На море в Гърция 2015

• 104 600
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
Леле, Параход, направо ме разби с тези снимки от Кефалония Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Има защо много да искам да я видя, благодаря ти, че ме усмихна  bouquet

# 691
  • Варна
А по-известни комплекси от малки къщички, бунгала или нещо подобно в района?

Параход беше препоръчала едно място което според нас в района на запад от Кавала много си заслужава :
Неа Ираклица  хотел Vournelis ,
http://www.agoda.com/bg-bg/vournelis-hotel/hotel/iraklitsa-gr.html
http://www.hotelvournelis.4ty.gr/en/HOTEL%20VOURNELIS%20-%20KAVALA
www.kavalanet.gr/vournelis.php
Пробвахме го и от тогава го препоръчваме на всички заедно с още два - три хотела на същия плаж:
Porto Palio Beach Hotel
hotel apartments Kavala Beach
hotel Iraklitsa Beach
в info@kavalahotels.gr
www. kavalahotels.gr
www.iraklitsa.gr

# 692
  • София
peterky2002, a има ли таралежи на този плаж? Въобще на мен това ми е голямо притеснение Simple Smile

# 693
  • Варна
peterky2002, a има ли таралежи на този плаж? Въобще на мен това ми е голямо притеснение Simple Smile

НЯМА таралежи защото плажа е изцяло пясъчен , няма камъни.Таралежи има САМО ПО КАМЪНИ.А и за тях и за по каменливите плажове си има спасение-водни(аква)обувки.И платнени и силиконови има на всяка сергия , а и тук в Метро , Кауфланд , Джъмбо................

# 694
# 695
Момичета, разногледа станах вече.
Моля за малко помощ. Става дума за Кефалония.
Решихме с половинката да се ситуираме около Агростоли. Как мислите, това ок ли е? Другият вариант беше около Сами, но там сякаш има по-малко предлагане.
Моля, препоръчайте ми студио/апартамент за двама възрастни и 2 деца (4,1). Гледаме, че повечето са с басейн, на който ние не държим. Градина е достатъчна. Повечето студиа, които гледаме в букинг (и са с поносими цени) са доста далече от плажа. Май това е така навсякъде по острова? Гоним цена около 30евро, в идеалния случай.
Периодът, за който гледаме - седем нощувки - или от 27,06 или от 04,07 нататък.
Много се обърках, много.

# 696
  • София
Не съм гледала цените за Кефалония,но за началото на Юли 2+2,за 30евро ми струва,че няма да намерите,или поне не това,което търсите Peace
разгледай тук: http://www.greeka.com/ionian/kefalonia/hotels/kefalonia-studios.htm

# 697
 Здравейте,случайно някой почивал на Торони да е виждал това къще ,,pagona house,,
 Изглежда добре,но ако някой е виждал наживо това чудо моля да сподели.Плажа наблизо ли е,около къщата какво има,пише 7 апартамента - комплексче ли е това  и др. подробности?
                               Благодаря Ви предварително!

# 698
  • София
Да се присъединя към питаниците за Йонийските острови. Водата топла ли е през първата половина на юни? Защото температурата на въздуха е около и над 30 град. за тоя период, но за водата не намирам информация.
И друго - има ли пясъчни плажове, сравнително подходящи за деца, без много вълни и стръмно влизане във водата?
Основно се насочваме към Лефкада, заради по-краткото разстояние, но и други алтернативи ще взема предвид.

# 699
Ариана,
на Лефкада няма много подходящи плажове за деца.
Тези, които нямат вълни (на вътрешния бряг) не са с пясък.

За температурата през юни не знам, защото и трите ми ходения на Йонийско море са били септември, но е много различно топла водата в зависимост от изложение, затвореност на залива, вятър, валежи и т.н., т.е. на островите си е динамично в това отношение по принцип.

Ако искате Йонийско море, всички други алтернативи са по-добри за вашите нужди от Лефкада - Корфу, Кефалония  Закинтос, както и континенталният бряг също предлага хубави пясъчни плажове.

Миленски75,
Пагона е ОК, намира се на стотина метра от плажа, което я прави една от най-далечните от бреговата линия в Торони Simple Smile Селото е дълго и тясно, разпънато покрай 2-километров плаж и почти всичко е на първа-втора линия.
7 апартамента е стандартно положение, в Гърция преобладават такива - малки частни хотели на 1-2 етажа с двор и стаи тип студио (с кухня и т.н.), обикновено са по 5-10 в една къща.

# 700
Отдавна не съм пускала снимки в темата Grinning

Ето малко от този септември, в албумите по-назад има и стари снимки, понеже и преди съм снимала същите места:
Кефалония
Парга
и една драматична буря в северната част на Пелопонес:
Калогрия и Строфилия

Ох, Параход, мечти, мечти....кога ли ще намеря 10 свободни дни накуп за да посетя тези приказни места....надявам се да е тази година  Simple Smile

# 701
Да се присъединя към питаниците за Йонийските острови. Водата топла ли е през първата половина на юни? Защото температурата на въздуха е около и над 30 град. за тоя период, но за водата не намирам информация.
И друго - има ли пясъчни плажове, сравнително подходящи за деца, без много вълни и стръмно влизане във водата?
Основно се насочваме към Лефкада, заради по-краткото разстояние, но и други алтернативи ще взема предвид.
На Корфу сме били в края на м.май и водата в морето беше студена. Следващата година бяхме на същото място, но през септември и температурата на водата в морето беше супер.

# 702
  • София

И аз съм била на Корфу първата третина на юни. Не ставаше за къпане. Децата и мъжът ми не издържаха и се топнаха, но само веднъж. Бяха непрекъснати бури, които се редуваха с жега. Но нямаше ден, в който да не вали. Възможно е да сме улучили такава година.

За плажовете на Лефкада съм напълно съгласна с Параход.

# 703
  • София
Мерси, момичета. Явно няма да е през юни. Лошото е, че на есен ще трябва да се промъквам между празниците, живот и здраве ще сме с ученик от 1.09.
Параход, загледах се в снимките. Наборката е станала хубавица и половина Simple Smile

Ситония ни чака пак, значи Wink
Лошо няма, де...

# 704
16 са да  Wink
В крайна сметка какво пише и не пише не знам, откриха ми сметка в Пиреус и ми взеха 10Е за транзакцията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт