ЯНУАРСКА РАЗДУМКА

• 53 810
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Ловеч
Lang  bouquet
И днес съм почивка!Ивко и той само че е с баба на вилата.
Днес ходих да пусна молба за новата градина- от 15 септември ще е там.
Успях да се срещна и с един майстор че е време да поразбием новият дом.
Лошо ми е през ден, още месец и се надявам да свършва че не се търпи.
Ще се наложи бхс в майчин дом, та и това трябва да го мисля..
Мони и как беше? Отиде ли все пак?
Дони ще берем ядове с ергените  Naughty

# 451
Хаха - оня ден бяхме на гости на едни приятели - Марти и тяхната щерка се затворили в тоалетната и си пишкат, хортуват си - идилия  Laughing, пляснах го по дупето, хахаха ама баща му нищо, домакинята леееко се притесни
Тоби и на мен все зле ми беше  пууу ужас значи като се сетя и благодаря че не съм бременна.

# 452
  • София
Тоби така и не отидох .
Аз като цяло не бях близка с никой от випуска.С хората от класа си се виждаме .
Една съученичка обаче такава лекция ми изнесе колко съм несериозна .

# 453
Ние пък правихме събиране на 14 -та годишнина  Shocked - тъпо, тъпо.
Всъщност аз май бях единствена дето знае всичко за всеки как е животът му хахаха /само за жълтите вестници съм аз ама на!/.
Изобщо поддържам връзка с много хора /все ми се чудят колегите как знам всякакви неща хахаха за хората  Crazy и аз си се чудя де/.
Ами какво да кажа - напълнели повечето, много от тях пушеха! /аз дето бях такава пушачка, сега всеки ден благодаря че не пуша  Praynig/ и ги помилих следващите 14 години да не ме канят хахаха

# 454
  • Ловеч
Аз никога не съм ходила на среща с випуска-никой нищо не е организирал.И не страдам Whistling
От ФБ ме откриха 5-6 души-някои са станали лелки и чичковци hahahaпък аз не мърдам  Joy
Освен на кила по технически причини   Shocked
И какви 10-14 години- моите са 22 #Crazyпотресена съм чак сега го осъзнах.
Хрупам ябълки посред нощ и си мисля че утре имам рд а ме мързи,а колегите цял ден
Ще ме поздравяват-купих бонбони и на служебните ми деца .
Дано не мо е лошо много и да имам мил поглед.
Декемврийките които за сега само надзиравам заформят лек скандал-пусти хормони.
Не знам дали ще се включа при тях или да потърся нещо за майки ветеранки newsm78

# 455
  • София
Добро утро,
И ние на 23 направихме 15 години от завършването, но няма да ходя на събирането. Тези съученици, дето са в София организират нещ, но не ми се ходи...не бях близка с тях и като ученичка, а сега ги следя във фейса, няма да имам какво да си кажа с тях Rolling Eyes. Всеки е със съдбата си, но така го усещам. Най-близката ми съученичка си остана във Видин и с нея, освен във виртуала, се виждаме и там, като отидем ние. Май толкова ми стига.
Вчера беше на Йоето открития урок по танци, много бяха хубави децата. В носии, страхотин бяха Heart Eyes. Радвам се, че тази година успях на всичките й мероприятия да присъствам и да запечатам моментите, да си ги имам за спомен.
Наравно с това имах страхотно главоболие цял ден, едва избутах, но отидох де. А и баба й дойде, та Йоето бее още по-щастлива. Тя, вече трудно се придвижва жената, но си взе тролея и дойде.
Ланг, съжалявам, че така са се развили нещата. Може би пък ти предстои нещо по-хубаво. Пожелавам ти го Hug
Тоби, ще стискам палци за БХС и за това, по-бързо да минават неразположенията. Какви майка-ветеран си ти, онази германкат,а дето четох за нея, на 65 години родила Shocked
Дони, успех за държавния. Много готини боти във фейса видях Flutter. А с грим ти отива много, страхотна си Hug.
Люби, какво стана с Гери, изпи ли си АБ, как е? А Кари Hug
Мони, дано по-бързо да излизаш от депресията Hug

