"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 950
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 765
  • Другата България

Просто защото не беше толкова известен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy
Доооообре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Изневерил ли е?Да.
Ходи напред-назад като посрани гащи, ту при едната, ту при другата....за какъв силен характер става дума, като той дори не знае какво иска?!

Ставаше въпрос за съвсем друго - за слагането със всяка срещната, което не е вярно.

# 766
Госпожи, здравейте!
Още се дърлите, еййй Simple Smile
Аз съм тази, с нарушената обмяна на веществата...вметка за новодошлите.
И съм слабохарактерна също. И ме галят в киното....
Ама вие защо толкова се пените над тази тема, обяснете ми?
И понеже направихте темата гадна и без това, нека и аз да изкажа  така ясното твърдение, с което завършва всяка подобна тема: Иска ви се и на вас, ама няма Mr. Green Mr. Green Mr. Green

По скоро, иска ни се, но не бива Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз ще слагам зелени човечета пък.

# 767
Хората със силни характери не си го слагат с всеки срещнат.
Изневерите са за слабохарактерните.

Ако трябва да сме честни, за Асен не се беше чуло досега да си го е слагал със всяка срещната.

Именно. Peace
А Диляна може да си позволи да живее и без да е в брак с него. Т.е. не е задължително и не е драма за нея.
Жена му също е страхотна, но на години е доста повече от Диляна.

За Асен коментирах във връзка с това, че само на краткотрайни връзки се случвало, десет години не било достатъчно дълга връзка. Също и за Иван на Андрей. И за вида на жените им-и в двата случая не са по пеньоар и разплути. А Диляна може да си позволи да си гледа детето бе Блатечки, това въобще не е предмет на разговор. Предмет е, че от връзката им нищо позитивно не излезна, както тук се тръби, че такива връзки са цветя, рози, череши и т.н. И двамата се оакаха. Че и детето му на Блатечки е голямо, първото, чете, вижда, чува. Че и на Иван на Андрей детето замесваха и т.н.

# 768
А Зуека? Замени жена си с нейно копие, само 10 години по-млада.

Ev*va, а какво ще стане ако мъжа ти реши да ти каже нещо по време на филма или просто да те погледне, докато те галят. Все пак в кината редовете със седалки не са като в театъра, където няма място да си кръстосаш краката. За да те погали някой трябва да се наведе, пресегне и т.н., вижда се.

# 769
аааа, и Зуека, да, хахаха, след колко години брак?
че вместо дедо стана пак тате

# 770
А Зуека? Замени жена си с нейно копие, само 10 години по-млада.

Да, тази история и на мен ми се видя много поучителна. Ходиха по света, постановки, сродни души, дъра бъра и накрая - седем години си имал любовница и се крил.
 Абе не е за приказка.

# 771
Силен характер ще да е този.

# 772
  • София
Ами всичките са силни характери  Mr. Green Mr. Green Mr. Green как иначе

# 773
Силни характери със слаби "ангели".

# 774
  • Куциндрел
И аз започвам с зелениите. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За да изневериш се искало силен характер. Joy Joy Joy Joy
Това си е за смешките. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да се из*ка*ш с някого е най-лесното нещо на света, там не трябва акъл.

# 775
Вие приехте примера ми с киното неправилно. Не става въпрос някой непознат да ме гали, та да викам като ощипана и да правя истерии. Това беше мъж, с който имах отношения, интелигентен и много привлекателен, който разбра че отиваме на кино с моята половинка, изненадващо дойде, седна нарочно зад мен и на няколко пъти ме докосна нежно по косата. Съвсем дискретно и в точните моменти.
Примера дадох като отговор кога сколасваме за емоции и преживявания.
Вижте, и да ме плюете, и да ме обиждате, на мен ми е все тая. Ясно ми е, че не всички хора имат еднаква емоционална интелигентност.
Правете , това което ви носи щастие и не съдете хората!

# 776

Ами - да. Аз си признавам - мен ме е шубе да изневеря. За едното...приключение да рискувам да си навлека сума ти разправии. Слабохарактерна съм и това си е.

Ev*va, разбрах те много добре. Питам те какво ще стане ако мъжа ти в дискретния момент реши да ти каже нещо. Няма как да не види пресегнал се към теб човек. Все пак редовете в кината са сравнително отдалечени.

# 777
  • София

Ами - да. Аз си признавам - мен ме е шубе да изневеря. За едното...приключение да рискувам да си навлека сума ти разправии. Слабохарактерна съм и това си е.
и аз си признавам без бой, че съм смотаняк, слаб и скучен човечец. И да, това разбира се съвсем не ми гарантира, че не съм рогоносец. Но излишни емоции за мен - мне, мерси, въпреки че е е тръпкаво, вероятно, но ми не стиска да си прахосвам нервите  hahaha

# 778
  Искат се здрави нерви, които аз вече нямам, признавам си. А и предполагам, че мъжът ми ще разбере и ще ме натири, което не желая.

# 779

и аз си признавам без бой, че съм смотаняк, слаб и скучен човечец. И да, това разбира се съвсем не ми гарантира, че не съм рогоносец. Но излишни емоции за мен - мне, мерси, въпреки че е е тръпкаво, вероятно, но ми не стиска да си прахосвам нервите  hahaha

Нищо де. Остават деколтетата на колежките. Wink

Общи условия

Активация на акаунт