва зелените човечета вместо препинателни знаци, че й е трудно да съобрази кога има точка, кога въпросителен знак...

П.П. Ей ся ви зех Никиту, напрау гу отнасям от раз. bowuu

# 515

А къде изчезна мацката с екстремните преживявания в киносалона?

Пак изгонихте шарените птици с вашите озъбени зелени човечета.

# 516
Аз не се имам за уникална и че кой знае какво си позволявам или умея, но се имам за откровена и истинска. И не съм си запряла емоциите и затова ми се случват хубави неща, според моите си критерии де:)
И темата щеше да е по-хубава ако си говорихме като приятелки на кафе, истинско и открито, а не на всяка втора дума някакъв коментар, борещ се за оригиналност.

И е много обидно, че поствате личните си съобщения тук.

# 517
Ше повърна от тая, честно!

Ох, Ева, не от тебе.

# 518
Хем да си говорим като приятелки, хем да не си споделяме личните съобщения  Crossing Arms
Който иска да го поканят на ЛС, да иде в кърмаческия на чаша мляко.

# 519
  • Куциндрел
темата щеше да е по-хубава ако си говорихме като приятелки на кафе, истинско и открито, а не на всяка втора дума някакъв коментар, борещ се за оригиналност.
Ай ся, няма нужда да ни сваляш така отркито. Flutter

# 520
Мамасите е извън всички възможни човешки категории. Да се чудиш сега хвали ли се или се оплаква... ooooh! А така се пъне да мине за умна, интелигентна, одухотворена и над нещата. Дзен някак си...

# 521

Това не са лични съобщения, това е простоват масов спам от някакъв неприятен индивид. Няма да си ги кътам под възглавката и да трепна от емоции покрай тях. Разбира се, че ще ги постна тук. Това си е мое право, това е моята кореспонденция и мога да правя с нея всичко.

Не е за хвалба, разбира се!

# 522
темата щеше да е по-хубава ако си говорихме като приятелки на кафе, истинско и открито, а не на всяка втора дума някакъв коментар, борещ се за оригиналност.
Ай ся, няма нужда да ни сваляш така отркито. Flutter

Бррр, този е направо крипи..3 години се спотайва и изпълзява в тази тема, бляк

# 523
И не са ми искали мръсните чорапи. Сещате се за какво става въпрос. Висш фетишизъм и романтика.

# 524
Доста съм приятен честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт