SportsDirect-66

• 89 679
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, някой поръчвал ли е от тези? Чудя се дали отговарят на съответния размер ходило?

http://www.sportsdirect.com/character-sandals-kids-024127?colcode=02412706  това е за C10   17 см ходило

http://www.sportsdirect.com/character-sandals-kids-024127?colcode=02412718  това е за C13  20 см ходи

# 451
  • в града на атомното слънце :)
Coolmummy , благодаря!

# 452
Здравейте,имам молба да ми дадете съвет от сандалите Найк Сънрай какъв размер да поръчам на детето.Скъпи са сандалите,не мога да си позволя грешен номер,затова се допитвам до вас.Интересувам се ето от този модел,затворения

http://olx.bg/30lv-nayk-orginalni-23-5-nomer-i59271732

По принцип детето носи c11,при това положение c11,5 ли трябва да купя?
ПОнеже и аз съм се ориентирала към такива сандали от младежките им номера 5,5 отговаря ли на стандартния 6,т.е 39номер.Благодаря

# 453
Здравейте, напоследък ми се случва често да не ми разрешава плащане с пейпал в сайта , някой има ли подобен проблем?

# 454
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е от тези? Чудя се дали отговарят на съответния размер ходило?

http://www.sportsdirect.com/character-sandals-kids-024127?colcode=02412706  това е за C10   17 см ходило

http://www.sportsdirect.com/character-sandals-kids-024127?colcode=02412718  това е за C13  20 см ходи

Миналата година поръчахме тогавашния модел на Хелоу Кити,почтти същия с малки разлики,беше С6,според мен точен като размер,носи го малката цяло лято и не мръдна дори и при пране,малко дървена обаче е подметката,но на нея си и бяха удобни,тичаше и ходеше добре с тях,въпреки че беше на годинка.

# 455
Здравейте!
Бихте ли ми казали защо при поръчка вече на плащане ми се появи това съобщение:
There was a problem with the funding source you selected within PayPal. Please try again or select a different payment method.

Плащам с PayPal.
Дали трябва да чакам 36 часа за потвърждение или някъде бъркам?
Проверих в PayPal, там има транзакция и е на Pending.
Благодаря предварително.

# 456
  • София
Здравейте!
Бихте ли ми казали защо при поръчка вече на плащане ми се появи това съобщение:
There was a problem with the funding source you selected within PayPal. Please try again or select a different payment method.

Плащам с PayPal.
Дали трябва да чакам 36 часа за потвърждение или някъде бъркам?
Проверих в PayPal, там има транзакция и е на Pending.
Благодаря предварително.

Може би е бъг . Най-вероятно нямаш поръчка в Хисторито и трябва да изчакаш твоята банка да ти освободи парите . Peace

Здравейте, напоследък ми се случва често да не ми разрешава плащане с пейпал в сайта , някой има ли подобен проблем?

Пробвай да платиш през друг браузър . Peace

# 457
Здравейте дами, нова съм като цяло в сайта и в групата. Изчетох началната страница за поръчка от Sports direct, но все още имам някои въпроси. Надявам се да ми помогнете, защото искам да направя самостоятелна поръчка до България без посредник или фирма превозвач. Та първия ми въпрос е дали ,ако направя поръчка за над 100 паунда, доставката до Бг ще ми е безплатна и другото което забелязах е ,че ако пазарувам е Euro ще ми е по-изгодно. Вие в Euro ли пазарувате от тук. Ако да в такъв случай каква поръчка в Euro трябва да направя за безплатна доставка до БГ.Надявам се няма много да ви затрудня с отговора.
Благодаря предварително.
Поздрави, Злати Simple Smile Simple Smile

# 458
Почвам да се дразня вече с този сайт #Cussing out Снощи поръчах едни маратонки + десетина тениски. Тази сутрин гледам, че са ми пратили имейл, с който ме уведомяват, че тениските не са налични и няма да ми бъдат изпратени. Тоест 95% от поръчката ми e out of stock и все пак тя е предадена на куриер doh Ама много са бързи честно... Писах им веднага и ето какво ми върнаха:
Thank you for your email.
In some circumstances we may be able to cancel your order.
You will receive an email confirmation if we have been successful in cancelling your order, If not please follow our returns procedures for unwanted items.
Should you need to follow up on this case please quote the reference below:
Reference: CAS-1329946-B6K4W2

Този код къде да го въвеждам слет това, някой знае ли?

