"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 949
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 810
  Може и да я разбере, нищо не се знае. Четох автобиографията на младия любовник на Айн Ранд. Те и тримата бяха много емоционално интелигнтни, мъжа и я разбра и години наред си живяха така, и най-накрая, не щеш ли, се пропи.

# 811
  • Куциндрел
Ох и аз кат Надка...

Че то не може човек да е интелигентен навсякъде. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 812
  • София
 Искат се здрави нерви, които аз вече нямам, признавам си. А и предполагам, че мъжът ми ще разбере и ще ме натири, което не желая.

Е, тва ако ти е нормална обмяната, ако си емоционален фрийк тип "пън" и не можеш да изпитваш естествени емоции, имаш нужда да си набавиш допълнителни по екстремен път, като се попипваш с някой по кюшетата.

Как се смея на включванията на любителката на силни усещания, не е истина... hahaha Joy

# 813
Емоциите на мъжа ми ме интересуват много, но моите ...още повече. Към момента не смятам, че го наранявам по някакъв начин. Ако съм нацупен пън вкъщи, бих го наранила повече, отколкото в момента. А и с всяка наша постъпка все някого нараняваме, не е задължително тя да засяга интимното пространство. Вие с перфектно поведение към половинките ви ли сте?

И мен ме интересуват емоциите на мъжа ми - искам като си отивам при гаджето (любовника, любовта на живота, тръпката неземна и прочие) да не ме гледа с мрачен потъналогемиест поглед, а  да пърха жизнерадостно около мен от факта , че ще бъда след малко доволна и щастлива. Щом ме обича така и трябва -  а и не само, хубаво е и да ме закара, щото  смятам да пия и  не е добре да шофирам, пък е досадно да хващам такси ( а пък рейс пу, пу - дано никога не ми се наложи да хващам,достатъчно ми е това дето и без да искам съм хванала, ама  това  ще го обясня  само на ДжиПи-то) Държа като дойде да ме вземе също настроението да е на ниво, щото мога да се обадя на  другото гадже (любовта на живота, тръпка нетленна и  красив обрив понякога) и той ще ме вземе, от там ще се забавя много и любимия ми мъж  ( като законно нещо, само любим е достатъчно)  няма да може да ми се наслади от към присъствие, щото сигурно ще спи...може и да се е самоубил, ама  дано не де, щото кой ще ме кара другия път Rolling Eyes

# 814
Екстремните спортове вършат добра работа, но не са бюджетни - 2 билета за кино и вечеря в Макдоналдс всеки може да си позволи.

# 815
Емоциите на мъжа ми ме интересуват много, но моите ...още повече.
Добре де, аз не разбирам нито теб, нито останалите, на които не им пука за другия.
За какво ви е да сте женени?    newsm78 
Разведете се и си задоволявайте емоционалната интелигентност на воля, без никой да ви пречи.
Че вашият живот не струва и отива на майната си, е едно.Но защо съсипвате и животите на съвсем невинни хора?Не се ли замисляте, че човекът до вас може да иска, да разчита на любов, лоялност, вярност и т.н.?
Никога не съм разбирала защо такива егоцентрични и дебелокожи хора изобщо се женят, след като никога не им стига един/една и все търсят чуждото...

# 816
Не всеки, назад мернах мнение на една с беден любовник, с когото седели по пейките и се гледали влюбено. Следващата стъпка е да се люби с някой клошар под звездите върху бълхаливия му дюшек и да примира от романтика.

# 817
Преживяванията на Ева не са чудо невиждано. Имах  двама колеги – мъж и жена, със семейства и деца. Двамата се бяха залюбили (уж тайно), после запознаха половинките си и станаха семейни приятели. Разказваха пред нас как се шегували, когато се събирали, че колегите им ги мислят за любовници, а те били просто приятели. Кимахме съчувствено.

# 818
  • тук-там
  Разведете се и си задоволявайте емоционалната интелигентност на воля, без никой да ви пречи.
Че вашият живот не струва и отива на майната си, е едно.Но защо съсипвате и животите на съвсем невинни хора?Не се ли замисляте, че човекът до вас може да иска, да разчита на любов, лоялност, вярност и т.н.?
Никога не съм разбирала защо такива егоцентрични и дебелокожи хора изобщо се женят, след като никога не им стига един/една и все търсят чуждото...

Защо винаги си изключително груба и простовата, когато стане дума за изневери?
Намерил кой да каже, че живота на друг не струвал.... Joy  Че и на майната му го прати. ooooh!

# 819
Много са такива случаи, точно зад семейни приятели да се прикриват любовни връзки.

# 820
Не всеки, назад мернах мнение на една с беден любовник, с когото седели по пейките и се гледали влюбено.
Ох, бе! 'найш кви сте значи?! Crossing Arms Ми има хора, дето и това са нямали цял живот. За тях е романтично, мило, уютно, въпреки че носовете им замръзват зимата в парка, носи им топлинка и емоция!
Има хора, на които това им носи много и напълно ги задоволява. Нищо не разбирате от човешката психика и потребности и само съдите ли, съдите... И пари трябва да има, иначе кви ти чувства! Tired

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 16:44 от Бижy

# 821
Емоциите на мъжа ми ме интересуват много, но моите ...още повече.
Добре де, аз не разбирам нито теб, нито останалите, на които не им пука за другия.
За какво ви е да сте женени?    newsm78 

+1

Не мога да го повярвам наистина. Да ида доброволно и целенасочено с мъжа ми на кино и да се оставя да ме пипа някой друг  Tired щото много го обичам ли???

# 822
  • Куциндрел
Това кино.... Разпалиха се фантазиите.
Може да се пипаш с любовника и на други обществени места.

# 823
Това със семейните приятели е ужасно! Имам такъв пример пред очите си. Съпругата на изневеряващия не е включена, но всички останали роднини - да. Любовникът всяка сутрин взима любовницата си от къщата й, вози я на работа, кани я у родителите си и тя него у своите, излизат с децата си, той я придружава по болници за изследвания и операции, ходи у тях да й оправя техниката - в присъствието на мъжа й, нейното семейство почива в негов ваканционен имот... Това е от 5-6 години.
Жена му подозира обаче си трае, защото е домакиня, няма работа и доходи...
Грозна история...

# 824
Добре де, но защо ще ги правят хората всички тия врътки и истории, ако не от лИбов? Нарочно го написах така, да не прозвучи много патетично. Не е за едното е.ане, не се заблуждавайте, мераклиите за едното това в онова спират на жриците на околовръстното, не излизат от ресторанта от семейна вечеря с сватовете, да звъннат тайно на любимата.

Не подценявайте човешките страсти и влюбвания, че на човек така му се маха главата, направо става за резил, пу, пу..

Общи условия

Активация на акаунт