След месец вкъщи и 2 дни на ясла.
Нямам думи..
Не може за няма и месец да изпие два антибиотика, един антивирусен препарат, няколко тона пробиотици, сиропи и отвари и постоянно да буха като магаре и да текат реки от сополи. Край! Нямам нерви, пари и излишно детско здраве да троша в тия бациларници. Щом нямат читав здравен филтър съм принудена да го спра аз лично

И ние с мъжа ми пихме и антибиотици, и Тамифлу, но то е защото Сами донесе вируса и после си го въртим вкъщи един през друг ...
Отдавна не съм писала но покрай тези болести и тази сливица направо се побъркахме вкъщи.За сега горе-долу се крепим с Имуномикс сироп. От толкова обиколки по доктори,мисля че е време за почивка...дано децата по бързо да оздравяват. Започнахме лечение с Лимфомиозот 2 месеца и Ериус 1 месец да се надяваме че ще има ефект върху третата сливица
Доста сме изостанали с махането на памперса,но поне от 2 месеца пием със сламка,но сламките Дани ги къса много лесно. Засега сменихме две шишета. Пробвахме и с чашка,но не става още сме малки 

Дано се оправи бързо 
Ще се застрелям - предния петък приключи с поредния антибиотик, не е излизал и сантиметър навън тази седмица и снощи като се разкашля и разсополиви това дете - ама яко ... не знам има ли оправия 
Препоръчани теми