На море в Гърция 2015

• 104 602
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Ще ти пусна снимките на лично съобщение. Както и нашия маршрут за да видиш как сме го структурирали. Мисля, че беше максимално ефективен. Като за Мани според интересите си може да намалиш престоя.
Т.е. да разбирам, че планирате София-Триполи... за едни ден? Това е непосилен път и е безсмислено. Ние първия ден минахме София-Делфи. Това според мен е максимума поносимо за да не си скапан на следващия ден.
И да, пътищата на полуострова са бавни. В редки случаи както ти казах са бързи - магистралите и района около Нафплио и малко преди Патра. Дори в района след Пилос към МАратополи са си завои (по малко де), селки машини, тесничък път. Представи си  нещо средно между наш първокласен и второкласен път с по-добра настилка обаче.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 16:34 от Анонимен

# 676
Ако нямам сметка в Переус банк колко горе долу биха ми взели за превод на капаро от 80 евро  newsm78

Наредени в клон на Банката
0.20%, min. BGN 40,
max. BGN 600 +SWIFT
Fee BGN 20
Наредени чрез Интернет-канал /WINBANK/
0.20%, min. BGN 40,
max. BGN 400 +SWIFT

От тук:http://www.piraeusbank.bg/Media/Default/Pricing%20Policy/Tariff% … 0BG/Tariff_BG.pdf

Т.е 0,20% - в моя случай от 80 Е - 16 Е + 20 лева такса. Така ли е или нещо не съм разбрала правилно  newsm78

# 677
Ако нямам сметка в Переус банк колко горе долу биха ми взели за превод на капаро от 80 евро  newsm78

Наредени в клон на Банката
0.20%, min. BGN 40,
max. BGN 600 +SWIFT
Fee BGN 20
Наредени чрез Интернет-канал /WINBANK/
0.20%, min. BGN 40,
max. BGN 400 +SWIFT

От тук:http://www.piraeusbank.bg/Media/Default/Pricing%20Policy/Tariff% … 0BG/Tariff_BG.pdf

Т.е 0,20% - в моя случай от 80 Е - 16 Е + 20 лева такса. Така ли е или нещо не съм разбрала правилно  newsm78
0.20% от 80Е не са 16Е Grinning

# 678
А колко са - 1,6 ?  Grinning

# 679
Отдавна не съм пускала снимки в темата Grinning

Ето малко от този септември, в албумите по-назад има и стари снимки, понеже и преди съм снимала същите места:
Кефалония
Парга
и една драматична буря в северната част на Пелопонес:
Калогрия и Строфилия

# 680
tooclose

40 лв. + 20 лв.=60 лв.  Mr. Green

# 681
tooclose

40 лв. + 20 лв.=60 лв.  Mr. Green

Еми да. И аз така го смятам  Mr. Green
Благодаря ви, въпреки, че отговорът не ми харесва  Laughing

# 682
Eй, това аритметиката е свръхестествена работа, недостъпна Grinning

# 683
Здравейте! Изчетох подробно линковете от първа страница и от няколко дена с приятели усърдно търсим оферти за района на Керамоти, Комотини, Кавала за две седмици през август.
Проблемът е , че всеки има впечатления от хотели, а сега ще сме 10 възрастни и 8-9 деца. Първо се ориентирахме към голяма вила с 5 спални, но не открихме подобна оферта. След това решихме, че ни устройват и малките къщички с общ двор.
Единственото ни желание е да има добре оборудвана кухня, защото част от децата са много малки. И двор, така че да можем да се съберем цялата компания.
Ще бъда много благодарна, ако някой сподели впечатления или идеи за подходящи къщички или вили.

# 684
Вила с пет спални е нещо, което практически не съществува Simple Smile има с 3-4, но са рядко.

Почти цялото предлагане в района са малки семейни хотелчета с двор и по 5-10 стаи, като всяко студио е оборудвано с кухня. С повече късмет бихте могли да наемете всички студиа в даден къщохотел и практически той да е само за вас през почивката ви (или най-много да има още 2-3 семейства непознати).
Но точно за този район се съмнявам, че ще успеете, има голям наплив от българи и част от наличностите вече са резервирани. Да намериш 1-2 студиа е по-лесно от това да намериш 5-6. А и не можете да разчитате на търсене на място, което понякога е добър вариант Simple Smile
Все пак, дерзайте, освен линковете на 1-ва страница, има и доста къщи, коментирани в темата, също букинг и подобни сайтове, разбира се (в тях обаче могат да се резервират само по 2 стаи наведнъж).
Предвид, че сте толкова много хора, препоръчвам личен контакт със собствениците по мейл или телефон, може да получите и дискаунт дори.

# 685
Аз се надявам до няколко дни да резервираме, защото ми е ясно, че след това няма как да се класираме.
Вече ни стана ясно, че ще е голяма одисея, но последните години почиваме заедно и компанията е невероятна.
Първо изключително държахме на наличието на пералня и съдомиялна Crazy. След това претенциите една по една започнаха да отпадат. Сега се надяваме само да успеем да намерим място, където да сме всички заедно без значение как е оборудвано Crazy.

А по-известни комплекси от малки къщички, бунгала или нещо подобно в района?

# 686
Тоска бийч до Кавала може да пробвате.

# 687
Аз се надявам до няколко дни да резервираме, защото ми е ясно, че след това няма как да се класираме.
Вече ни стана ясно, че ще е голяма одисея, но последните години почиваме заедно и компанията е невероятна.
Първо изключително държахме на наличието на пералня и съдомиялна Crazy. След това претенциите една по една започнаха да отпадат. Сега се надяваме само да успеем да намерим място, където да сме всички заедно без значение как е оборудвано Crazy.

А по-известни комплекси от малки къщички, бунгала или нещо подобно в района?

Виж и тук: http://www.villas.com
Наистина за толкова много хора вили съм виждала по на юг по сайтовете.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 17:24 от Анонимен

# 688
Много ви благодаря  bouquet!

# 689
  • София
Имаше някакви българи, които държат много апартаменти в Керамоти. Тези са http://www.keramoti-apartments.com/mezoneti.html

Общи условия

Активация на акаунт