Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 004
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • shumen
Смарагд,според мен по-добре да го погледне лекар и тогава да слагаш АБ капки,ако трябва.
Тарталета,да се оправяте скоро и Вие.
Ние го изкарахме този вирус точно така със сополи на кило и кашлица.Днеска е тихо тука и го изкарах за час,че в нас подивява иначе.

# 136
Аз пък я заведох на дежурен в детска клиника. Снимка и правиха-нищо!
Температурата падна, но хърка много здраво.
Днес и пуснах ПКК ЦРП и урина (по съвет на деурния) Кръвната не е излязла, но ЦРП е 15 при референтна до 5:(
Пфууу, кога ще се слезе от тази въртележка не знам
Бързо оздравяване на всички  bouquet

# 137
  • shumen
Хилда,оправяйте се и Вие.Не знам,но все по празниците се разболяват тези деца и през почивните дни.

# 138
Бързо оздравяване на всички дечица !  Hug

# 139
Мимичета не съм чела нагоре, само да попитам има ли в момента вирус със стомашни болки, разстройство и температура? Малкият уж се оправи от нещо такова от четвъртък до понеделник, два дни беше добре, пи и суметролим и днес пак се оплака от коремче а температурата се вдига  Sad Пак сме в провинцията, в спешното казаха че 10 деца са минали с подобни симптоми.

# 140
Честита Коледа момичета!
Излезе резултатът от носните секрети на децата ми. И двамата имат хемофилус инфлуенце.
Някой лекувал ли е същото? Споделете моля.
При личната ще ходим в понеделник, дотогава просто искам да събера информация.
Тя ми твърдеше, че нямали бактерия, за да не ми даде направления. А те милите се мъчат от много време с тези сополи.

# 141
  • shumen
Спарклес,не съм сигурна,но мисля,че има такъв вирус в момента.
Лимонче,нямали сме такава бактерия досега и не мога да кажа нищо за нея.И нашата педи все така казва,че няма нищо малкия,за да не дава направления и вече затова и не се моля.Отивам и давам 10 лева и му пускам секрет,за да ми е мирна главата.

# 142
  • Mediterraneo
Всъщност такъв вирус, със стомашни болки, разстройство и Т, винаги има. Не един. Върлуват целогодишно, най- различни стомашно- чревни вируси.

# 143
  • София
Сина ми се събуди сутринта с лека температура, цял ден казва, че го боли корема и ходи по голяма нужда повечко.. сложих го на диета, давам ентерол и пробиотик та мисълта ми е, че да, явно има и такъв вирус в момента.

# 144
Сега забелязах обрив по рамената, задната част на ръчичките до лактите и по на една част на гърба ситен, не е червен, не сърбящ обрив, приличащ на гъша кожа. Днес е 4 ден от приема на Зинат. Дали е алергичен обрив от АБ? И да го е имало от по-рано не съм го забелязала, защото е ситен и незабележим, по - скоро напипах обрива и се загледах. Няма по корема и гърдите.

# 145
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Смарагд,според мен може и от АБ да е обрива или от някаква храна алергия.
При нас тъкмо казах,че всичко е наред и от днеска пак има сополи.Веднага дадох Инфлуцид,пръснах Стеримар и сребърна вода и дано се разминем само с това.Друго не искам да слагам в носа,че след празниците искам да пусна пак секрет и да видим дали сме изчистили гадната мораксела,че ми писна яко вече.От 2-3 дни не пие Лимфомиозот,че ми свърши и може и да се е увеличила гадната трета сливица и затова и пак спи с отворена уста.Направо взе да ми писва вече Ви казвам.

# 146
Моето се скъса да кашля-сухо, от време на време ларингитно..но общо взето сухо. Кашля ми през минута, измъчи се горкото...Снощи дадох синекод преди лягане, че много начесто стана кашлицата, по няколко пъти в минута..

Обилна задна хрема..

И аз в отбора на тези, на които им е писнало....и аз така Tired

Идеи какво да давам за тази кашлица? Мисля да сложа на котлона тенджера с вода и да подиша малко парата..Давам охладено чайче, витамини и това е то...и цинабсин, но не помага май..

# 147
  • shumen
Тета,на какво се отоплявате?Да не би да е сух въздуха във вас и от това да кашля?
На нас се оказа,че май хремата е от зъби.Избиват последните три кътника и направо е някакъв ужас.Днеска е по добре май,но още не смея да кажа със сигурност.

# 148
Не е от отоплението със сигурност....

Нещо го дразни, дано да е сопола, а не да ми прави някоя пневмония Tired
Не спира да кашля просто...

# 149
Тета...дано не съм права но за мен това е ларингитен спазъм. Непрестана суха кашлица.
Противоалергично. Инхалации. Много течности и преглед на детето.

Общи условия

Активация на акаунт