"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 532
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 575
Няма какво да се търсят виновни, то е ясно кои са виновни и няма какво да се търси вина и в редовно мамения партньор. Била гаднярка, грозница, тормозела го, изисквала, ама ако някой ден вие застаненете на мястото й, ще сте още по-проклети чуми, защото на всичкото отгоре ще сте наясно колко почтен човек сте си взели и по какъв начин. Нали не си мислите, че мъжете изневеряват, защото изведнъж голяма любов ги е връхлетяла? Ако е така, те се развеждат и заживяват с новата жена, не я правят своя любовница.

# 1 576
Като модератор изметох част от темата, защото пак има драми разни. Като проС потребител и семейна жена с две деца, ще попитам нещо:

казах,че за мен не е нормално мъжът ти да спи при друга,а за теб това да е ок Peace
не смяташ ли,че по този начин тя сама оправдава поведението му

аз ако оправдавам поведението на мъжа ми - в случая той спи някъде си половин нощ - то моето оправдаване на неговото поведение оправдава твоето отваряне на крака за него /да се чете по-културно като "любовна връзка"/, така ли?

и друго - аз приемам, че той ми изневерява и когато разбера за връзката, триъгълничката очаква аз да го изритам от общия ни дом и да й го пратя със събрано сакче, за да гледа той нейните деца, а не моите, така ли? за да не показвам одобрение на неговата изневяра?
защото и това съм го чувала в една размирисала се история - любовницата твърдеше, че съпругата ще го изхвърли в момента, в който разбере, че мъжът изневярява и се изненада много неприятно, когато не й се получи, защото това й беше основен коз - той няма къде да отиде и хоп у нас!; не знам защо съпругата си го задържа, но любовницата още е сама - тя се оказа аут от триъгълника; в този случай съпругата приема /одобрява ли изневярата?
още в тайните видях твоето отношение към любовниците
защо замете постовете,а не ме банна?
доста културни думи си позволих???

# 1 577
Няма какво да се търсят виновни, то е ясно кои са виновни и няма какво да се търси вина и в редовно мамения партньор. Била гаднярка, грозница, тормозела го, изисквала, ама ако някой ден вие застаненете на мястото й, ще сте още по-проклети чуми, защото на всичкото отгоре ще сте наясно колко почтен човек сте си взели и по какъв начин. Нали не си мислите, че мъжете изневеряват, защото изведнъж голяма любов ги е връхлетяла? Ако е така, те се развеждат и заживяват с новата жена, не я правят своя любовница.

Така е, да.
Когато си е кръшкане, си стоят в семействата, където им е удобно.

# 1 578
  • Куциндрел
Ами, ако не е 20 години по-млада и с разните му там екстри?
Ако е по-дърта с увиснали любеници?

# 1 579
Ceca, тогава сигурно го изслушва, разбира, готви му любимата манджа и прилича на майка му. Simple Smile

# 1 580
Камъчка, мога да ти сложа бан по твое желание. Изключително търпелива съм като модератор и все още не си прекалила достатъчно.
В темата за тайните изтрих и много мнения, с които бях съгласна. Тук също трия такива.
За пореден път ти казвам, не бъркай модератора с потребителя. Като потребител разбира се, че имам своето мнение и цветя няма да сложа в леглото на нито една любовница.
А ти не ми отговори на въпросите в поста.

# 1 581
Съпруга vs. любовница. Ами няколкоминутно упражнение по заничане в етимологичния речник на думите в българския език (и близките нему) биха направили бая нападки силно безпочвени и злобнички някак.
Също така, в болшинството от случаи законите на търсенето и предлагането работят сравнително простичко и добре.
И ако голяма част от Вас си мислят, че мъжете им, не си мечтаят да отвържат синджира (ако хипопетично приемем, че е настъпил рогът на изобилието и никой няма финасови грижи, ипотеки, фирми, наследства) - то вероятно именно затуй в някои умни книги е записано изречението "блаженни вярващите и тяхно ще бъде царството небесно", но като цяло такова мислене си е направо отсъствие на мислене изобщо.
В горе-долу същото положение са и друга голяма част, мислещи си, че при сегашното социално-иконимичесйо развитие на обществото, някой би плюл на относителния си конфорт, заради едно силно преходно чувство, движеща сила на което е простичка физиологична нужда.
Има редки изключения и от двете страни, но като цяло, те трудно могат да бъдат представителна извадка.
Та пак можем да дойдем на простотата на търсенето и предлагането, ако знаем какво точно искаме и какво даваме.

# 1 582
Ми то от един момент нататък не можеш да имаш изисквания за младост и красота и се хващаш с каквото върже, само и само да си повдигаш самочувствието, че още ставаш. Любовницата най-често с нищо не превъзхожда съпругата, тя просто се явява това нещо, което дава тръпката, защото е тайно и забранено. Те търсят тръпка, не жена, жена си имат и у тях.
пп: виждала съм много от любовниците на един сериен изневерител, той не ги и криеше, с годините ставаха все по-семпли и направо смотани женици, които се опитват да влязат в ролята на грижовна домакиня, без да им хрумва, че само след три месеца деденцето ще им е било шута. А сега деденцето си седи самотно във вмирисаната си стаичка и няма кой да му дава лекарствата. Така му се пада.

# 1 583
bubanka, аз имам няколко евентуални отговора, но те са само хипотетични...

1. Съпругата преценява, че е по-изгодно да задържи мъжа по ред причини - финансови, емоционални и т.н. Помощ за децата, уреден живот, навик.
2. Съпругата изцяло зависи от мъжа финансово, няма къде и при кого да отиде, не може сама да издържа себе си и децата. Тогава иска, не иска...примирява се със съпруга неверник. Той може да е серийно изневеряващ, или това да му е първо и последно залитане...варианти много.
3. Съпругата също има някого, някъде...и за да не хванат и нея си прибира мъжа.
4. Съпругата решава, че е вложила прекалено много в това семейство и решава, че няма да го хариже току-така. Истории, в които след дадения втори шанс хората живеят happily ever after, има много.
5. Съпругата си казва, че мърлата няма да спечели и си прибира мъжа. Докато самата тя не си намери нещо по-добро. А него ще зареже, когато той най-малко очаква.

# 1 584
Е, то случаи всякакви. Онзи ден един приятел ми разказваше за коледното парти в тяхната фирма. Голяма известна фирма, много хора, заведение, затворено само за партито. Той вижда, че млада и симпатична колежка го наблюдава. Отива при нея, свалката става, след няколко дни се виждат в тях. Оказва се, че мацката е по майчинство, но си търси нещо свежо. Мъжът ѝ също ѝ изневерявал. Явно за някои хора такива връзки са нормални, за мен такъв брак би бил безсмислен.

# 1 585
  • Куциндрел
То вече и малкото сериозно потемата улетя от мен. Whistling
Но пък ще се пробвам...
Мъжът се връща при жена си, най-вече защото дрълги години с нея е градил дом, кариера, приятелски кръг, имат деца, за които мъжа се грижи и които обича. Ако избере любовницата, то той ще загуби сигурното и ще трябва наново да изгражда същото. А човек трудно оставя сигурното, за да гони дивото.
Също, изберели любовницата, то тя вече няма да е любовница.
Разбира се има и изключения, когато женен/омъжена среща любовта на живота в лицето на любовницата/любовника.
/майка ми има такава колежка и колежката й успява да разведе мъжа и да се ожени за него./

# 1 586
Камъчка, мога да ти сложа бан по твое желание. Изключително търпелива съм като модератор и все още не си прекалила достатъчно.
В темата за тайните изтрих и много мнения, с които бях съгласна. Тук също трия такива.
За пореден път ти казвам, не бъркай модератора с потребителя. Като потребител разбира се, че имам своето мнение и цветя няма да сложа в леглото на нито една любовница.
А ти не ми отговори на въпросите в поста.
ако много държиш ще ти отговоря на лични
и няма да е защото нямам отговор и за тук, просто искам да видя как ще спихне темата когато спра да пиша Peace

# 1 587
  • София
В ученическите години бяхме четири неразделни приятелки, само гащите не си носехме. Спяхме заедно, всичко заедно. Сега само с две от трите сме приятелки и то много близки - на едната съм кума. Третата ми приятелка беше  от доста богато семейство,  с много възможности, макар в нашите отношения да не се е откроявало това. Казвам го, защото беше момиче, което можеше да учи където иска, да живее където иска - въобще много възможности и предоставяше живота. Отделно от това беше и хубава. Докато бяхме учинички всяка с по една първа любов - тинейджърски връзки, които приключиха в началото на студентството ни. Живота на всяка се разви по различен начин, но думата ми беше за третата ми приятелка.
С нея бяхме много близки, споделяше ми повече от на другите. Във втори курс започна връзка с женен мъж. Не беше влюбена, беше й просто интересно, защото пътуваха насам, натам. Спомням си, че ходеше редовно на гениколог и когато я попитах защо ми обясни, че уважаемия я е помолил да се грижи за интимната си хигиена, защото не искал да зарази с нещо жена си.  Twisted Evil Сладур, виж какава грижа за семейството.
Всеки път, когата виждах съпръгата на този човек се чувствах гадно и гузно, защото моята приятелка спеше с мъжа й. Детска ми работа. А съпругата беше точно типа жена, както и приятелката ми - приличаха си външно. Жената беше хубава, усмихната с едно много красиво момиченце на около 4 годинки. Като ги виждах заедно с мъжа й винаги се е държал много хубаво с нея, абе ако не знаех нямаше да предположа, че й изневерява.
На приятелката ми й омръзна и след половин година спря да се вижда с него, без страдания и драми от нейна страна.
Приятелството ни приключи, след едно нейно изявление, че трябва да избира между нашето приятелство и мъжа, с който искаше да бъде. Сега историята идва за мъжа, с който искаше да бъде. Една стара учиническа тръпка.  Той женен от 7-8 месеца, жена му бременна в 5-ти месец. Започна да й се обажда, тя започна да се вижда с него. Непрекъснати криеници и срещи. Когато жена му разбра - беше в 8-ми месец се изнесе от тях. Събраха се с моята приятелка и той се погрижи да я остави без приятелки, с които да споделя. Прекратихме отношения. Аз съм в София,  а тя остана да живее в града, от който съм родом, при всички огромни възможности, които имаше. Заради него. След 3 години, когато това стана законово възможно оня хубостник се разведе с жена си и се ожени за нея. Нито тя беше на моята сватба, нито аз на нейната. Преди няколко години ми се обадиха познати от града,  от който съм ридена и ми казаха, че тя е в болница в София, защото е изгубила детенце в 6-ти месец и едва са й спасили живота. Плаках много, но не отидох да я видя. Предоля го явно, сега има едно хубаво момченце, но клюката в града говори, че хубустника си има любовница.
Та така... Кръгврат е живота.

# 1 588
Е, то случаи всякакви. Онзи ден един приятел ми разказваше за коледното парти в тяхната фирма. Голяма известна фирма, много хора, заведение, затворено само за партито. Той вижда, че млада и симпатична колежка го наблюдава. Отива при нея, свалката става, след няколко дни се виждат в тях. Оказва се, че мацката е по майчинство, но си търси нещо свежо. Мъжът ѝ също ѝ изневерявал. Явно за някои хора такива връзки са нормални, за мен такъв брак би бил безсмислен.

Ти не знаеш какъв е точно бракът им. Доста често мъжът/жената всъщност няма любовница.

# 1 589
  • Атина
Най-упорито изчетох всичките страници на темата.
Грам идея си нямам защо се пусна такава?!Едни череши,едни пеперуди......Когато са си според сезона-ОК, обикновенно следва затишие. Редки са опитите да се отглеждат в оранжерия.
Рядко живота,има  повече  сезони...А ако се случи, ще  има човек,който се опитва да съхрани нещо,ще губи и ще обича повече. Влюбването е за кратко,после е любов,обич,привързаност,навик и т.н....
Не съм изневерявала,не знам да са ми изневерявали.А и едва ли,ако някога се случи, ще търся причината в Бг мамма.
Не разбирам и защо така ''разкостихте''Камъчка.Очевадно е , че има достатъчно доблест да разкаже всичко-в 1 л. ,ед.ч.Тя си е понесла последствията,ама господина май не е..Жалко..
А относно неразбралата жена-ние "гледахме" /намекнахме дискретно/ близо 2 години такава неразбрала съседка.Ами-не виждаше,изгубваше обоняние,когато пускаше пералня,не чуваше мотора на колата.Мина.Тя си знае как..

Общи условия

Активация на акаунт