# 456
  • Русе
Тоби, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива, обичана, да ти е леко и всички да те глезят!   bouquet
Рали, добре е Гери, Кари е добре, ММ е добре, аз..се разболях.  Tired Явно съм се мобилизирала заради тях и сега като са добре ме тръшна мен. Същият вирус като Венци - гърло, температура, отпадналост. Сега бера душа из нас - само да не заразя малкото, че до онзи ден пи АБ. Слагам маска и гледам да не се вра в нея много.
Ние на 23.05 направихме 17 години от завършването. Събрахме се за пръв път на 15-те години. Много се забавлявах, прибрах се по светло и без обувки, като абитуриентка.  Embarassed
Вчера ходихме до занималнята, която избрахме в крайна сметка и там ще започне от 01.06. Хареса ни и на двете. Мъкнахме се всички комплект, че майка ми е на Константин и Елена. Да си отдъхне и тя жената. Сега ще купувам тетрадки с широки и тесни редове, квадратчета и моливи. Много яко!
Тъй като на Кари петък е последен ден в градината, взехме почерпка за децата. На госпожите и лелките да подарявам ли нещо? Ако да - какво? Приемам идеи.

# 457
  • София
Ааа, Тоби, честит рожден ден! Желая ти от сърце здраве, щастие, късмет, сбъднати емоции и само поводи за положителни емоции и усмивки  bouquet.
Люби, оправяй се бързо Hug За Кари, радвам се, дано да й харесва. За подарък- ние събирахме когато им беше годишното тържество пролетта и тогава са подарили на двете учителки на леличката по нещо дребно от името на родителите на децата от групата.
Уффф, ядосвам се на себе си, ей сега ходих при шефката за един документ и щях да си глътна езика от нерви, докато тя четеше там...ей не се научих в такива ситуации да съм по-спокойна и това е ooooh!. А това ми пречи. Първо, че аз се товаря така, и второ, ми личи въшно. Кажете идеи как да го преодолея това. А и тук не говорим за някаква супер стресова ситуация, а нормална, рутинна задача, която тя тряваше да одобри.
Гледам сайтовете на Йоето д ай поръчам нещо за първи юни и за завършването на годината. Чудя се какво да й избера, като тя си има от всички- и кукли, и пъзели, и чантички...

# 458
Значи Ралче веднага ти казвам - няма какво да се стресираш щом не е опасно за живота и няма умрял!!!! Това е моята философия. Аз точно така бях - като видех шеф и се изпотявах от ужас, ако трябва да говоря с него - да ама мм ми се чуди каква съм патка заспала - НИКОЙ не ми плаща ипотеката и сметките в магазина - затова СМЕЛО. Явно с течение на времето и опита човек става безцеремонен и в крайна сметка какво ще се случи?!?! А, А - нищо. Няма умрели - значи всичко се оправя!
Люби да се оправяш, Дани ей така от никъде се сдоби със сополи  Sad. Сигурно го простудих, че на 24 го облякох по-леко пуууу. Сега реве не може място да си намери като го хвана да ги дърпам, да слагам стеримар ужасТ.

ТОби - честит рожден ден! Да си здрава и щастлива! Аз откакто напуснах септемврийките съм отлично разположена - чак толкова пък контакти и дзверене - айде няма нужда. Дори и опитах да отида на една среща - аз като ги видях и сложих 24 каратова усмивка, и си тръгнах - направо ги бях забравила колко далечни са ми просто ... Все пак зимата няма какво толкова да се прави та може да ги понаглеждаш.

Подаръци не нося - на мен никой не ми носи за свършена работа, а все пак отговарям за парите на хората /след децата за тях най-много милеят всички/. Но понякога карам мм да вземе бонбони да им занесе - разни цветя и картички не долюбвам - обичам практични подаръци - нещо за ядене и пиене. Верно, че заминават, ама какво да не мислиш, че няма да метнат след година в коша това дето си им подарил - аз поне не обичам неща-боклуци да трупам и само се дразня на такива, и ги хвърлям.

# 459
  • София
Тоби жива и здрава да си .Много късмет и мн хубави мигове .
Люби и аз обичам така винаги подарям ,нося за черпене .
даже сега нали ме местят и съм решила да купя една кутоя бонбони.Все пак съм била повече от 2 години с тия хора .
Аз направих по една кошница
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10931 … 5&oe=56090B7F
Това за госпожите от групата .Вътре има най различни подаръци.
Рали дано го преодолееш.Всичко от тебе зависи.
Моника е готова с рокля и обувки за завършването.
Люби да се оправяш.
Мони нещо подкашля.Взимам мерки от сега

# 460
  • Варна.....
Тобева! Първо рожденият ден ще ти честитя! С пожелания за крепко здраве, много обич и усмивки. И точката да ти честитя, че не съм! Лека и безпроблемна!
Аз също не обичам ненужни подаръци. Викам им " прахарници". По- скоро бих подарила бутилка хубаво вино, бонбони или дори шал, отколкото дръкулки, ваза или каквото и да е от този род.
Тържество Преслав нямаха в градината. Днес обаче ги водиха в еко парка.
И за първи юни не мога да им измисля нищо на децата. От сандали има нужда дребният, а батко му от къси гащи, така че най- вероятно ще бъда практична. Така или иначе не се играе с наличните играчки, защо да трупам още?
А ние правим 20 години! Но няма никаква организация. А иначе бих отишла. Имам навика да се изключвам, когато не ми е интересно. А и винаги мога да си организирам Афтър парти с дружки.

# 461
  • Ловеч
Уууу мИрси за милите пожелания Heart Eyes
Подаръци за госпожите йок Mr. GreenНеща да ги виждам- отивам да го взема те и двете се настанили под една дебела сянка и като ме видяха почнаха да обсъждат-явно снагата ми  #2gunfire
Оказа се че едната явно си  е изпуснала нервите и казала на Ивайло че е лигльо,че не може да го понася, и че е невъзможен Rolling Eyes

Сандали купих,вариант 1 за първи юни-да  го заведа да си избере подарък,вариант 2 книжка от една поредица.Май първият ще го зарадва повече newsm78

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 08:41 от tobito

# 462
  • София
Мали Тобева, зло да те забрави...Вчера цял ден много работа. Бегом после на танци. След танците в 9 трябваше да изведа детитУ, че е на градина тази седмица до обяд и издивял в нас, а се излиза само с мама. Прибрах се в 10,30 и съвсем те забравих. Ама да знаеш, че съм си мислила за теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 463
  • Русе

Подаръци за госпожите йок Mr. GreenНеща да ги виждам- отивам да го взема те и двете се настанили под една дебела сянка и като ме видяха почнаха да обсъждат-явно снагата ми  #2gunfire
Оказа се че едната явно си  е изпуснала нервите и казала на Ивайло че е лигльо,че не може да го понася, и че е невъзможен Rolling Eyes

И това са педагози.. ooooh! И при нас едната госпожа леко ме разочарова в последно време, но лелите пък заслужават. Е, не е имало такива изцепки чак. ММ предложи да им подарим по един букет. Къде да обикалям с бебе и болна да търся подаръци. Ако завършват заедно и се събират пари от всички, би се събрала една добра сума, но така като е само от нас..
За 01.06 в нашия парк организират празник. Чудя се дали да си го причиня. Сигурно ще е лудница. Иначе тя иска кукла ( или Клодийн от Монстърките или Анна от Frozen). Трябва и за племенника и Гери да купя по нещо. Май след 02.06 ще купувам подаръците, като преведат майчинството.
Изглежда съм лепнала някаква ангина, гърлото гори, сливиците ми са като орехи и с гнойни пъпки.  Sick Не съм боледувала така от години. От лекарствата пък ми се раздразни стомаха. Само се моля да не заразя дребните, че е жестоко. Вчера цял ден поддържах 38 градуса.

# 464
  • София
Егати и госпожите, Тоби, направо нямам думи ooooh!.
Аз поне в това отношение, не мога да се оплача, и двете госпожи на Йоето са добри педагози, едната е малко по-строга, но и двете се отнасят добре с децата, и тя постоянно говори мили неща за тях. На нея за първи юни й поръчах и имах късмет да я има, тази Елза, мини кукла с клип механизъм на роклите, дето я искаше за Коледа още. Милата, явно наистина много я иска, защото вчера ми казва, че е копняла за нея от няколко месеца Crazy. /откъде такива думи е попила, аз умишлено не съм й ги казвала/.
Мислим утре да вадим на Йоето международен паспорт, ако решим все пак да ходим в Гърция на почивка. Ще докладавам дали сме успели с начинанието.
Другото, което е, усещам как ще ми супер мъчно за нея през седмицата, като остане на село. Свикнала съм вечер да се занимавам с нея, но така е по-добре. Там е страхтен въздуха и докато баба й се наема да ходят, аз съм за. А и така, пък като се видим уикендите, е още по-залепена за мен и послушна Heart Eyes.
Люби, и мен от днес ме боли дясната страна на гърлото. пръскам Орофар спрей, но мисля да си взема и Трахизан и да се мажа с мед и сода. Не ми се ходи при личната Tired. Дано се оправя така, без да се налага да ходя. И на теб бързо оправяне Hug. При теб е по-сериозно положението.

Общи условия

Активация на акаунт