"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 511
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 560
A той похвалил ли се е наистина с детето или е го е смотолевил с половин уста, когато, ще не ще, е трябвало да се яви в съда заради делото за бащинство? Тези мъже не се гордеят с извънбрачните си деца, а се срамуват от тях. Мъж, който се гордее с детето си, го прави част от семейството си, не го оставя да седи в чакане на съботата, когато да мине за два часа, че после трябва да води другите си деца на футбол, балет и разходка. Такива мъже за мен са най-големите муньовци - хубаво, изневеряват, но защо и деца правят? Не се ли сещат, че това ще им усложни и без това смотания животец? Освен ако съвсем не става дума за  пълен комплексар, който иска с едно дете на върже и любовницата, да не й хрумне да си търси щастието с някой друг мъж. Така с детето със сигурност ще й е по-трудно да си намери нормален партньор.

# 1 561
камъчка, твоя човек явно си е имал достатъчно добро оправдание и извинение за това че не спи в дома си.
Аз лично ако бях, доста преди да минат тези 3г. щях да го попитам какво лъже и маже пред жена си, за да е с мен.
Не може човек да е чак такъв кон с капаци, или да е толкова влюбен и заплеснат 3г.
Но явно може де, всеки си е различен.

Чувала съм какви ли не оправдания и лъжи от страна на мъже, пред жените им. Доста голям репертоар има като цяло.
Работещите в развлекателния и туристическия бранш пък със сигурност са чували още толкова.
Може да се направи една хубава колекция тук и ще е със сигурност забавна. Simple Smile

# 1 562
  • Куциндрел
След последните мнения в мен напира и следния въпрос:
Жени и 2-3-мата мъже, които чат-пат списват, кое ще е по-гадно любовниците да са от същия или от другия пол. /любовниците на изневеряващия./

# 1 563

Такива мъже за мен са най-големите муньовци - хубаво, изневеряват, но защо и деца правят?

Защото не искат да се лишат нито от семейството, нито от любовницата и се носят по течението докато им е възможно. Имам таман двама такива познати - не вземат предпазни мерки с любовниците си, които са вече на подходящи години и искат деца. Единият ми каза, че ако забременее М., тогава вече ще каже на жена си, че се изнася окончателно (за втори път.) Другият е по-нагъл - щял да си го обича, пари да и дава, дано да е момиченце Rolling Eyes

Хората са да се смееш ли, да плачеш ли.

По гадно е да е от същия пол като изневерника, категорично. така не стига, че е гадняр, ами и педера.т.

# 1 564
камъчка, твоя човек явно си е имал достатъчно добро оправдание и извинение за това че не спи в дома си.
Аз лично ако бях, доста преди да минат тези 3г. щях да го попитам какво лъже и маже пред жена си, за да е с мен.
Не може човек да е чак такъв кон с капаци, или да е толкова влюбен и заплеснат 3г.
Но явно може де, всеки си е различен.

Чувала съм какви ли не оправдания и лъжи от страна на мъже, пред жените им. Доста голям репертоар има като цяло.
Работещите в развлекателния и туристическия бранш пък със сигурност са чували още толкова.
Може да се направи една хубава колекция тук и ще е със сигурност забавна. Simple Smile

Абсолютно си права.Да те лъже седмица ,две ,месец два но три години и ти да не си зададеш въпроси .На мен лично ми е доста странно Все ще се изчерпа тоя репертоар
Колко от вас биха си затворили очите за период от три години
Другия вариант е съпругата да е зависима напълно от съпруга си и  да няма думата,а господина да си прави каквото си иска

# 1 565
 Съвземала съм се след раздяла, катализирана от друга жена, макар и по време на връзката ни те да не бяха правили секс (знам, защото телефонът, който той ползваше, след това се оказа у мен и той даже си беше записал датата Crazy ), беше емоционално увлечен и това е много по-страшно. Бях отслабнала много, на човек не приличах, но се съвзех. Ако беше с мъж нямаше да го преживея. Жената, която споменах по горе, оставената заради мъж го изживя по начин, който Елица бе описала- на ръба на анорексия, алкохол...Дъщерите му не искаха да се виждат с него, към днешна дата може това да се е променило.

