Къде в Бургас? (42)

• 100 906
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Къде  в Бургас поправят цифрови фотоапарати?
На Александровска между ул.Левски и ул.Любен Каравелов в кооперацията на 2 или 3 етаж. Папийон, мисля че се казваше

# 586
Продават ли някъде веган козунаци?

# 587
Има ли някъде италиански хранителен магазин?

# 588
  • Бургас
mariana900 , виждала съм на "Оборище", близо до "Гурко". Май се ракламираха в миналия брой на "Фактор". Сега ще погледна за номер.
Да, "Оборище" 80. Има и телефон: 0896 678 025

# 589
  • Бургас
Италиански магазин има и на Адам Мицкевич 7

# 590
Благодаря момичета! Simple Smile

# 591
Момичета, спешно ми трябва дежурен стоматолог  Confused Знаете ли къде има дежурни - преполагам в Стоматологията ще има - там ще проверя след около час, но и ако някоя от вас знае други стоматолози (т.е. на други места) - ще съм ви много благодарна за информацията  Hug

# 592
Къде биха ми направили качествена профилактика на лаптоп и инсталиране на таблет? Наскоро тук се коментираше един Баш майстор и ме е страх, честно казано

# 593
  • Пловдив
Къде биха ми направили качествена профилактика на лаптоп и инсталиране на таблет? Наскоро тук се коментираше един Баш майстор и ме е страх, честно казано

Интертехсервиз, на Гладстон 19-срещу входа на паркинга.

# 594
  • Бургас

От години използвам услугите на Easy Office. Препоръчвам ги без огризения.

Къде мога да намеря хавлиени чаршафи с ластик? Преди време си взех на Яна от Карфур, но вече не ги предлагат.

# 595
Благодаря!
За чаршафи може да видиш на Зодиаки на Белотекс
Скрит текст:

# 596
Цитат
В компютърен център Бургас http://www.ccb-bg.com/

# 597
  • Бургас
Цитат
В компютърен център Бургас http://www.ccb-bg.com/

Момчетата, които предложих по-горе, бяха едни от най-добрите в сервиза на ККБ, после си направиха собствен магазин и сервиз  Peace

Г-жа Рамацоти, благодаря, не се бях сетила за Белотекс   bouquet

# 598
  • Бургас
Здравейте , някой знае ли къде мога да открия течна глюкоза /сладкарска/ ,обикновено я продават по диабетичните щандове!Обиколих Пикадили,Болеро, Анет и не намерих....

# 599
Здравейте , някой знае ли къде мога да открия течна глюкоза /сладкарска/ ,обикновено я продават по диабетичните щандове!Обиколих Пикадили,Болеро, Анет и не намерих....

Мисля, че видях в Лидл, проверете : ))

Общи условия

Активация на акаунт