На море в Гърция 2015

• 104 626
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Моля за информация за плажа на Торони. Какъв е, какво се заплаща, има ли зона тип "свободна"?
Нищо не се заплаща.
Плажът е дълъг над 2 км, огромен и 80% от него са свободна зона.
Чадърите и шезлонгите се стопанисват от заведения, ползват се срещу консумация от заведението.
С едрозърнест пясък е.

Free Soul,
не знам кой е сайтът, който ти дава първия маршрут (не се отварят линковете като по-големи снимки), но ако не смятате да посещавате специално езерото Керкини, няма никаква логика да минавате по него. Покрай Серес - не се влиза в града, а се продължава към Солун на Лефконас - си е главният път.
Аз съм минавала и по другия де, не е трагедия, но си е селско трасе, по никакъв начин не е по-кратък или по-бърз.

# 631
  • БГ
Параход мерси за инфото  Peace

# 632
Здравейте,някакви отзиви за хотел Аристотелес холидей резот на Халкидики Атон-плаж,храна,забавления?Благодаря предварително!

# 633
  • Бургас
Здравейте момичета, благодаря за вашите споделени разкази за почивките ви в Гърция!
Моля за информация за плажа на Торони. Какъв е, какво се заплаща, има ли зона тип "свободна"? Какво да гледам при резервацията като правя? Въобще всичко ще ми е полезно, което споделите. Тази година сме се насочили в тази посока. Периода е втората половина на юни.
 Харесах и други дестинации но като за първи път мисля посоката да е тази. Досега съм била само на остров на пътуване със самолет, сега ще ползваме собствен транспорт.
Благодаря ви и усмихнат ден!
 Hug
Допълвам към казаното от Параход. Така изглежда пясъка https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205260298367376&se … ype=3&theater
Малко е едър, но предимството му е че много лесно пада и не лепи. Мъжа ми и голямото дете не го харесаха, защото няма камъни, а те са интересни за шнорхелинг Simple Smile Ако търсите хубав плаж само за плажуване е екстра. Има много свободно място, както и таверни на брега ако огладнеете. Определено предимство е че е на западното крайбрежие - можеш да стоиш на плажа до 6-7 часа.
И последно - от чешмите тече солена вода Simple Smile Не е като в морето, но не е сладка. За нас не беше проблем, но ако не си подготвен е шокиращо Simple Smile

# 634
Параход, благодаря!
Този е сайтът:http://patna-karta.bg360.net/

И аз се зачудих защо през езерото, имах спомени, че в стари теми за Гърция се коментираше пътя към Солун, че не се влиза в Серес - а тук картата ми даде друг път.
Някакви 15-20 км се спестява с езерния маршрут, не мисля, че са важни, важно ни е пътят да става. Но нали не сме пътували - викам си, че може и промени да има...

# 635
  • БГ
Steltion благодаря за снимката:) изглежда хубаво, и таверните звучат обещаващо, а аз обичам да седя дълго и на плажа.Нямаме претенции за шнорхелинг и камъни, но ако има в съседство ще разгледаме какво предлага плажа. понеже ще сме с деца държа главно на плажа.
Страхотни снимки! Къде е препоръчително за отсядане там, близо до плажа?
мерси Peace

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 17:29 от Tevolere

# 636
Здравейте,някакви отзиви за хотел Аристотелес холидей резот на Халкидики Атон-плаж,храна,забавления?Благодаря предварително!

Хотела е страхотен, намира се в уранополи. Има достатъчно забавления - малък аквапарк с три пързалки. За децата има детски кът, детски басейн и детски клуб с анимация за деца. Хубавото на този хотел е че ол инклузива продължава до късно.

# 637
И аз се присъединявам към питането на Tevolere за хубави места за отсядане и малко повече информация за цени в близост до Дестеника.  bouquet

# 638
Лайка,
хотела не се намира в Уранополи, а на пътя за там. Разстоянието до Уранополи не е голямо, може би около 3 км, но пеша не става , че няма тротоари, само с кола.
Ето и реални отзиви от съфорумки за Аристотелес на Атон-http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=636241.msg21312949#msg21312949
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=721815.msg … 56445#msg25356445
Миналата година колежка се оплака от там и, че на водните пързалки не пускали деца под 6 г., а напитките от бийч бара не били включени в олл инклузива и се плащали допълнително. Провери тази година как стоят нещата.

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 18:49 от Kari2

# 639
  • Пловдив
Моля някой за мнение за хотел Вики в Сарти .http://www.booking.com/hotel/gr/viky.en-gb.html?aid=357023;label … 48c0e62546;dcid=4      Как е плажа в близост до хотела?

# 640
  • Бургас
Координати на студията на Дестеника не успях да взема Sad Оставих го за последния ден като тръгваме, а точно тогава заваля проливен дъжд и наводни пътя.
Тези са единствените, които открих в нета http://bg.sithoniagreece.com/sithonia/toroni/%D0%BD%D0%B0%D1%81% … 0%BD%D1%82%D0%B8/ Но Торони е достатъчно близо, ние поне пътувахме 2 пъти дневно (малкия спи следобед и трябваше да се прибираме в хотела).

# 641
Здравейте! И аз започвам да се ровя и ще следя темата. Няколко години подред ходим на едно и също място във Ворвору, но за съжаление тази година желаните от нас дати са заети. Бихте ли ми предложени проверено приятно място пак там. Ние сме 2 възрастни, 2 деца и 1 бебе. Търся студио и хубав двор за децата.
От своя страна препоръчвам House Maria Manolaki с 2 ръце стига да се вместите в свободните дати.
Благодаря на всеки отзовал се на молбата!
Прекрасни летни ваканции на всички!

# 642
  • БГ
Steltion мерси, а вие в кой хотел бяхте?
Ако някой има впечатления за отсядане моля да сподели.
предпочитам нещо близо до плажа, но не е проблем и с колата да се ходи.И как стои въпроса с паркингите?
мерси Hug

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 21:35 от Tevolere

# 643
  • Бургас
Ние бяхме в Toroni Blue Sea, но не е нищо особено. исках да има осигурена вечеря заради малкия, а и предпочитам до последно да стоя на плажа Simple Smile В Торони почти всичко е близко до плажа, т.е. една основна улица на която са разположени ваканционни къщи, малко са тези, които са далече от брега. С кола по-скоро се ходи до другите заливчета. Обособен паркинг не съм видяла, има място за всички. Някои от студията и  таверните са си направили паркинг места с навеси за да не се напича колата, но те са за съответните клиенти.

# 644
Toroni Blue е единия ми избор.
Ти ходила ли си в Arisroteles Beach? Ако да, кой би предпочела?

Общи условия

Активация на акаунт