SportsDirect-66

• 89 672
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Сега се сетих, да погледнеш и в ОЛХ за снимки и подробности, но предполага ти си се досетила преди мен  Hug

# 496
  • Русе
Аз там търся винаги стелки Simple Smile Simple Smile. Отзиви обаче тук. Мерси

# 497
Здравейте момичета!Аз се включвам за първи път в темата,но винаги чета всичко.Simple Smile Simple Smile Рядко сама си пускам поръчка от Спорта.В повечето случаи от общи поръчки.Харесах си обаче доста неща.Гледам курса на лирата е 2,73 , в моят град го смятат на 2,70 при общите поръчки.Как става това?Да не би да има някаква врътка или кодове за огромни количества?Че ми е странно как са на печалба.Благодаря ви

Май разбрах как става.Взимат парите в паунди,а плащат в сайта с Евро.Така ли е? Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 14:52 от mi6elina84

# 498
# 499
  • София
Супер, значи стелка 20 см би трябвало да са С13. Благодаря много. И на другата маймуна трябва да й измисля по-малкия номер и май те ще са.
Взимам за сина ми за втори път и съм много доволна...качеството им е супеер Simple Smile С12 са ни последните в черно.Не спарват!

# 500
  • Русе
Супер, значи стелка 20 см би трябвало да са С13. Благодаря много. И на другата маймуна трябва да й измисля по-малкия номер и май те ще са.
Взимам за сина ми за втори път и съм много доволна...качеството им е супеер Simple Smile С12 са ни последните в черно.Не спарват!

Много ти благодаря.  Може ли размер на стелката на С 12, че единият ми е по-малък крак?

# 501
Здравейте

Да попитам някой ако има да измери стелка на С 13 1/2 от тези:

http://www.sportsdirect.com/nike-sunray-protect-childrens-sandal … ?colcode=22509418

ще съм много благодарна

bouquet

# 502
Здравейте, има ли някой нещо поръчано от Каримор, колебая се
за мъж 1,80 - 97 кг какво да поръчвам XL или 2XL....... newsm78
Това има ли го някой- интересувам се от размер на xl i 2xl:
http://www.sportsdirect.com/slazenger-woven-tracksuit-mens-63811 … 2#customerreviews 

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 13:16 от dani777

# 503
  • София

Много ти благодаря.  Може ли размер на стелката на С 12, че единият ми е по-малък крак?
Привечер ще премеря.

# 504
Момичета помощ,за първи път ще пазарувам от спорта-бебешки обувки,харесала съм ето този модел http://www.sportsdirect.com/nike-first-court-crib-trainers-02710 … ?colcode=02710937 най-големия размер е С3-не мога да се ориентирам колко см стелка е....Рових се и в продавалника за точни см,но без успех....В момента носим едни маратонки на Зара 19номер-12,5см стелка.Крачето на бебка е 10см,но искам да ги носи поне до май месец.Въпроса ми е С3 или С4?Ако някой знае точните см,моля да сподели.Благодаря предвартелно.

# 505
Здравейте„
Маратонките на Доней отговарят ли си на номера или трябва да се вземе номер отгоре?
Благодаря предварително

# 506
  • плевен
Момичета има ли някакви кодове за намаление  Hug

# 507
  • Berlin
DHL обаждат ли се предварително преди да доставят? С нов номер съм и забравих да го сменя в акаунта.

# 508
DHL обаждат ли се предварително преди да доставят? С нов номер съм и забравих да го сменя в акаунта.
Звънят, да. Peace
И аз бях забравила да сменя номера и се притеснявах, но дойдоха. Куриера ми каза, че е звънял.

# 509
  • София

До сега никога не ми се е случвало да се обаждат предварително . Звънят , когато са на адреса .
Обади се в ДЛЧ и помоли да сменят № за връзка . Peace

Общи условия

Активация на акаунт