Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да докажа, че артикулите, които съм поръчал, са били на по-ниска цена от деня на издаване на фактурата?
Как мога да върна артикул, който е по-голям от необходимия размер?
Как мога да използвам код за отстъпка при плащане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да докажа, че артикулите, които съм поръчал, са били на по-ниска цена от деня на издаване на фактурата?
-
Как мога да върна артикул, който е по-голям от необходимия размер?
Можете да ги информирате за грешката и да поискате замяна. Ако обаче сте поръчали по-голям размер, транспортните разходи може да са високи. В такива случаи можете или да поръчате по-малък размер и да продадете текущия артикул, или първо да върнете текущия артикул и след това да поръчате по-малкия размер.
-
Как мога да използвам код за отстъпка при плащане?
-
Какво да правя, ако поръчката ми е отказана поради наличен продукт?
-
Мога ли да върна артикул, който съм получил и как?
Благодаря ти, че се включи ....тоя формуляр го имам към всяка фактура ще видим дали ще мога да го попълня както трябва .....все още чакам отговор на писмото си от вчера и ще им ги пускам обратно даже съм склонна да ги заменя защото и без това платих доставка 14 лири ..... и сега ако поръчам друг модел ще трябва нова доставка да плащам ... С DHL ми идват обикновенно и винаги досега ...
Какво налагаше да флуудваш темата?