Сладкарничка за книги - тема 25

• 28 771
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Миж, страхотни подаръци! Мариетка е уникален човек!!!

Щастлива съм, че съм част от вас!!!  bouquet

# 61
Леле каква красота, Мариета, невероятна си  Heart Eyes
Миж, щастието ти трепти през думичките   bouquet
Същата картичка съм пратила и аз на едно мое другарче, взех си и за мен, че ми е много, много красива  Laughing

# 62
Днес цял ден ви догонвам, но не остана ред и да пиша  Tired

ДВ  Hug

Кали     bouquet за най-прекрасната тема!

Мила моя Дев  Hug Радвам се, че си получила картичката на време  Hug А другото - дано скоро да се оправиш, лекарствата да подействат и да си влезеш в нормален ритъм. Толкова много положителна енергия струи от тук към теб, няма как скоро да не помогне Hug Hug Hug

Мариетко  #Crazy #Crazy #Crazy Засрами ме  Embarassed Аз направо....просто..... ух тъпа съм, нямам думи, ще си мълча докато ми мине  Hug

Мижче ти си голям Човек и получи подобаващо внимание от друг голям Човек!   bouquet

Пък аз имам известие от днес  Shocked Ама е от старите и нищо не пише  Crossing Arms Коя от вас ме е спретнала, я да си признава  Hug И защо  newsm78 Нямам търпение да дойде утре сутрин да подкарам към пощата  Thinking

Венка аз започнах книгата от Нели и съм  Shocked Уникална книга е това! Понеже най-великата книга за мен до този момент в живота ми е Железният светилник (четирилогията всъщност Peace) Тази книга стои там. Заедно с Йовков и Трънските разкази/Балканска сюита. Прочела съм само една трета и не знам какво още ме чака до края, но я препоръчвам с две ръце. Сигурна съм, че няма да ви подведа. Знам го! Нелка това завинаги ще остане една от най-най-най-скъпите ми книги!  Hug

Наричка ти таковата .... ъъъ ... кога?  Mr. Green Само питам, слънце  Hug  bouquet

# 63
Ние се навечеряхме, оправих всичко и смятам след малко да нападна ММ. Twisted Evil Откакто правим опити за бебе, не го оставям дъх да си поеме. Не че и преди го оставях, ама като гледам не се оплаква. Laughing Първо обаче трябва малко да ми слегне храната. Whistling

Може би утре е ред на Точица да се похвали с подаръчета. Rolling Eyes

# 64
Точунка , утре сутринта миличка , ще се направя на хитра , нали е събота , всеки ще спи тогава  Whistling  Mr. Green   Hug

Цвети , стискам палци да се появи в най - скоро време бебчето , та да не мъчиш така мъжо  Mr. Green   

Моето време за това ще дойде , ама на куково лято ..... отивам да погледна в календара кога се пада това лято  Thinking

Лека нощ !

# 65
Може би утре е ред на Точица да се похвали с подаръчета. Rolling Eyes
М, не. Аз нали получих. Нещо друго е, ама какво  newsm78 Защо никой не си признае, че сега няма да заспя  Mr. Green

НарчО  Hug

# 66
  • София
Миж,трогна ме!
Мариет,любов и търпение са може би най-точните думи с които бих описала подаръка ти към Мижжж.Браво!
Дев,златна,надявам се да се поуспокоят нещата при теб.Прегръщам те силно и те призовавам към кураж във всяка моя мисъл!

# 67
Вярно, Точ а уж следя играта.. ooooh!

Нара, няма да говориш така. Naughty Всичко с времето си. Банално, но ще се окаже истина. Hug

# 68
  • Пловдив
Оф, много съм смотана  ooooh! изключих одеве да пиша
Дев, прегръдки и от мен, наистина пробвай да смениш лекарствата.

# 69
  • на североизток от Рая
Точ, и аз чета същата книга, снощи я започнах, омая ме. Днес не съм чела още, но ще почета след малко.

# 70
Точ, и аз чета същата книга, снощи я започнах, омая ме. Днес не съм чела още, но ще почета след малко.
Hug Heart Eyes

# 71
  • София
ДВ  Hug

Отново се е извил вихър от положителни емоции, който не се описва с думи и е толкова приятно .
Мариета, адмирации за уникалния подарък, който си направила за Миж! Нейното вълнение и радост направо греят през монитора.
Толкова е хубаво
Честито, Мижче! Ти си прекрасен човек и заслужаваш такова щастие.
Книжката ти нищо не ми говори, а и съм си казала, че поне до април няма да искам чужди книги повече. Като изчета всичко, което имам дадено до момента и го върна, започвам строго по план с моите си книги.

Иска ми се всички да ви нагушкам
Толкова любов на едно място е събрана. А какво е Коледа, ако не празник, на който да изразяваме именно любов. Искам и аз да благодаря на Нели, че ни събра и създаде тези неповторими приятелства!

ЗА НЕЛИ !!!

Да споделя, че Коледното тържество на детето - беше страхотно.
Децата пяха, танцуваха, свиреха, изиграха коледна сценка и бяха толкова сладки всичките.
Утре за съжаление пак съм на работа, но поне само до обяд. След това ще ходим за коледен шопинг семейному. Дъл' ще влезнем в книжарничка някъде?

Девче, прегръщам те и ти пожелавам съвсем скоро да приключат твоите проблеми, да се спрат лекарствата и да се наслаждаваш на живота ЗДРАВА !!!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Гиговчето сигурно щурее в момента; дано се забавлява качествено!

Вени, чакам с нетърпение 6-те ми почивни дни, за да се НАчета на воля.
Както казах, имам план за действие, само време да имам. А иначе две мои книги, които не съм чела и една, която съм, са у съфорумки. Вписвам се в традицията  Flutter

Отивам да се хоризонтирам, че утре, докато вие спинкате още, аз вече ще съм на работното място и ще ви чакам да се събудите с още хубави емоции в темата.

Лека нощ

# 72

Отивам да се хоризонтирам, че утре, докато вие спинкате още, аз вече ще съм на работното място ...

Ох, и аз, Кали, ще съм работна утре   Confused
Решили са утре да се отработва 2-ри, вместо през януари, когато е определено, щото при нас край на годината=край на света  Rolling Eyes

Така че и от мен лекинка   bouquet

Ще чакаме утре Гиговчето да разказва  Party

# 73
ООооооой каква си слаТка Кали

# 74
  • София
Аз си дочетох книгата. Много е хубава, макар малко монотонна, но с добър финал! Не знам защо са лепнали името на Стиг Ларшон на корицата (всъщност знам, де, заради рекламата). Юхан Теорин повече ми напомня на Камила Лекберг и Хенинг Манкел.
Благодаря ти, Кали  Hug!

ПП: намерих грешки на Колибри  ooooh!. Един от героите в по-голямата част от книгата се казваше Йон, а после започнаха да го пишат Юн  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт