Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 006
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • shumen
Силве,оправяйте се скоро.Оф,и вашите неволи край нямат.
Лилия,не е било грип,вирусно е било според мен.
Магнитче,заведи е пак на лекар да прецени за АБ ли е.
ООф,в нас брат ми се тръшна с тоя ужасен грип и сега се чудя как да опазя малчо,че все в него иска да се вре.Добре,че през деня е на ясла,че иначе досега да го беше прихванал от вуйчо си отново туй чудо.
П.С.Стиснете едни палчета за утре,че имам среща с адвокат за издръжката,да видим какво може да се направи и дали не може да се увеличи.Досега даваше 80 лева и 35 детски и ако не бяха нашите не знам как щеше да е караме.

# 646
Магнитче,щом не кашля много,изчакай.Идете утре пак на лекар.

# 647
Магнитче, да не е грип нещо... Защо не пуснеш една кръвна картина да видиш левкоцитите-ако са до 10, значи е вирус/грип евентуално или просто вирус/..Или преглед при лекар да види детето..

Щото ако е грип като при нас, и с АБ пак ще си вдига Т 4 дена...При нас левкоцитите бяха 8 и в болницата признаха, че е вирусно заболяването, но АБ дават, за да се презастраховат...напълно излишно според мен, но то няма начин да влезеш в болница и да не те натъпчат с АБ Tired

Ние днес сме по-добре...уж, не смея да кажа голяма дума де..ама дано Praynig  Praynig Praynig

# 648
Бързо оздравяване на всички дечица !

Тета , Силвиана  Hug Hug Hug

# 649
  • Варна
Магнитче,
трудно ми е да преценя, бих я завела на лекар той да каже за АБ ли е или не Confused
Дани,
вуйчото да си слага маска, когато е с Дени. Дано не се заразите.

# 650
  • София
Дадох й клацид, осъмна с температура, няма какво да я бавя повече.. да не говорим и тази нощ каква въртележка беше в кревата, място не си намери с този нос, а и аз с моя нос... въобще чудо.
Педиатърката каза- има ли 3 дни температура започвай от антибиотика на брат й- по еди колко.

# 651
  • shumen
Тета,Силве,силно гуш.Да се оправят скоро децата и никакви болести повече.
Месечинке,той слага маска като е с него,ама туй малкото чудо започва да реве,че чак се дере като го види с нея.
Магнитче,дано се оправят твоите деца скоро.

# 652
Добро утро  Grinning

И ние я втасахме - Криси от вчера е със сополи и покашляне, а от снощи -и повръщане, което като че ли се предизвиква от секретите  Rolling Eyes Макар, че от снощи до сега 4 пъти е повърнала, така, че може и да си е чисто повръщане, но като се закашля - тогава го прави  Thinking Отделно от това, Т тази сутрин беше 37.2, коремчето (уж) болеше и имаше ужасно миришещи газове (сори  Blush). Та може ли това да е грипа, или Т трябва да е по-висока? Може и обикновен вирус да е...
Свито ми е много, защото съм на работа, а баба й я гледа вкъщи  Tired

# 653
  • shumen
Добро утро!
Рали,оправяйте се скоро.Според мен може и да е от кашлицата това повръщане.Не може ли да е заведе баба и на лекар,за да Ви назначи адекватно лечение.

# 654
Абе може по принцип, ще видя как вървят нещата  до към обяд  Confused

# 655
  • София
Не знам грипа ли е, не е ли, но бебка от вчера пие АБ и пак вдига 37,5- 38,2, днес й е пети ден общо от разболяването. Аз карам нещо без температура или поне не съм я усетила, докато на нея шурти носа, моят е запушен. А иначе синът ми така повръщаше сега от сополите .

# 656
Нас официално ни изписаха днес, взех си и болничния лист..Снощи в 21ч последно се качвахме за АБ.
Детето е видимо добре, и вчера беше ок...грипът при него мина и замина, но аз съм сякаш валяк ме е газил..психически де.

В понеделник ще ходя за продължение на болничния, при ЛЛ на детето се ходело, той пращал на комисия, но за целта епикризата трябва да е в мен, а аз не я взех, че не беше готова..И май ще ида при моя ЛЛ да ми пусне на мен болничен лист още за пет дена и така...Дано да може де..

Всички да се оправят бързо.

# 657
  • shumen
Тета,дано е добре Бобчо вече и да не стигате до болница повече.За болничния мисля,че може да ти издаде твоя личен лекар.Сега се пазете и ако можеш го задръж по дълго във вас.
Магнитче,егати вируса довлече Жорко от тая детска.Направо солена Ви излезе.Аз ако бях на твое място досега нямаше да издържа и щях да съм го спряла,ако ще и да мърмори твоя мъж.

# 658
Дани, благодаря...
Другата седмицата цялата мисля да си го гледам вкъщи...пък после с какво сърце ще го пусна на детска, незнам...

Сега ще търся добър детски  невролог, да правим ЕЕГ , за да се отхвърли по-страшна диагноза. Не се притеснявам принципно  от гърча, в смисъл, ако го беше направил без да е болен и без Т-тогава да, но сега за мен си е чист фебрилен гърч, но се страхувам от бъдещи заболявания и вдигания на Т...много се страхувам.. Tired

# 659
Тета, всичко ще е наред  Hug Не се съмнявай, че ако имаше нещо по-страшно, досега сигурно щяхте да разберете. Не се вкарвай във филми   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт