Новата Година весело да отпразнуваме,че с ЮЛСКИТЕ бебоци на лято ще будуваме

• 37 138
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Кира, и на мен ми се виждат ок. Аз така и не разбрах моите какви са, но не ми се обадиха от клиниката да има проблем, и не ща и да ги знам.

Абе не мога да разбера за какъв дявол все още го препоръчват и правят тоя БХС?! Само психясва човек, а гаранция - Франция.
Нали знаете, че ако ще рискът да е 1 към 100 милиона, пак може да е това едно. И да е супер висок, обикновено няма проблем.
Някъде вече го бях писала. Имаше анкета с въпрос за резултатите при лош БХС и добра ФМ. Нямаше нито един случай на проблеми с бебето при добра ФМ, независимо от високия риск при БХС. Само ни събират парите, така мисля. Thinking

Така че - спокойствие! То вече за цял живот няма да има пълно спокойствие, но е излишно да атакуваме бебчетата с адреналин.

# 451
Здравейте и от мен, момичета!
Кира, излизай от филма-резултатите ти са ок.
Или, тук ( в Гърция ), или поне в града, в който живея, лекарите все по-рядко препоръчват БХС. На мен ми го казаха в прав текст, че тестът категорично НЕ е диагностичен. При предишната си бременност го направих, само защото си беше в цената, която, естествено не намаляваха при отказ. Сега така и така ще ми правят амнио и дори не ми и намекват за БХС.

# 452
Току що си разпечатах резултатите от БХС:
Даун - 1/8500
Едуардс - 1/100000
Патау - 1/30000
Търнер - 1/6200
триплодия - 1/100000
Вече съм във филма... Отивам при гинеколожката да ме успокоява преди нацяло да съм откачила Crazy

За какво откачаш след като резултатите ти са идеални? Даже 1 към 100 000 не бях виждала по форумите. Всичко е наред, няма какво да ходиш и да подскачаш.

# 453
Здравейте мацки,

Еййй неможе да ви прочете човек Rolling Eyes Повече ви чета, отколкото пиша  Mr. Green, но реших и аз да се включа. Сега се връщам от ЖК. Бебо се свил на топка и спи. Пол не видяхме. Под странния ъгъл, в който лекарката се взира предположи, че е момиче, ама с проценти не се ангажира, демек въобще не е сигурна. В 12 г.с. направих ранната ФМ - резултат: момче, ама не е сигурно. Та сега сме 1:1  newsm78 . На 26.02. съм на следващата ФМ та се надявам тогава да се види. Взеха ми влагалищен секрет, цитомазка и кръв за васерман и още нещо си....Преди това бях направила ФМ+БХ, пълна кръвна картина, кръвна група. Абе вените са ми на решето - и на двете ръце  #Crazy Живот и здраве ще раждам в МД с екип, планирано секцио. Причина: с първото дете раждах по здравна каса и сега правим рожден ден+курбан. Няма да описвам подробности, да не се шашне някоя мама.
Мисля да си ходя на работа до последно. В къщи ще се побъркам. Айде, че много дълго стана  Shocked   

# 454
Момичета, благодаря за милите думи. Вече нищо ми няма и може ми наистина е бил някакъв вирус, който за късмет съм изкарала бързо. Сега пък имам друго притеснение. Не знам дали ще успея да го опиша така, че да ме разберете, но от тази сутрин точно под ребрата усещам нещо, което ако бях поне в 6-7 месец, щях да съм сигурна, че са ритници. Едно като прескачане... ама не е болезнено. Не знам дали можете да си го представите. Доста далеч е от бебето, затова ме притеснява. И през 10-15 минути се случва  newsm78

# 455
Танитка, според мен си е баш бебето  Laughing Мисля, че започваш да го усещаш. При мен е същото. Странно е усещането и доколкото си спомням така се почва  Whistling

# 456
Кали, не е бебето. Него го усещам вече от известно време, но ниско долу, а това се случва точно под ребрата... бая далеч е бебето  Confused

# 457
Здравейте момичета -относно болничните листове /като човек който се занимава с това/мога да ви кажа че електронния болничен се придружава и от хартиен,който боолничен трябва да занесете на работодателя.а електронния е директната връзка с НОИ с което се цели да се избегне висенето на представители на фирмата в която работите ,така се предполага че нещата ще станат по-лесни и няма да има толкова забавяне с изплащането им .Това е информацията която имам ,но със сигурност не е изчерпателна тъй като един от членовете на нашата ОЛКК го няма и от 10 дена не сме издавали болнични листове за да съм наясно какво се случва със системата. И аз нямам търпение да стане петък тогава сме на преглед и вече се вълнувам.

# 458
Тнитка, нещо от храната да не е - звънни на доки за успокоение. А и след вируса. Мисля, че няма място за притеснение  Wink

# 459
  • до едно тепе
Танитка много е възможно да е перисталтиката. След такъв вирус обикновено се бунтува корема ден два. А матката изтиква нагоре и настрани всички органи така че като нищо може да усещаш някъде на различно място червата.

# 460
Танитка  И аз имам подобно усещане и си мисля, че са червата. Simple Smile

# 461
  • София
Танитка - червата са...от 1-2 месеца си ги усещам високо под ребрата и отстрани. Усещането е като ритничета на бебе, ама не е  Crazy

Ще премине днес-утре като ти се успокои корема.

В тая връзка - подуват ли ви се коремите над пъпа? Вечер съм като бременна в 6 месец, и то нагоре изглежда по-подут от мястото, където е бебето  Confused И ми е трудно да дишам, изяждам една салата и съм като тупан!

# 462
Същата работа съм, все едно са ми напомпали корема и всеки момент ще се пръсне  #Crazy

# 463
  • София
И аз ужасно се подувам ,горе стомаха ми е по-голям от коремчето ,а вечер е ужас,ако хапна и нещо топло чак почва да ме боли. Снощи пих но-шпа след вечеря че ме заболя корема,много е неприятно ooooh!
 Емануелка а знаеш ли дали веднага излизат че са представени в НОИ. Аз имам код за нои ,но днес когато проверих пак ,още нищо не излиза да е представено,а уж е издаден от 12.01,кога ще го получат в нои при това положение или не е отбелязано още в сайта,почвам вече да се притеснявам. Утре е и последния срок да ми пуснат и по-стария ,който съм предала на работа още от 11. 12,писна ми вече с ти
я болнични честно казано,не стига че парите са смешни ,ами и ги чакаш по 2 месеца.
Танитка аз направо щях да се закълна че ме рита бебето,ако не знаех че няма как да е то, направо червата ми подскачат понякога толкова са избутани нагоре вече,дано при теб мине бързо.

# 464
Вечер съм като бременна в 6 месец, и то нагоре изглежда по-подут от мястото, където е бебето  Confused И ми е трудно да дишам, изяждам една салата и съм като тупан!
И аз така. А си напипвам матката все още доста под пъпа.
Ям по 5-7 пъти на ден, но не мога повече от купичка супа например.
Освен това, оправям леглото и се задъхвам. Навеждам се два пъти да прибера някакви играчки и се задъхвам. Почна се. Ама нищо, това да е, бели кахъри. Peace

Общи условия

Активация на акаунт