"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 96 275
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 525
темата щеше да е по-хубава ако си говорихме като приятелки на кафе, истинско и открито, а не на всяка втора дума някакъв коментар, борещ се за оригиналност.
Ай ся, няма нужда да ни сваляш така отркито. Flutter

Бррр, този е направо крипи..3 години се спотайва и изпълзява в тази тема, бляк

Това за мен ли се отнася?

# 526
  • Tам през Атлантическия океан
Аз не се имам за уникална и че кой знае какво си позволявам или умея, но се имам за откровена и истинска. И не съм си запряла емоциите и затова ми се случват хубави неща, според моите си критерии де:)

Това си е вид наркомания  Wink

Никой да не може да те 'изпълни' емоционално  Wink
и да се захранваш от такива тръпки , да изпитваш задоволство , 'надмощие' , гъдел , че въртиш някой на пръста  .....   Simple Smile

Гот е  Peace гот е да знаеш че правиш някоЙ хахо по теб  Mr. Green

но кагато е постоянно т.е. постоянно имаш такива нужди си  е патологично  Wink

# 527

И е много обидно, че поствате личните си съобщения тук.

Това не са лични съобщения, това е простоват масов спам от някакъв неприятен индивид. Няма да си ги кътам под възглавката и да трепна от емоции покрай тях. Разбира се, че ще ги постна тук. Това си е мое право, това е моята кореспонденция и мога да правя с нея всичко.

Не е за хвалба, разбира се!

Е да, ама на хвалба прилича. Все едно, че някой те е ощипал, пък ти пискаш да чуят всички, уж възмутено.

Само заглушавате Ева, която е единствена по темата тука, и започна да разказва някакви интересни неща.

# 528
Да, почнахме сами да си говорим. Сеир требе, сеир! Отивам за пастички междувременно!

# 529
  • София
Да, почнахме сами да си говорим. Сеир требе, сеир! Отивам за пастички междувременно!

Нещо по-силно ще ти трябва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 530
К'ва хвалба, той ми писа след като се "оплаках", че досега нямам лични от мъже. После си пролича, че е почнал наред да пуска в темата. Което си е крийпи и няма как да се хваля.

Последното съобщение гласи "ох ох ох ох ох ох". Еврофутбол направо. Тъп и упорит. Кое е за хвалба, кое е за ощипано, не сме на 13...

# 531
Разбира се, че не прилича на хвалба. Поне не и на онези от нас, които умеят да разпознават иронията. Мамасита иронично отбеляза, че се чуди какво прави погрешно, за да не й пишат мъже, и тролът веднага захапа въдичката. Защо да не публикува резултата, та да се посмеем?
Тя и Ева е трол, де.

# 532
"Здравей Smile Искаш ли да те кача на върха на планината Smile"
"Харесва ми как пишеш. Ако искаш ще те кача на върха на планината Wink"

Аз искам горе на черешата Rolling Eyes  Joy Joy Joy

# 533
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Драмата е голяма, когато някой не знае какво иска /в случая мъжа/, любовницата е безумно амбициозна да постигне своето и тъпа да прозре истината, аз изключително  търпелива и изчакваща, но наясно с реалността.
Как ли пък ще седна да чакам някой си льольо да реши какво иска Tired. Всеки по пътя си и толкова. И понеже не съм от търпеливите, не бих се поставила в ролята ан любовница- нямам нерви да тръпна дали ще "избере" мен.

# 534
Момичета, целувам ви!

# 535
1914 е някакъв вид Спиндермаан.

Между другото като го коментирам, праща още лични, от рода на "ох, мамче". Е как да устоиш? То тръпки, то романтика...а даже не съм на 40 години.

# 536
Мамасита, що се занимаваш? Wink

# 537
  • Tам през Атлантическия океан
На мен не ми пиашат таква прозТи  bowuu

С мен си 'говорят'   Whistling ...... и тънко закачкат  Mr. Green

Докосна ни  Flutter , потръпнах  Flutter

п.п. ох няма ли да раждам ,  вече ?! Време ми е .

# 538
Наоми, ако си същото момиче което съм запомнила....изглеждаше невероятно и имаше малка дъщеричка...
Това потвърждава правилото че няма значение мъжа каква жена има до себе си. ..когато сам той не струва и се чуди къде да си чеше егото... и не само. ..

# 539
Мамасита, това е някаква система, при която с всеки пост, с който захранваш трола, той те възнаграждава с "бонус точки" във вид на междуметия, възклицания, подкани и т.н.
Бих апелирала към модераторите, но да не разваляме купоня.

Общи условия

Активация на акаунт