Сладкарничка за книги - тема 25

• 28 763
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Нели , тук съм  Hug  Пъзела е мноооого труден , но ужасно красив  Crazy   Heart Eyes  Ретро точно и му се ядосвам че бавно ми върви  Joy  Обещавам че наредя лиго веднага ще го снимам .  Hug 

СегА СЕ ПРИБРАХ , БЯХ В МАМИНИ , И ТАМЪН СЕДНАХ ДА ВИ ВИДЯ И СПРЕТНАХ ЕДНО КАФЕ ДА ПИЯ И ЩЕ СЯДАМ ДА СИ ЧЕТА МАЛКО . Като гледам всички сте добре , доволни , щастливи  Hug

Зори , забравих одеве да ти честитя всички прекрасни подаръци и книжки,  които си получила   bouquet

Нези , гледах , гледах снимки и да си призная исках да се телепортирам при вас сред всичката тази идилия ,която струеше от снимката  Heart Eyes

Хайде после пак ще дойда да ви видя  Hug  Гушкам ви всички  Hug

# 706
  • на североизток от Рая
                               ОДА НА РАДОСТТА!

С благодарност пиша този пост за ЗОРИ и голямото й сърце.

Когато разбрах, че тя ще подарява на мен в тази игра, го приех като съдбовен знак. Точно на Коледа да получа дар от нея, си е съдба. Оказа се, че и тя е приела избора си така.

Очаквах пакета си в точно определен ден, 23 декември, знаех, че ще дойде тогава, но не очаквах изненадата, която намерих вътре.

Скрит текст:
Беше пълен с опаковани пакети, не смеех да вадя, за да не нараня някой от тях. Като че ли не предстоеше отваряне.  Simple Smile

Все пак, осмелих се. Ето:

Колкото и да не смеех, започнах внимателно да отварям пакетите. И без да искам, скъсах някои опаковки.  Wink Обаче снежинките отстранявах внимателно, много са нежни и като скреж.  Heart Eyes

Ето първата изненада: прекрасна нежна чаша + колие с нежен камък, на живо са прелестни.

Изненада! Прекрасна рокля с още по-прекрасно бухалче + книгоразделител, направени от вълшебните ръце на Зори.  Heart Eyes

От екрана няма да видите, но в книгоразделителя има надпис - HAPPY! Зори ми го желае. Но как си се сетила да го направиш, Зори?! Трогна ме...

Шалче...меко, бяло, чисто като теб, Зори! Преди да го разтворя, го гушнах, подуших го, разплака ме. От нейните ръце е, пак с мисъл за мен го  е правила. А мекотата му не може с думи да се опише. Heart Eyes

Сами ще познаете за кого са следващите подаръци. Зори, тук истински ме трогна. Тук няма как да няма сълзи в очите ми.

Следва зелена кутия, чак ме беше страх да надникна в нея, просто нещата станаха толкова много.  Blush

свещ, лакове за нокти +....парфюм. Омаен е!  Heart Eyes

Дали можех да поема дъх, познайте. Трудно ми беше, а трябваше и да се владея.

продължавам

Дочаках Коледа, за да отворя пакета с книги. Вече ги знаете, но ето ги отново:

Heart Eyes
Едно невероятно бушуване на чувства имаше в мен, Зори. И плаках,  и се радвах като дете, и в разни размисли изпадах колко прекрасни хора има по света, които не познаваме, а жестовете им топлят и парят дори. Светът е малък, ще се срещнем, ще те прегърна и дано като те погледна в очите, да мога да ти кажа всичко онова, което е събрано в мен.

Сега ти казвам едно огромно и признателно БЛАГОДАРЯ! Зори, ти си невероятен Човек, опази се! Обичам те! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 707
Нели , прекрасни са подаръците ти , много нежно е колието , очите ми останаха в него , и парфюм си имаш и книжки , браво , браво на Зори за многобройните подаръци ! Да са ти честити и с много здраве да си използваш всичко .  Hug

# 708
  • Пловдив
Еха, Нели  Grinning Зори се е справила блестящо - помислила е за всичко и всички...мога да споделя, че маската за лице е страхотно /ползвам друга на фирмата и нещата им наистина са хубави/. А роклята и разделителя са  Heart Eyes
Браво, браво...

# 709
  • София
Аз пък тъкмо си мислех, че Нели не е качила в албума снимки от нейния подарък, че сигурно са в темата и още не съм ги гледала, а то - сега било  Party Ама Нел, подаръка ти от  Зори е голямо Леле, като за финал на играта тази година.
Паяче, да е здрава дъщеричката ти и много щастлива и обичана! С такава майка като теб (като те чета какво правиш за тях и с колко енергия!) мога само да й пожелая да се радва на детството си!  Hug

# 710
  • София
Толкова се развълнувах от поста на Нели, че все едно аз ги получих всичките тези красоти!
Зори, ти си вълшебница с огромно сърце  Heart Eyes Всяко едно пакетче си приготвила с толкова любов, видно е от екрана, а на живо съм сигурна, че Нели се е разтреперила. Респект  omm за сръчните ти ръце и стилния вкус! Да ти се каже Браво е малко. Затова дядо Коледа избра ти да имаш двоен подарък тази година, прекрасна Зори!  Hug

Пускам да видите една картинка от ФБ, която е много тематична.
Какво ще прави икономиката без нас, а?  hahaha
Скрит текст:

Скоро ще ни е време за нова тема. Ще я пусна тази вечер, след като се прибера от РД.
Няма да е късно, така че не се притеснявайте  Hug

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 16:10 от Kally May

# 711
  • София
О, честито, Нели! И парфУммммм!

Кали, картинката е много вярна! През декември доста подпомогнахме икономиката  hahaha.

Слив, мерси за пояснението! Ще започна с "Бунт".

И аз бях в мола. Баси лудницата, честно  ooooh!!

# 712
  • ГОре на черешата...
Даааа, Коледа мина, а още валят чудеса Party! Познайте коя усмивка ми беше на гости? Рейн, нашата прекрасна Рейн! Поли, благодаря ти за всичко Heart Eyes! За подаръците, за топлата прегръдка, за разговора...топлината им ще ме сгрява дълго време...и извинявай, нямах време да ти приготвя нещо, освен едно кафе, пък и май разсърдих някого, прости...дано скоро отново се видим Hug.
Имам си сладурски метални кутийки за мъфини или захарни декорации, подкова за късмет, крем и страхотна картичка:
Скрит текст:

Нели, сега виждам и твоето "Уау!" и си мисля сън ли е, истина ли е...кой казва, че Доброто е на привършване? Сигурно онзи, който не се е отбивал в нашата сладкарничка за книги. Да му кажа тогава, колко много, много е загубил...защото в нея, между рафтовете с книги и сладки изкушения се е скрило цялото, истинското, голямото и вечно Добро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 713
  • Пловдив
Мариетка, честито - виж как те е зарадвала ходещата ни фея Рейн  Hug
После как няма да ни е хубаво тук, постоянно някой ни засипва с хубави емоции  Hug

# 714
Ех , че хубава изненада ти е спретнала Рейнката , Мариетка  Heart Eyes  Супер , супер , звучиш много щастливо , браво  Hug

Момичета , да ви кажа че озон. бг  имат хубава промоция при една закупена книжка над 15 лева подаряват двд филм , а над 30 лева книга по избор , има няколко от които да си изберете .  Wink  Аз вече си поръчах една книга и подаръка е "Брулени хълмове" - филм за мама  Heart Eyes  Мижче , моля те не ме бий , за тази година спирам да купувам книги , тази беше последната .  Joy

# 715
  • на североизток от Рая
Толкова се развълнувах от поста на Нели, че все едно аз ги получих всичките тези красоти!
Зори, ти си вълшебница с огромно сърце  Heart Eyes

