Търся електронна книга - тема 14

• 137 692
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Благодарности, вече е при мен.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 17:03 от Angel_Dust

# 151
Някой да има "Акушерката от Венеция", моля ще я очаквам на nurcerozy@gmail.com....,Благодаря и весело посрещане на новата година

# 152
  • Déjà-fucking-vu
Елена Янкова, тук има "Arsen" и "Easy Virtue" - http://tuebl.ca/authors/18807 Тук също - http://kickass.so/usearch/Mia%20Asher/

ПП Тя няма други книги, май.

Благодаря ти изключително много  Hug  bouquet

# 153
С радост видях, че вчера е качен Щиглецът в Мейл Бокс.
За съжаление нищо не получавам, като дам заявка.
От вчера си гледам имейла и за други мои заявки  newsm78
Аз също съм пуснала заявка за щиглецът. Какво значи не получаваш нищо? Съмнявам се да е пързалка. Просто не си я получила, защото човекът не е влизал в МБ.

Не се ентусиазирайте, Щиглецът вероятно е на руски...

Няколко пъти ми прави впечатление, че потребителите теглят без да гледат какъв език е посочен (все още не е ясно дали и сега случаят е такъв), та ще помоля качващите книги на руски (и други езици) да изписват  заглавието и името на автора на езика, на който е, качената книга, така няма да стават грешки  Peace.

# 154
  • МАРС
Щиглецът пише, че е на български, но мога да го потвърдя едва след като ми я пратят и я видя. Peace

# 155
Щиглецът пише, че е на български, но мога да го потвърдя едва след като ми я пратят и я видя. Peace

Да, видях, но имаше случай преди на Джойленд, качена уж на български, но беше на руски  Peace. Както писах, все още не е ясно как стоят нещата тук. Ще се радвам да е на български, виждам, че има интерес към книгата.

# 156
  • МАРС
Да, възможно е и този случай да е такъв.
Все пак става дума за много голяма книга, не е лесно да се сканира и да се редактира така бързо.

# 157
Добре де, засега пише, че е на български език и затова се зардвах  Mr. Green
Не бъдете песимисти!
Знаете ли как се носят 900 страници в метрото  Whistling

# 158
Чакам и аз Щиглецът. Дано е на БГ.  Praynig

# 159
Здравейте момичета! Simple Smile Търся книгата"Обсебена от теб" на Силвия Дей , ще съм ви благодарна,ако някой ми я изпрати на teodoramikova@gmail.com.Благодаря предварително! Simple Smile Весели Празници ! Simple Smile
.

# 160
  • В един копнеж!
Здравейте момичета! Simple Smile Търся книгата"Обсебена от теб" на Силвия Дей , ще съм ви благодарна,ако някой ми я изпрати на teodoramikova@gmail.com.Благодаря предварително! Simple Smile Весели Празници ! Simple Smile
.

http://data-bg.net/details.php?id=13026...и действаш!

# 161
  • МАРС
Добре де, засега пише, че е на български език и затова се зардвах  Mr. Green
Не бъдете песимисти!
Знаете ли как се носят 900 страници в метрото  Whistling
Погледни от добрата страна, може да я използваш за самозащита, ако някой те нападне в метрото. Mr. Green

# 162
  • UK
Здравейте, дали някой има "Жената на пътешественика във времето" на Одри Нифнегър?
  bouquet

# 163
Здравейте търся електронни книги на Даниел Стийл. Изключвам моята библиотека, прочетох всички там.

# 164
  • В един копнеж!
Здравейте търся електронни книги на Даниел Стийл. Изключвам моята библиотека, прочетох всички там.
А в останалите линкове, дадени на първа страница, търсихте ли? Може да има книги, които ги няма в библиотеката?!

Общи условия

Активация на акаунт