Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 003
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Смени накрайника с нов. Мисля, че ще отпадне проблема.

# 76
  • Sofia
Смених го, пак бръмчи. Ще дебна, ако ги намалят , просто ще купя нова. Тази и без това е на 3 - 4 г. вече.

# 77
  • София
Виж също в основата да няма засъхнала паста за зъби. Предполагам, че не ползваш генерични накрайници.

# 78
  • Бургас
Благодаря за темата!
В очакване  съм на намаления за обувки!

# 79
  • насън...
здравейте,

днес си взех фритюрника и преди малко изядохме първите си картофки...  chef мнг сме доволни, но да питам нещо...в листовката с инструкциите липсват някои обяснения, странно...та не знам сега защо ми всети някаква звездичка и какво означава и освен това, когато започна да работи, бутона за спиране и пускане не показва пауза, както е показано на една от картинките...нещо не сме разбрали ли или имаме честта да имаме дефектна машина? питам  само да знам дали е нормално пък после ако се наложи за повече подробности ще питам в темата за фритюрниците...мерси...
и да се похваля, че всичко от англия и германия ми пристигна вече - тъкмо навреме за опаковането на подаръците... Grinning

# 80
  • София
Дойде и последната чернопетъчна сделка - друга играчка за кучето, която очаквах след НГ. Доволна съм!
Благодаря за отговорите за четката. Не знаех, че има такива пръстенчета, как да ги търся и откъде да си взема такива?
Пробвахме парочистачката (без почистваща течност), страхотна е, но е малко тежка.

# 81
  • София
В комплекта на четката ти трябва да има, в едно малко квадратно пликче бяха нашите, не повече от 2 на 2 см. Но пак - не знам с какъв накрайник си, про резултс имаха, даймънд клин нямат такива пръстени, детската също нямаше...

http://www.amazon.de/Philips-33-HealthyWhite-Schallzahnb%C3%BCrs … NBABRHA0T23VFHXAT виж тази снимка, увеличи си я, тук е с пръстенчета, но пак си личи, че не приляга плътно накрайника - това си е нормалното им състояние.

# 82
Здравейте!Имам едно спешно питане.
За първи път правя поръчка от сайта-немския.Поръчах един часовник от сайта ,при който продавач е самия сайт(до колкото разбрах).Трябваше да пристигне на 17.12 (сряда),но още ни вест ни кост.Нямам проследяващ номер,имам само номер на поръчка.Поръчан е на 2.12 пише че е изпратен на 5.12.Обаче сега се притеснявам,защото ми беше за подарък.Какво да правя,помагайте моля.Не разбирам особено немски,превеждам с гугъл.И какво ще рече това - 1 Lieferung durch Asendia

По пощата ли да си чакам пратката ?

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 09:56 от galinna_pj

# 83
  • София
И аз имам нужда от помощ!  bouquet

Поръчах един артикул от немския амазон,но още същия ден реших,че се отказвам и натиснах бутона,че го връщам.Получих от тях имейл,че ми връщат парите по картата и аз спокойна.Обаче отивам вчера до превозвача, вземам два пакета като си мисля,че вътре са две други поръчки, вкъщи отварям кутиите и в едната уж върнатия артикул.Сега си проверих и банкирането, те са ми възстановили наистина плащането,а аз реално не съм и няма да върна при тези обстоятелства артикула, защото ще ми излезе златен.Да им пиша ли на немците,че няма да го върна и те може би ще ми изтеглят парите повторно или те сами ще го направят като видят,че не е е върнат въобще?

# 84
  • София
И аз имам нужда от помощ!  bouquet

Поръчах един артикул от немския амазон,но още същия ден реших,че се отказвам и натиснах бутона,че го връщам.Получих от тях имейл,че ми връщат парите по картата и аз спокойна.Обаче отивам вчера до превозвача, вземам два пакета като си мисля,че вътре са две други поръчки, вкъщи отварям кутиите и в едната уж върнатия артикул.Сега си проверих и банкирането, те са ми възстановили наистина плащането,а аз реално не съм и няма да върна при тези обстоятелства артикула, защото ще ми излезе златен.Да им пиша ли на немците,че няма да го върна и те може би ще ми изтеглят парите повторно или те сами ще го направят като видят,че не е е върнат въобще?

Пиши им, може и да ти предложат да го върнеш за тяхна сметка или просто да го задържиш, ако се прекалено големи разходите  Peace

# 85
  • София
В комплекта на четката ти трябва да има, в едно малко квадратно пликче бяха нашите, не повече от 2 на 2 см. Но пак - не знам с какъв накрайник си, про резултс имаха, даймънд клин нямат такива пръстени, детската също нямаше...

http://www.amazon.de/Philips-33-HealthyWhite-Schallzahnb%C3%BCrs … NBABRHA0T23VFHXAT виж тази снимка, увеличи си я, тук е с пръстенчета, но пак си личи, че не приляга плътно накрайника - това си е нормалното им състояние.
С оригиналните накрайници от кутията на четката съм. За Diamond Clean точно става дума, няма пръстенчета, нито нищо. Гледах досега снимки в сайта, плътно прилягат накрайниците. Поръчала съм и едни бели, пак  diamond clean, ще пробвам и с тях и ако пак има това разстояние, ще пиша на амазонци...

# 86
Амазон са най-добрите!   Heart Eyes
Поръчката ми от 19ти вече е тук. Пристигна с DHL.  Party

# 87
  • Варна
Хубаво намаление на хотела на Плеймобил, за пръв път го виждам на такава цена Simple Smile Взех един от склада за 36 паунда, но и нов е на супер цена. Party

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0077QSTNK?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

# 88
  • София
Малко Сладко Коте  - да, даймънд клин нямат пръстени. И не прилягат плътно остава малко разстояние, така са си.

# 89
здравейте, искам да попитам след като дори си извадих нова карта от др банка за да поръчам тези обувки http://www.amazon.fr/gp/product/B00JL80ZCU/ref=od_img_link преди две седмици, не ги получих ами получих съобщение днес на пощата, че са ги върнали обратно. Всеки ден си проверявам пощата, от сайтове като алиекспрес всичко ми пристигна, питах в пощата за тези обувки, но все ми казваха ,че ги няма. Лошото е че поръчах и една чанта на келвин клайн, която пише ,че ще дойде на 7ми др месец, и нищо чудно и нея да я върнат. Възможно и е да са объркали адреса, или да са ги доставили във друга поща. Случвало ли ви се е ,защото съм много разочарована. На какво може да се дължи това, че не получих никъде съобщение къде да отида и да ги взема. Само по пощата ли се получават или има куриерски фирми или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт