"С дъх на череши..., или за нас - другите..."

• 95 511
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 590
И ако голяма част от Вас си мислят, че мъжете им, не си мечтаят да отвържат синджира (ако хипопетично приемем, че е настъпил рогът на изобилието и никой няма финасови грижи, ипотеки, фирми, наследства) - то вероятно именно затуй в някои умни книги е записано изречението "блаженни вярващите и тяхно ще бъде царството небесно", но като цяло такова мислене си е направо отсъствие на мислене изобщо...

Ще се учудиш колко много такива мъже (и жени има). Не чиито половинки си го мислят, а които не смятат, че са на синджир и нямат никакви мечти да го махат.
Просто другите са по-шумни, ако мога така да се изразя, и в стремежа си да се оправдаят, непрекъснато повтарят, че това било нормалното и всииички са такива.
Аз нямам нищо против тях, против съм само оправданията. Не е нужно - изправи се и кажи, иначе е смешно голям човек да се оправдава като дете, че някой друг му се е изакал в гащите.

# 1 591
  • на 4-ия етаж до асансьора
Не заставам на ничия страна.И идея нямам как бих реагирала, ако се отзова в триъгълник. В духа на темата ще разкажа историята на моя приятелка.
Тя - свободна и около 30-те.Обожатели не и липсваха.
Той - семеен с едно дете и на 30+.
Всичко започна с една целувка . Уж на шега, уж заради изгубен бас, уж нямаше искри между тях. А лумна такъв огън и стана пожар. Влюбиха се и то не на шега. Мъжът се разведе, ожени се за нея и имат две деца.Още са заедно /около 10ина години/ и още я гледа със същият влюбен поглед.
Не винаги изневеряващият е най-голямата гад на земята. Не винаги е "само заради спорта". Понякога хората просто късно намират "своя" човек. Та понякога всичко наистина се случва с дъх на цъфнали череши....

# 1 592
ако много държиш ще ти отговоря на лични
и няма да е защото нямам отговор и за тук, просто искам да видя как ще спихне темата когато спра да пиша Peace

Аз не държа темата да се развива. Ама никак.  Grinning
Въпросът ми беше прост: знанието на титулярката оправдава ли другата да продължи да е любовница - особено когато мъжът не е хукнал да се разделя с жена си? Не знам защо не можеш да отговориш тук.

# 1 593
ако много държиш ще ти отговоря на лични
и няма да е защото нямам отговор и за тук, просто искам да видя как ще спихне темата когато спра да пиша Peace

Аз не държа темата да се развива. Ама никак.  Grinning
Въпросът ми беше прост: знанието на титулярката оправдава ли другата да продължи да е любовница - особено когато мъжът не е хукнал да се разделя с жена си? Не знам защо не можеш да отговориш тук.
и това го писах сто пъти поне
знанието или незнанието на титулярката нямат никакво значение
ама никакво
изобщо мен тя никога не ме е вълнувала и не съм мислила за нея
ако съм искала тя да разбере по един или друг начин- щеше да се случи
в една такава връзка наличието на третия човек се изключва
то затова се казва паралелна връзка,защото е и паралелна действителност

# 1 594
напротив, беше свързала знанието с одобрението й /горе те цитирах/
жалко, че можеш да направиш зло на напълно непознат и евентуално на децата му

# 1 595
А един идиот беше заформил не триъгълник, а квадрат. Моя близка беше първата любовница, появи се втора, по-интересна. Известно време мотаеше всички, после скъса с моята близка, остана с жена си и втората любовница, която пък се обаждаше в работата на моята близка да я тормози. Значи не ревнува от жена му, а от другата любовница  ooooh!
След години жена му се разведе с него. Известно време поживя с последната любовница, която също се разведе, но се оказа, че като семейство нищо струват и сега си е сам и дърт, за нея не знам. А на тоя не знам какво му харесваха, нямаше и пукната стотинка, всичките му любовници бяха по-богати от него.

# 1 596
да-много жалко Peace

# 1 597
Е, то случаи всякакви. Онзи ден един приятел ми разказваше за коледното парти в тяхната фирма. Голяма известна фирма, много хора, заведение, затворено само за партито. Той вижда, че млада и симпатична колежка го наблюдава. Отива при нея, свалката става, след няколко дни се виждат в тях. Оказва се, че мацката е по майчинство, но си търси нещо свежо. Мъжът ѝ също ѝ изневерявал. Явно за някои хора такива връзки са нормални, за мен такъв брак би бил безсмислен.

Ти не знаеш какъв е точно бракът им. Доста често мъжът/жената всъщност няма любовница.

Естествено, че не знам. Но ако приемем, че и той си има любовница, а детенцето явно е малко, щом тя е по майчинство... честно казано за мен това е неразбираемо наистина. Просто това не е моята чаша чай. Simple Smile

# 1 598
Само искам да вметна, че е изключително грозно използването на постове от "Тайните" тук.

# 1 599
Проблемът е, че приемате всякакви лъжи ей така. Тя каза, че и той си има любовница. Той каза, че тя не го разбира. Тя каза, че той не и дава достатъчно. Той каза, че тя не готви. Тя каза, че той хърка. Той каза...тя каза.
Все лъжи обаче в такива ситуации.
Ей я и камъчка. Той каза, че ще се разведе. Ама той-неговата жена не го бие и не пие, няма причина да се развежда. Пък камъчка се е развела не заради любовника, колкото че мъжа и е пиел и биел, цели 10 години.

# 1 600
  • Атина
Бубанка,що за пост?!
Къде го видя напълно непознатия?!

# 1 601
Бубанка,що за пост?!
Къде го видя напълно непознатия?!

Тя визира съпругата вероятно.  Peace

# 1 602
Нали не си мислите, че мъжете изневеряват, защото изведнъж голяма любов ги е връхлетяла? Ако е така, те се развеждат и заживяват с новата жена, не я правят своя любовница.

За какво да се развеждат, като връхлетялата ги голяма любов догодина няма да е толкова голяма?  Нали и  съпругата ги е връхлетяла навремето.

Въобще тия призиви за моментална честност и напускане на семейното ложе завинаги при връхлитане са много вредни.

# 1 603
Камъче, честно, според мен е добре да спреш. И изобщо темата да се заключи. Така или иначе фанфари не чухме, онези другите оставиха Камъчка да им обир негативите, а авторката си фръцна черешовия задник и ни пожела всички да имаме като нейните емоции.
Аз пък и пожелавам тя да има като емоциите на съпругата на тоя дето тича, бяга, от него, към него. И Весела Коледа на всички.

# 1 604
Напълно непознатия в случая е жената, законната на любовника.

Общи условия

Активация на акаунт