# 1 566
честно казано, да те заменят с 20 г по-млада, с по-големи ****, по-малък и стегнат задник, някак  се преглъща  Mr. Green, но да те заменят с мъж, това изобщо не е за прошка #2gunfire . не знам къде е дремала 20 г тази жена, че да не разбере. сигурно се е прикривал супер успешно, макар такива залитания да си проличават бързо.
по темата за жената в триъгълника на камъчка - и за мен остава пълна мистерия как жена му не е разбрала. направо ми е напълно непонятно.

# 1 567
Мен май няма да ме заболи ако е с мъж. Така мисля. А сега какъв е Соддом и Гомор с тая размяна на партньори, суингове... Stop

Частна нощна охрана- работата му. Peace
За хотелите наистина романи могат да се напишат. А пък като са за почивка, такива измишльотини съм чувала, че да искаш да го съчиниш няма да се сетиш.

# 1 568
Каква е разликата с мъж или жена ще е изневярата? Тя съществува, и ако не е виновен човекът в двойката, пак ли ще обвиняваме другия?

# 1 569
Каква е разликата с мъж или жена ще е изневярата? Тя съществува, и ако не е виновен човекът в двойката, пак ли ще обвиняваме другия?

Все пак със същия пол е по-отвратително.

# 1 570
Каква е разликата с мъж или жена ще е изневярата?
в главите ни е  Peace
за мен би било отвратно противно да разбера, че някой с когото съм имала сексуални отношения го е правил и с мъж/хеле пък паралелно, представям си само ако не е ползвал презерватив с мъжа на каква микробиология се 'радва' члена му/.

# 1 571
Като модератор изметох част от темата, защото пак има драми разни. Като проС потребител и семейна жена с две деца, ще попитам нещо:

казах,че за мен не е нормално мъжът ти да спи при друга,а за теб това да е ок Peace
не смяташ ли,че по този начин тя сама оправдава поведението му

аз ако оправдавам поведението на мъжа ми - в случая той спи някъде си половин нощ - то моето оправдаване на неговото поведение оправдава твоето отваряне на крака за него /да се чете по-културно като "любовна връзка"/, така ли?

и друго - аз приемам, че той ми изневерява и когато разбера за връзката, триъгълничката очаква аз да го изритам от общия ни дом и да й го пратя със събрано сакче, за да гледа той нейните деца, а не моите, така ли? за да не показвам одобрение на неговата изневяра?
защото и това съм го чувала в една размирисала се история - любовницата твърдеше, че съпругата ще го изхвърли в момента, в който разбере, че мъжът изневярява и се изненада много неприятно, когато не й се получи, защото това й беше основен коз - той няма къде да отиде и хоп у нас!; не знам защо съпругата си го задържа, но любовницата още е сама - тя се оказа аут от триъгълника; в този случай съпругата приема /одобрява ли изневярата?

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 14:14 от bubanka

# 1 572
  • Ямбол
Защо все някой търси, кой е виновен? Всеки случай е различен, както всяко семейство е различно.
Общото е, че все има някой трети. Този трети е обект на темата. Другите двама сами си решават какви да са отношенията им помежду им, някои дори са ОК с третия, но по-чест третият е изненада.

# 1 573
в този случай съпругата приема /одобрява ли изневярата?
Естествено, че я оправдава. И му отваря вратичка към нови и нови, защото той знае, че винаги ще може да се върне. Един ден няма да се върне (известен случай с Валери-Алисия-Николета) и тогава съпругата, макар че тя не беше такава, започва да се жалва и е извънредно изненадана.

# 1 574
bubanka, аз имам няколко евентуални отговора, но те са само хипотетични...

1. Съпругата преценява, че е по-изгодно да задържи мъжа по ред причини - финансови, емоционални и т.н. Помощ за децата, уреден живот, навик.
2. Съпругата изцяло зависи от мъжа финансово, няма къде и при кого да отиде, не може сама да издържа себе си и децата. Тогава иска, не иска...примирява се със съпруга неверник. Той може да е серийно изневеряващ, или това да му е първо и последно залитане...варианти много.
3. Съпругата също има някого, някъде...и за да не хванат и нея си прибира мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт