Къде в Бургас? (42)

• 100 903
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Гел лак мога да препоръчам на супер нормалната цена от 15 лв, само че е в Славейков...

Здравейте,аз се интересувам от маникюристка в Славейков,може и на лични:)

Препоръчвам моята - салон "Салонът" до ОДЗ Иглика, Славейков бл.132 партер, Галина се казва, има страница във Фейсбук и фризьорката също препоръчвам.

# 691
  • Бургас
Гел лак мога да препоръчам на супер нормалната цена от 15 лв, само че е в Славейков...

Препоръчвам моята - салон "Салонът" до ОДЗ Иглика, Славейков бл.132 партер, Галина се казва, има страница във Фейсбук и фризьорката също препоръчвам.
МЕРСИ,с какво работи гел или шилак?и какви цени горе долу е?

# 692
Моята работи в Салон Мания, Славейков бл.117 (в една нова кооперация до у-ще Константин Преславски). Телефон за връзка 0896740472- Пепа

# 693
  • София

МЕРСИ,с какво работи гел или шилак?и какви цени горе долу е?

Работи само и единствено с марката Cuccio, аз съм с акрилен гел, не мога да кажа цени за другите видове маникюр, попитайте директно нея.

# 694
  • Бургас
Благодаря,ако може все пак на лични и цени за маникюра и лака Sick

# 695
Момичета трябва ми аниматор-клоун за да участва в една презентация. Идеи някакви  newsm78

# 696
Момичета, не следя темата и предполагам, че все някъде е питано, за което се извинявам! Интересува ме ремонт на кафемашина. В Промес / в кооперацията, заключена в уличките между Стоматологията и бул. Стефан Стамболов/ ми казаха, че нямат схеми на платката на моята кафемашина /Russell Hobbs/. Ще съм благодарна на други идеи! Hug

# 697
  • София
Момичета трябва ми аниматор-клоун за да участва в една презентация. Идеи някакви  newsm78

В Тон Бонбон може да наемеш.

# 698
  • Бургас
Момичета, не следя темата и предполагам, че все някъде е питано, за което се извинявам! Интересува ме ремонт на кафемашина. В Промес / в кооперацията, заключена в уличките между Стоматологията и бул. Стефан Стамболов/ ми казаха, че нямат схеми на платката на моята кафемашина /Russell Hobbs/. Ще съм благодарна на други идеи! Hug

Влизам и аз да питам за сервиз на кафемашина. Моята е Делонги. Отдавна не е в гаранция и не знам къде да я занеса.

# 699
Някой да знае от къде мога да закупя това ? (Джъмбо не ми е вариант,на Хипото нямат ..)

# 700
ако не държиш точно на същия модел във Вегата има проектори

# 701
  • Бургас
Вчера ми ремонтираха кафемашината в сервиз зад Новата поща, нагоре по ул. Стара планина, много съм доволна

# 702
Рибката, много благодаря за тази идея, ще го потърся този сервиз. Има ли някакво име сервиза или нещо по което да се ориентирам, гледам, че ул. Стара планина е дълга.   bouquet

# 703
Здравейте!Търся перде или голям шал(който да мога да адаптирам като перде) в индийски стил.Ще  съм Ви изключително благодарна ако можете да ми помогнете!Прилагам снимка,за да добиете представа какво имам в предвид    Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/173/8068173t.jpg

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 14:25 от Ateq*06*

# 704
PetarArchev ,  по  принцип трябва да има определен брой часове кормуване и теория, за които курсиста се разписва , че  са проведени , за да има право да  се  яви на изпит . Забравила съм колко трябва да  бъдат , но  си е  регламентирано -не се разписвайте и си настоявайте  за реално кормуване на полагащото ви се време.
Защо не подадете един сигнал до ДАИ - това след като вземете изпита Laughing
Значи, може би не съм се изразил правилно. Според това, което аз знам, Алкони (тоест Алексей) няма проблеми да ти даде неограничен брой часове (докато не се научиш) - това е чисто теоретично.
Реалността е обаче, че с темпото, с което се кормува - от 1 път на седмица при късмет (до 1 път в месеца), частта с кормуването ще я мине курсиста след минимум 3 месеца. Това говорим при положение, че курсиста е на разположение по абсолютно всяко време, когато го повикат.
Само, че всеки си има работа, задължения, семейство и прочие...За мен лично кормуване 1 път в месеца за по - половин час е пълен абсурд...
Като проучвах, четох за измамните школи, обаче никога не съм предполагал, че Алкони ще се окаже една от тях.
След толкова позитивни отзиви и накрая такава мизерия...Както се казва, от много проучване се натресохме точно на тази, която не трябва...Сега не остава нищо освен да се оплаквам тука...Парите са дадени вече...И сигнал в ДАИ да се пусне, нашето положение няма да се оправи...Всъщност не е лоша идея и ще я имам в предвид...

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 13:34 от PetarArchev

Общи условия

Активация на акаунт