И нещо важно - НЕ поръчвайте от белите тениски по 1,19Е - няма да ви ги пратят, макар и да излизат все още, че са в наличност :@:@:@

# 459
  • Бургас
marcel Доставката не е безплатна за съжаление  Crossing Arms Пък и с тези курсове на валутите сега май хич не е изгодно да се пазарува. И кодове не пускат гадовете  #Cussing out

# 460
Почвам да се дразня вече с този сайт #Cussing out Снощи поръчах едни маратонки + десетина тениски. Тази сутрин гледам, че са ми пратили имейл, с който ме уведомяват, че тениските не са налични и няма да ми бъдат изпратени. Тоест 95% от поръчката ми e out of stock и все пак тя е предадена на куриер doh Ама много са бързи честно... Писах им веднага и ето какво ми върнаха:
Thank you for your email.
In some circumstances we may be able to cancel your order.
You will receive an email confirmation if we have been successful in cancelling your order, If not please follow our returns procedures for unwanted items.
Should you need to follow up on this case please quote the reference below:
Reference: CAS-1329946-B6K4W2

Този код къде да го въвеждам слет това, някой знае ли?

И нещо важно - НЕ поръчвайте от белите тениски по 1,19Е - няма да ви ги пратят, макар и да излизат все още, че са в наличност :@:@:@

"I am afraid I am unable to cancel your order as it has already been dispatched to the courier."

О не, това е нереално може ли да са такива изруди :@:@:@ Снощи в 1 часа посред нощ пускам поръчка и днес сутринта вече пътува към нас това ли искат да ми кажат. Много са бързи, друг път ги чакам по 3-5 дена да я обработят сега за няма и 10 часа. И може ли от 321874672394 артикула да ми пратят само 1(един). Нямам думи...

# 461
Здравейте!
И моята последна поръчка беше обработена за няколко часа, напоследък явно са по-експедитивни(за щастие всичко беше наред, вече я получих).
Включвам се по повод различните валути: досега винаги съм плащала директно в паунди, и с английска карта. Едва след поръчката се усетих, че ако сменя валутата (и съответно сметката ми е в евро) ще ми е доста по-изгодно. Не би трябвало да има някакво превалутиране от самия сайт, или греша? Имам предвид... дали си начисляват някаква сума допълнително при плащане във валута, различна от GBP?

# 462
 Meеra,  според мен не би трябвало да се слагат допълнително някакви пари за това ,че сме пазарували в Evro.Все пак щом са сложени различни валути за покупка са си направили сметката.А Вие само информативно да ми кажете, като поръчвате, доставката пряко дo BG ли ви идва или използвате фирма посредник?Защото се чудя как ще ми е по-изгодно?

# 463
Meеra,  според мен не би трябвало да се слагат допълнително някакви пари за това ,че сме пазарували в Evro.Все пак щом са сложени различни валути за покупка са си направили сметката.А Вие само информативно да ми кажете, като поръчвате, доставката пряко дo BG ли ви идва или използвате фирма посредник?Защото се чудя как ще ми е по-изгодно?
Поръчвам директно до България Peace
Не ми се разправя с посредници, а и според мен няма как да излезе по-изгодно, дори и да се хване безплатната доставка до английски адрес. Но... наистина нямам никакъв опит с тези фирми. Peace

# 464
marcel,  всичко е въпрос на елементарна сметка, ако в поръчката си имаш 3 анцуга от тридесет и кусур паунда, или 2 чифта скъпи маратонки ще ти е по евтино с БД до ЮК и превозвача, но ако нещата ти са повече и ще са над 6-7 кг то тогава директно до тук около 18 лв е грубо до БГ, а за плащането в евро е най-евтино за момента, аз гледам паундите, щатския и австралииският долар и еврото, скоро някой беше споменавал за крони Wink

Общи условия

Активация на акаунт