Пазаруване от Amazon - тема №41

• 82 996
  • 744
  •   1
Отговори
# 720

Мисля, че и куриерската фирма има вина - пишат се имената на служител на Габко, странно.

Май тези имена Пейчо Антоанов не са на служител на Габко, а на нанчето... нали така?
Че така и не стана ясно, а това е доста важно  Thinking

да мойте са ... нали това пиша .. че  е подписано че аз съм го получила ...  което е още по странно
При мен досега винаги е пишело име на служител на Габко, даже и понякога с ID!
Сега обаче гледам на Хермес - пише, че е получена, дата и 1час има,  но не и от кого! Коя е въпросната куриерска фирма? Значи Габко не винаги пишат името на служителя, приел пратките от куриера.

за 4 години винаги при мен  когато нещо е получено от габко  е пишело името на този който е приел пратката ... а сега си пише моето име и се чудя какво става и от амазон не пишат ... вече 24 часа стана ...  габко ми писаха днес че при тях няма такава пратка  отново ...

# 721

Мисля, че и куриерската фирма има вина - пишат се имената на служител на Габко, странно.

Май тези имена Пейчо Антоанов не са на служител на Габко, а на нанчето... нали така?
Че така и не стана ясно, а това е доста важно  Thinking

да мойте са ... нали това пиша .. че  е подписано че аз съм го получила ...  което е още по странно
При мен досега винаги е пишело име на служител на Габко, даже и понякога с ID!
Сега обаче гледам на Хермес - пише, че е получена, дата и 1час има,  но не и от кого! Коя е въпросната куриерска фирма? Значи Габко не винаги пишат името на служителя, приел пратките от куриера.

за 4 години винаги при мен  когато нещо е получено от габко  е пишело името на този който е приел пратката ... а сега си пише моето име и се чудя какво става и от амазон не пишат ... вече 24 часа стана ...  габко ми писаха днес че при тях няма такава пратка  отново ...
Коя е куриерската фирма?

# 722
не издържах  и почнах на Чат .. разбрахме че ще пуснат всичко на ново  а което липсва ще ми върнат парите ...

# 723
Не може ли да скривате тези дълги цитати, последните страници едно и също   Peace

# 724
Момичета,няма ли отделна тема за превозвачите?! Реших,че повтарят черния петък,с толкова много отговори по темата ...

# 725
  • София
Смятам, че е уместно темата да бъде разисквана тук, защото все пак става дума за продукт, изпратен от Амазон. Докато не се разбере къде е проблемът, мисля, че въпроса касае всички, които поръчваме от там. Според мен в Габко е проблема, но в крайна сметка това са мои размисли. А ако проблемът е в куриерската фирма, ползвана от Амазон, къде трябва да го споделяме този проблем?
П.С. Парочистачката, която получих, не беше опакована допълнително, беше си директно в кутията пратена. Т.е. всеки е могъл да я види и да прочете какво е. Така лесно се разбира скъпо ли е или не, нещото.

# 726
Проблема не е в Амазон, а в Габко! Търсете си стоката от тях.

# 727
От Габко си вършат работата хората и ни получават пратките и ни ги носят в България.
Дано ги има, че как иначе ще си купувам качествени и оригинални стоки......
Разискваният проблем е конкретен и касае двете страни. Не виждам какв има да се обсъжда на толкова страници.
За коректността на Амазон няма да коментирам, доказана е.

# 728
  • софия
Габко може и да имат кусури, но липсата на коректност не е между тях. Преди е коментирано, имаше линк и към английски форум, че с Хермес има проблеми с доставките.

# 729
Смятам, че е уместно темата да бъде разисквана тук, защото все пак става дума за продукт, изпратен от Амазон. Докато не се разбере къде е проблемът, мисля, че въпроса касае всички, които поръчваме от там. Според мен в Габко е проблема, но в крайна сметка това са мои размисли. А ако проблемът е в куриерската фирма, ползвана от Амазон, къде трябва да го споделяме този проблем?
П.С. Парочистачката, която получих, не беше опакована допълнително, беше си директно в кутията пратена. Т.е. всеки е могъл да я види и да прочете какво е. Така лесно се разбира скъпо ли е или не, нещото.
Напълно съм съгласна. Защо да не се разисква тук темата. Ако и вие утре се окажете в същото положение. Стига сте мислили само за себе си! Щом магазинът е Амазон - тук е мястото да пишем и споделяме!

# 730
# 731
И аз мисля че проблема не е в Габко защото съм имала доста скъпи покупки и всичко е идвало ...  както и сега  половината ми поръчка е пусната по  пощата а др част  с Хермес  ... е  тази която е с куриерската фирма я няма ...   нз къде е проблема с Амазон се  разбрахме да ми пратят на ново нещата а  тези  който не са налични вече да ми върнат парите ...   искали са сведения от  Хермес но за 3 дена не са получили никакви ...  това какво е сега нз ...

# 732
Здравейте!
Искам да попитам някой в темата организира ли групови поръчки в Амазон?
Никога не съм поръчвала и искам да попитам дали някой може да ми поръча ето това:
http://www.amazon.de/Silit-23684411-Topf-Set-10-teilig-Achat/dp/ … keywords=silargan
Какви са условията?

# 733
  • София
Не се организират групови поръчки. Можеш да помолиш твой познат да ти направи услуга, да ти ги поръча, или да прочетеш как можеш сама да поръчаш. Не е трудно. Трябва ти номер на карта, адрес (повечето тук си поръчваме чрез превозвачи), и достатъчно наличност по картата.

# 734
  • Бургас
Какво се променяше в линка за нови клиенти, за да заработи? Сигурна съм, че някой го обясняваше, но не мога да го намеря

Общи условия

Активация на акаунт