Търся електронна книга - тема 14

• 137 830
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Записвам се в новата тема със запитване за книгата "Очи от Рая" на Алис Сиболд Simple Smile

# 211
  • UK
"Ние" на Дейвид Никълс дали я има вече някъде?

# 212
  • София
Някой да е срещал Автобиографията на Motley Crue: Мръсотията

# 213
  • София
Здравейте,
случайно някой да има "Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник" на Катрин Панкол? Прочетох първите две книги от трилогията и много ми се иска да прочета и последната. Ако някой я има може ли да ми я изпрати на:
Скрит текст:
ivetо_11@mail.bg
Предварително благодаря!

# 214
За много години момичета! 
Търся книгите от поредицата "Братството на меча" на Кинли Макгрегър, както и "Среднощен танц", и "Дяволче" от поредицата "Блайдън" на Джулия Куин.
Много ще съм благодарна, ако някой ми ги изпрати - katrinkata@abv.bg
    bouquet

# 215
Здравейте, някой случайно да има продължението на “След“ на Ана Тод много ще съм благодарна Simple Smile))

# 216
Здравейте, някой случайно да има продължението на “След“ на Ана Тод много ще съм благодарна Simple Smile))

Здравей Simple Smile
Имам втората и третата част на "След", но са фен преводи. Ако искаш, дай email и ще ти ги пратя.
Можеш да ги четеш и от тук http://after-fanfic.alle.bg/

# 217

Здравей Simple Smile
Имам втората и третата част на "След", но са фен преводи. Ако искаш, дай email и ще ти ги пратя.
Можеш да ги четеш и от тук http://after-fanfic.alle.bg/
           Много благодаря ако може да ми ги пратиш Veselinka__petrova@abv.bg. Още веднъж благодаря  Hug Hug Hug Hug Hug Hug                                                                                                                                                                                                     

# 218
  • Sofia
Здравейте,
случайно някой да има "Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник" на Катрин Панкол?
http://cheti.me/knigi/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BD%20%D0 … D0%BA%D0%BE%D0%BB

# 219
  • София
Здравейте,
случайно някой да има "Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник" на Катрин Панкол? Прочетох първите две книги от трилогията и много ми се иска да прочета и последната. Ако някой я има може ли да ми я изпрати на:
Скрит текст:
ivetо_11@mail.bg
Предварително благодаря!
Благодаря момичета, получих книгата.  Hug

# 220
На Илса Бик има ли някой поредицата за зомбитата?
Имам първата книга - Пепел на Илса Бик.
Ако някой има някоя от другите части, бих искал да ги разменим.

# 221
Имате ли идея какво става с Щиглецеът на български?
Уж го има в МБ, но не го получавам.

# 222
  • В един копнеж!

Човекът пуснал, че я има, го няма никакъв. И аз я чакам, но не ми е спешна. А и както казах- може да  е пързалка. newsm78

# 223
            Бихте ли споделили с мен английско - български речник за ел. четец ( Nook Simple Touch With GLowlight )?

Благодаря!

# 224

Човекът пуснал, че я има, го няма никакъв. И аз я чакам, но не ми е спешна. А и както казах- може да  е пързалка. newsm78

Не ми е спешна и на мен, но понеже ще поръчвам книги, се чудех дали и тази да добавя или да чакам електронен вариант. Да си я купя ме спира, че е много обемна и ги правя на баници  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт