Звездни компромати -226 част

• 73 947
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Валери надали е чак толкова прост, че когато е поспечелил няколко милиона, да не ги е инвестирал в нещо, което да му носи дивиденти. Сигурно си има човек, който да се занимава с финансите му. В противен случай би било много глупаво.

# 601
Загледах се в снимките на Венета и разпознах хотела, в който е в момента. В сравнение с миналата година в снижила цените наполовина. Явно и сред известните има криза  Grinning

# 602
Валери надали е чак толкова прост, че когато е поспечелил няколко милиона, да не ги е инвестирал в нещо, което да му носи дивиденти. Сигурно си има човек, който да се занимава с финансите му. В противен случай би било много глупаво.
Би било глупаво, но той не е доказал / поне с публичните си изяви/, че е от умните.

# 603
  • bad@ss
Ето колко струва Валерко според "Transfermarket".

# 604
На мен пък като цяло идеята за поредни църковни бракове ми е странна. Гражданският като че ли ми е по ок, макар пак да ми е странно поредни бракове, все бяла рокля, шаферки, думите "докато смъртта ни раздели". Ама пред Бог не трябва ли да има някакъв лимит на вричане?

Има лимит на църковните бракове. До 5 пъти можеш да се венчаеш в църква.

# 605
Егати лимита!  ooooh! Joy Начи и пред Господ има отбивка от принципите.  Crazy Уж още от първия път е: докато смъртта ви раздели.  В съвета поне това не ни заричат.

# 606
  • Бургас
Егати лимита!  ooooh! Joy Начи и пред Господ има отбивка от принципите.  Crazy Уж още от първия път е: докато смъртта ви раздели.  В съвета поне това не ни заричат.

Е, нали и църквите трябва да се изхранват някак  Wink

# 607
 може пък 4 пъти вдовица Rolling Eyes

# 608
На Албена Вулева май Недик й сложи циците. По едно време доста се беше охранила, но започна да спортува покрай него.

# 609
Помня, че преди години имаше едни голи снимки, заснети на много неподходящо място и че беше плоска като момченце...  newsm78

# 610
Беше, ама после се появи Недик.

# 611
Беше, ама после се появи Недик.
Кой е Недик?

# 612
  • София
Гаджето ѝ. Даваха го на някалко пъти, когато Албена се подвизаваше в ББ. Запомних го с потресаващото количество пърхут в косата.  Blush

# 613
Бахти живота!Да се плющиш с някви да ти сложат цици,нос,коса,парцали...

# 614
  • Mediterraneo
Загледах се в снимките на Венета и разпознах хотела, в който е в момента. В сравнение с миналата година в снижила цените наполовина. Явно и сред известните има криза  Grinning

С тия прости оливерници по масата... Не вярвам да е от най- престижните хотели.

Общи условия

Активация на акаунт