KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 32

• 24 232
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Бергюзар Корел събра погледите на всички с гласа и красотата си.

Съдийката на сцената

Снощи БК организира новогодишно парти в  Karaköy.  На традиционното тържество присъстваха много нейни колеги. Красивата актриса в един момент се качи на сцената. Бергюзар Корел, която е изпълнявала песни и в сериали с нейно участие, още веднъж омагьоса гостите с гласа си.

Халит Ергенч си тръгна рано от партито. Колегата на Бергюзар Корел Кенан Имирзалъолу не я остави сама до края на вечерта.

Скрит текст:
BERGÜZAR KOREL SESİYLE DE GÜZELLİĞİYLE DE GÖZ DOLDURDU... Hakime sahnede
Bergüzar Korel, önceki akşam Karaköy'de 'Yeni yıl partisi' düzenledi. Yıldızlar geçidinin yaşandığı partide Korel, sahneye de çıktı... Karadayı dizisinin Hakime Hanım'ı Bergüzar Korel, önceki akşam Karaköy Fosil'de 'yeni yıl partisi' düzenledi. Korel'in her sene geleneksel hale getirdiği partiye birçok oyuncu arkadaşı da katıldı. Güzel oyuncu, gecede bir ara sahneye çıkıp şarkı söyledi.
Daha önce rol aldığı dizilerde de şarkı söyleyen Bergüzar Korel, sesinin güzelliğiyle konuklarını bir kez daha mest etti. Halit Ergenç'in erken ayrıldığı partide rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu ise gece boyunca Korel'i yalnız bırakmadı.

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 21:26 от varna_2

# 16
Скрит текст:
Ало, варненките  Hug Hug Hug видехте ли го днеска това джудже в морската

Аз видях преди няколко дни само един измършавял дядо Коледа. Ще отида пак да проверя за джуджетата.
 Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Четох, че имало  десетки днес, та затова си помислих, че и нашто джудже е там  Laughing
Аз съм нали съм под карантина и нищо не видях.  Whistling Whistling Whistling

# 17

Халит Ергенч си тръгна рано от партито. Колегата на Бергюзар Корел Кенан Имирзалълу не я остави сама до края на вечерта.

Че такава жена сама оставя ли се, бе?! Щом не може да е там реалния, требе да е вируалния!  Grinning

Варна   bouquet

# 18
Бергюзар Корел събра погледите на всички с гласа и красотата си.

Съдийката на сцената

Снощи БК организира новогодишно парти в  Karaköy.  На традиционното тържество присъстваха много нейни колеги. Красивата актриса в един момент се качи на сцената. Бергюзар Корел, която е изпълнявала песни и в сериали с нейно участие, още веднъж омагьоса гостите с гласа си.

Халит Ергенч си тръгна рано от партито. Колегата на Бергюзар Корел Кенан Имирзалълу не я остави сама до края на вечерта.
[/u]
Браво на Кенооо ... това последното Чок ми Хареса   bouquet

Скрит текст:
BERGÜZAR KOREL SESİYLE DE GÜZELLİĞİYLE DE GÖZ DOLDURDU... Hakime sahnede
Bergüzar Korel, önceki akşam Karaköy'de 'Yeni yıl partisi' düzenledi. Yıldızlar geçidinin yaşandığı partide Korel, sahneye de çıktı... Karadayı dizisinin Hakime Hanım'ı Bergüzar Korel, önceki akşam Karaköy Fosil'de 'yeni yıl partisi' düzenledi. Korel'in her sene geleneksel hale getirdiği partiye birçok oyuncu arkadaşı da katıldı. Güzel oyuncu, gecede bir ara sahneye çıkıp şarkı söyledi.
Daha önce rol aldığı dizilerde de şarkı söyleyen Bergüzar Korel, sesinin güzelliğiyle konuklarını bir kez daha mest etti. Halit Ergenç'in erken ayrıldığı partide rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu ise gece boyunca Korel'i yalnız bırakmadı.

# 19
Малко от атмосферата на партито.

# 20

Когато един ден застана до Кенан и мойте очи така ще светят от кеф!  newsm47

Не разбрах от кога е фотката, ама е с брато от БГ със заглавие Али.
'Начи има фероятност и да го видим с червена шапка.

Брей, по Коледа май наистина стават чудеса.
Майдрийм  Hug ще ти се сбъдне пожеланието, галиба а???  Thinking
Требе да направим план график с Костадинка, къде ще го чакаме.  newsm78

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 21:24 от g_georgieva08

# 21
Цитат
Много ми е интересно репортерите как видяха, че колегата Кенан ,,не я остави
сама до края на вечерта newsm78 newsm78 newsm78,
или се опитват да провокират жълтини от това, че Халит си е
тръгнал по рано. newsm78

# 22

Сега чакаме партито за епизод 100.   Hug

# 23
Изгледах преведената серия, за което и аз благодаря! Каква е целта на Орхан като иска Нилай само за себе си? А тя дали ще "измъква" и докладва на Джемал? Сеис като има чувства към Илкнур, защо малко поне не е на страната на Махир, да покаже съпричастност към мъката и, а се опитва да "налива масло в огъня" /това, че Махир не застреля Хайдар/. Уж я обича, а иска да си бъде убиец.

# 24
Цитат
тръгнал по рано. newsm78

ВГ,  Hug остави ги, сестро, да рисуват квот щът  Naughty
Усмивката на Фериде може й да е дело на Кенан, но тази на Бергюша не е!  Peace

# 25
Здравейте, фен съм на сериала, и гледах вси4ки сезони, до сега,  в смисъл сезона който по4на септ/окт. 2014, не съм гледала нито един епизод Tired
От тази ве4ер оба4е запо4вам, и въпроса ми е ....от кой епизод запо4на новия сезон?  нещо не мога да се ориентирам...
Благодаря предварително  bouquet

# 26
Здравейте, фен съм на сериала, и гледах вси4ки сезони, до сега,  в смисъл сезона който по4на септ/окт. 2014, не съм гледала нито един епизод Tired
От тази ве4ер оба4е запо4вам, и въпроса ми е ....от кой епизод запо4на новия сезон?  нещо не мога да се ориентирам...
Благодаря предварително  bouquet

Трети сезон стартира с епизод 76.  Peace

# 27
Цитат
тръгнал по рано. newsm78

ВГ,  Hug остави ги, сестро, да рисуват квот щът  Naughty
Усмивката на Фериде може й да е дело на Кенан, но тази на Бергюша не е!  Peace

а недей с лошо..  Hug може  също и усмивката на Бергузар да е дело на Кенан .. знае ли човек.  Joy Нека ги остави човека малко двамата той навсякъде е с нея.. #2gunfire

# 28

БерКен, стига вече. Шегуваме се от време на време, но личният живот на Кенан и Берг, нямат нищо общо с емоциите на сериала. Достатъчно е, че им се радваме в понеделник вечер. Останалото си е тяхна съдба и избор.

# 29

БерКен, стига вече. Шегуваме се от време на време, но личният живот на Кенан и Берг, нямат нищо общо с емоциите на сериала. Достатъчно е, че им се радваме в понеделник вечер. Останалото си е тяхна съдба и избор.

newsm10 newsm26

Общи условия

Активация на акаунт