Това е истината!
Кали, сигурна бях, че всички ще оцените и ще видите невидимото.  Heart Eyes

Рейн пак е била вълшебница. И е пила кафе при една друга такава. Колко ви обичам и двете!  Heart Eyes Heart Eyes

Аз заради Нара, ей, Нара, хвърляш ме в размисли, рових в озон и набелязах книги, които не бях забелязвала досега. И  като дойдох в мамата, там ги намерих на супер изгодни цени. Май ще развързвам кесията отново, не да нямам книги, ама поисках още. Нара, не че си виновна, но все пак - засрами се!  Naughty  Hug

# 716
Не е истина Shocked, няма ми поста, напред писах и го пуснах Shocked, аз ли не съм добре #Cussing out
Не мога да разбера какво става???

Ами пак ще го кажа ooooh! Rolling Eyes

Страхотни подаръци Зори си направила на Нели!!! Ти и затова получи най-многото подаръци, явно и тя и ти сте заслужили Hug

Рейнчето обиколи БГ, но поне зарадва две прекрасници от темата Hug

Напред ви казвах как чистих стените на кухнята от портокал Joy, ама след всички перипетии шоколадово-портокаловият кекс на Скарамуш стана на външен вид поне прекрасен, после ще ви кажа и на вкус как е Wink Ето и снимка:

# 717
Привет, момичета!

Честит празник на всички рожденици! Бъдете живи и здрави и да Ви е успешна новата година!

Леле, Нели, какви красоти! Заслужаваш всяко нещо! Нямам думи! Адмирации на Зори!

А пък Рейн наистина е като фея! Обикаля страната и дарява доброта! Освен през новата година да я чакам да мине и през мен преди да се прибере!  Hug

Мариша, миличка, какви са тези злополуки от теб! Дано всичко мине бързо и през новата година само хубави неща да те спохождат!  Heart Eyes

Днес не съм чела, дадох си малка почивка, но пък наредих един пъзел от 500 части.  Simple Smile

Прегръщам Ви!

Утре пак на работа.

# 718
  • USA, Steak State
Лофче сладко, да си ни жива и здрава и все така лъчезарна!

Вчера малката получи четириног приятел за рождения си ден ии вече сме петчленно семейство. Добавихме си тримесечно златно ритривърче на име Тара. Малко е беладжийка и все още се учим да ходим до тоалетната, но до месец нещата ще се нормализират. Та.... честито ми още едно бебе на мен след което ще чистя.  Mr. Green
Качила съм снимка във Фейс, Нелка ако прояви интерес ще и пусна снимка да я види.

# 719
  • София
Ехо, прибрах се от РД на сестра ми; спокойно в домашна атмосфера, но изключително приятно.
Направихме план за НГ, тъй като ще празнуваме вкъщи. Решихме каква ще е трапезата, какво ще гледаме пред телевизора и въобще цялата подготовка. Аз няма да съм много в помощ, тъй като ще съм на работа и ще се присъединя направо на масата вечерта  Blush

Мариетка, прекрасно следколедно гостенче си имала. Рейн умее да радва дори само с присъствието си  Heart Eyes Направо си ви представих как седите двечките с чаши горещо кафе от новата кафемашина - идилия.
Още ме е яд, че те изпуснахме за един ден лятото. Ние си тръгвахме, а ти пристигаше в Поморие, което ни беше по път. Но си пожелавам следващата година да се засечем.

Гиговче, кексът изглежда мнооооого вкусно  eat
А как така постът ти го няма?  newsm78

Добавихме си тримесечно златно ритривърче на име Тара.
Видях я-ааааааа! Разкошество на четири лапи, истинска прелест  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нещо не сте активни тази вечер  smile3506
Всички ли сте по легла и дивани с книжки?
А аз чакам да пусна нова тема, но по-късно ще е.

Общи условия

Активация на акаунт