Родих на 15.01 ( секцио по мед причини.. ) общо взето първото ми разочаровние, защото се подготвях и ми се искаше да е естетсвено..
Имах добро количество коластра по 40-50мл на цедене. Около седмица и всичкото беше дадено на бебето. От там кърмата стана бяла и хоп количеството намаляваше с всеки ден.. Слагах го и на гърди, но на 5тата минута ревеше.. истерично. Не исках да го мъча и започнахме комбинирано с АМ. В един момент кърма просто нямах. Добавям и че психически бях доста зле в началото и много се притеснявах за бебето и за себе си след операцията.. вече съм по-спокойна. Има ли как да опитам отново? Много искам да кърмя, но съм изгубена общо взето. Има ли майки преминали през същото и дали е възможно релактация след почти никаква такава? Добавям и че онзи ден от любопитство стиснах едната гърда и се показа капчица. Бебето изяжда по 100-130мл на хранене, не знам дали е постижимо.. Имам час за консултант чак за следващата седмица, но ми е неспокойно и ми се иска да чуя мнения. Моля да не ме осъждате, всичко ми е за първи път и съм много притеснителна. Благодаря предварително ❤