На море в Гърция 2015

• 104 666
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Като заговорихте за Лутра Едипсу и наоколо да питам  newsm78 - плажовете не са ли като да си на язовир, а не на море?  Embarassed  Такова усещане оставят у мен снимките в нета.
Миналата година на Лефкада отидохме един ден до Никиана на плаж е точно като езеро ми беше (водата беше кристална), не можах да си топна и крачката.... и веднага на друг плаж в северната част на острова.

Ако търсиш плаж с вълни, такива има в североизточната част на острова - Агия Анна, Ахлади, Пефки. На Пефки последния път имаше вълни и ми издуха мозъка и повече не повторихме. За мен море като тепсия без вълни е чудесен вариант и не ми пречи, даже напротив. Хриси Акти, Агиос Николаос като плажове са точно това което ти наричаш язовир. Там вълни за две поредни лета не видяхме. За Август иде реч.

# 496
Параход да ме извини харесва ми, Ситония та ситония Вурвару и пак Варвару, дежурна е да им отговаря едно и също Hug
Нещо си се объркала, моме, освен че в началното училище не си внимавала и сега правописът куца.

Във Вурвуру - въпреки че го познавам - не съм отсядала там за почивка нито веднъж. Не е моето място, тъпо ми е.
На Ситония не съм стъпвала вече над 3 години, макар преди това да съм ходила над 10 пъти.
Такива работи Simple Smile

# 497
Здравейте, момичета. Записвам се да ви следя. Миналата година направихме първото гръцко море с деца, бяхме много доволни.
Отидохме до Евия и ние, понеже много е писано, няма да обяснявам. Лихадонисия е приказка, а Елиники бийч....Мечта  Heart Eyes
Тази година не сме избрали дестинация, записвам се за идеи. Иска ми се да е някой от Йонийските острови, но най-вероятно няма да ни стигнат финансите за там Confused

# 498
Иска ми се да е някой от Йонийските острови, но най-вероятно няма да ни стигнат финансите за там Confused
Какво те смущава - разходите за път ли?
Цените са по-ниски от тези в близка (Северна) Гърция - и за настаняване, и отчасти по кръчмите.

# 499
Иска ми се да е някой от Йонийските острови, но най-вероятно няма да ни стигнат финансите за там Confused
Цените са по-ниски от тези в близка (Северна) Гърция - и за настаняване, и отчасти по кръчмите.

Да, главно разходите за път.

# 500
  • София
Kuperski, щом като тези, които обясняват нон стоп едно и също могат да го преживеят, сигурна съм, че и ти можеш Simple Smile

А и обясняващите имат право понякога да им писне и да пратят някой да чете първа страница, а имат право и да повтарят ако им се иска и преценят. Но този дето пита да прави забележки на други питащи  Thinking

Да,точно за това ти написах,че си груба...защото не си тази,която отговаря по 100000пъти,за да сипеш забележки Peace

Разходите за път ще са в повече,ако ползвате фери(може да изберете Лефкада и ще го спестите)

# 501

Кайлис,
На Егнатия не са много тол таксите, по-ниски са даже от тези до Евия,  до Лефкада няма ферибот,  до Корфу не е скъп, седни, направи сметка, за да се увериш и действай.

kupersi,
с първото си влизане тук в темата заявяваш, че Гърция ти е позната и че всяка година си там на море,  така че последните ти изпълнения са преднамерени и ще те докладвам на Модератор.

# 502
И аз се записвам да Ви следя отново, че е време за планове за лятото, но съм в голяма чуденка  newsm78 накъде да поемем тази година?

# 503
  • София
Айде и аз тук отдавна не съм Ви навестявала Simple Smile, ама дойде време за размисли къде по Гръцко да сме тази година. Това мей е някъде по ръкавите не съм сигурна, затова разчитам на по пътувалите ако ми кажете къде е това местенце Simple Smile Замислям се и аз някъде към Евия да мръднем тази година ама пустите тунели, където четох миналата година за тях ме спират, умирам от страх.

# 504
Ще се върна прилежно да изчета, но ако позволите един бърз въпрос.

Искаме да летуваме в Лефкада и се чудя как да намеря полети до Aktion National Airport от Варна или някъде от Швейцария. От Атина виждам, че е далеч. Или полети от Атина до PVK.

Също така има ли вили с басейн, които да препоръчате? Ще сме с новородено, та и готвач бих си взела. Какви ли са цените?

# 505
Кимболина, по пътя за Евия няма тунели.
 Wink

# 506
Айде и аз тук отдавна не съм Ви навестявала Simple Smile, ама дойде време за размисли къде по Гръцко да сме тази година. Това мей е някъде по ръкавите не съм сигурна, затова разчитам на по пътувалите ако ми кажете къде е това местенце Simple Smile Замислям се и аз някъде към Евия да мръднем тази година ама пустите тунели, където четох миналата година за тях ме спират, умирам от страх.

Бъркаш магистралата. Другата е с многото тунели. Към Корфу, Лефкада, Кефалония....

# 507
kimbolina, до Евия няма тунели.

# 508
Това май е някъде по ръкавите не съм сигурна, затова разчитам на по пътувалите ако ми кажете къде е това местенце Simple Smile
На Портокали ми мяза.

Долче вита,
PVK е "селско" летище, има малко международни полети и са само за летния сезон. От Атина има, разбира се. Нито от Швейцария, нито от Варна. Намират се от Германия, Виена, UK. Може да летите до Солун и да наемете кола, магистралата е бърза - за 4 часа трябва да стигнете. Иначе точно за Лефкада, много по-удобни варианти не се сещам.

Вили под наем се намират доволно, сега за готвача - струва ми се, че никой тук не е ползвал тази по-необичайна услуга. На бебето какво толкова ще му готвиш, не е ли на мляко?

# 509
  • София
dolce_vita, егейските авиолинии летят от Атина до Превеза - http://en.aegeanair.com/

Скай експрес кацат в Превеза, но техните полети не ти вършат работа.

Наскоро гледах, че Изиджет имат полети от Швейцария до Крит, Миконос и Санторини.

А за Варна не съм виждала нищо до Гърция Peace

Общи условия

Активация на акаунт