Търся електронна книга - тема 14

• 136 110
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Търся следните книги на Кейт Мортън:

Пазителка на тайните
Отминали времена
Изплъзване от времето
Не мисля, че ги има в електронен вариант.

Няма ги още, но "Изплъзване от времето" е в работното ателие на Читанка, така че може би скоро ще се появи.  Peace

# 691
  • в страната на абсурдите
Добра новина. Благодаря за отговора.

# 692
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Здравейте. Търся онлайн http://www.colibri.bg/knigi/228/peter-hyog-gospozhica-smila-i-ne … useshtane-za-snqg
Ще съм благодарна за помощ   bouquet

# 693
Търся : Малка кутийка от Тифани на Мелиса Хил {naia_naia@abv.bg}

# 694
  • На изток от Рая
Търся : Малка кутийка от Тифани на Мелиса Хил {naia_naia@abv.bg}

ТУК

# 695
много благодаря.... книгата е много хубава на един дъх се чете

# 696
  • Deutschland
Компютъра ми беше на преинсталация и не съм влизала скоро във МБ, та да питам  Blush
"Аз съм Малала" има ли я вече в електронен вариант?

# 697
  • София
Здравейте, някои може ли да ми изпрати  "Изкуството да готвиш желания" и "Училище за вкусове и аромати" - Ерика Бауърмайстър ? Търся също и Изкушение с дъх на лимони на Антъни Капела.

Предварително благодаря !
email : albenavk@abv.bg

# 698
# 699
  • world wide
Здравейте.Търся тази книга.Формата е без значение.Благодаря.

Скрит текст:

# 700
Компютъра ми беше на преинсталация и не съм влизала скоро във МБ, та да питам  Blush  "Аз съм Малала" има ли я вече в електронен вариант?
На български не, аз я имам на английски в epub, ако те устройва.

dark angel, изпратих ти Ролинс.

# 701
Здравейте! Търся "Обслужвал съм английския крал" на Бохумил Храбал.

# 702
  • Варна
Търся си две книги на Джон Грийн, видях в предишните страници и теми, че ги е имало в Mailbooks, но имам някакви проблеми с програмата и дори не иска да ми се обнови, затова ще помоля, който има тези две книги да ми ги прати в АБВ, ще ви бъда много благодарна! Simple Smile Ето това са и двете книги, които издирвам от доста време:
- Сняг вали
-Уил Грейсън, Уил Грейсън

Скрит текст:

# 703
Търся си две книги на Джон Грийн, видях в предишните страници и теми, че ги е имало в Mailbooks, но имам някакви проблеми с програмата и дори не иска да ми се обнови, затова ще помоля, който има тези две книги да ми ги прати в АБВ, ще ви бъда много благодарна! Simple Smile Ето това са и двете книги, които издирвам от доста време:
- Сняг вали
-Уил Грейсън, Уил Грейсън

Скрит текст:

AllisonArgent изпратих ти Сняг вали  Peace

# 704
  • София
Здравейте, някои може ли да ми изпрати  "Изкуството да готвиш желания" и "Училище за вкусове и аромати" - Ерика Бауърмайстър ? Търся също и Изкушение с дъх на лимони на Антъни Капела.

Предварително благодаря !
email : albenavk@abv.bg
Здравей, пратих ти "Изкуството да готвиш желания" и "Училище за вкусове и аромати" - Ерика Бауърмайстър в mobi

Общи условия

Активация на акаунт