Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 637
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Другарки, добра вечер, ей сега се прибрах от работа, вие лежите ли, а Mr. Green
Ни съм яла, ни съм пила, сега надробих една салата и седнах да ви изчета.
За баницата и аз увеличих праза, пише 2 аз 4 големи стръка сложих.
Даун, не ни дразни с това топло, че краката са ми ледени, аз много обичам да са ми топлички и добре ме сетихте за вълнени чорапи, сега ще си ги обуя.
Скарлет, ако не са ти жизнено важни тези 250 лева, аз съм за новата работа. Това, което описваш, като условия на старата не е нормално, ще бъдеш изнервена и неудовлетворена, няма как това да не се отрази на отношенията с най- близките ти. Може пък на новата да те харесат и да се издигнеш на по- добре платена длъжност, има ли го, като опция?
За пръв път имам човек, който  не ми е приятен във форума, имаме коренно различен мироглед. Не искам да влизам в конфликт, просто ще подминавам постове, за да не се изнервям излишно.
Май още нещо исках да кажа, а да да благодаря за препоръката за Киприянови молитви, ще опитам, на всичко съм готова само да спи малката, не знам къде съм от безсъние и умора.

# 691
И аз правя баница, но такава дърта бучка масло сложих отгоре за аромат..... ooooh! Не стига другите калории, но и това  Crossing Arms

# 692
  • Ямбол
Скарлет, аз бих избрала новата работа, а в същото време ще се оглеждам за нещо по-доходно.

# 693
  • София
Другарки, добра вечер, ей сега се прибрах от работа, вие лежите ли, а Mr. Green
Лежим, лежим.  Grinning Вратът ми се изкриви даже, че е леко неудобно да се пише в легнало положение.

Хиля се на тази снимка:
Скрит текст:

Joy

# 694
Аз пък никога през живота си не съм давала акъл на шофьор, даже на дядката, когото караше в насрещното. Mr. Green

Също така, ако някой готви категорично не давам съвети. Или те готвят, или аз!

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 19:31 от Сelfie

# 695
  • София
Ха добре дошла от работа, Жаки, аз досега ти правих баницата   Laughing Дано мъжа ми я хареса, защото аз не си падам много по кайма - ще хапна де, да не ме разберете погрешно  Laughing , но основно на него разчитам.
Децата са ни по баби тия дни и направо съм втрещена колко чист се запазва апартамента без тях  Crazy Все съм си знаела, че много цапат, ама чак така ...  Laughing

# 696
  • София
Оххх, баницата с кайма и праз на Жаки и аз ще я пробвам в най-къс порядък.....
Иначе за тутманика отдавна го меся, обожавам да пипам тесто, въпреки че имам Бош-ко да ми меси, понякога нарочно си го меся на ръка, за да усещам тестото, зареждам се с положителна енергия като меся, така го усещам.....
За дилемата на Скарлет - и аз бих избрала новата работа.....

# 697
Бърди, айде дано е сполучила, че да ме спомене мъжа ти с добро тая вечер:)

# 698

И моят, и моят... вече изстива  Sunglasses

# 699

И моят, и моят... вече изстива  Sunglasses

Ехее, да им е сладко! Ако ви изкарам някое гушкане за благодарност, ще черпите, ей:)
Това мъжете не са хора, бе:) Моя цял ден лежал и пил кафенце, починал си и ми пише СМС -идвай си, чакам те на легло Joy На мен главата ми пуши, караката ми лед, гладна, уморена, само ми е до цуни гуни:)))) Имала съм задължения, в семейния кодекс пишело:) Много весел човек, без работа:)

# 700
  • Лутаща се
Благодаря на всички вас за мнението.
Слава Богу, не съм сама в разсъжденията си. (емотикон, който си отдъхва)

Въпреки несигурността и по-малкото пари, и аз предпочитам новата работа. Не искам да се връщам назад. В последните две години бях адски неудовлетворена от работата си. Ходех с неудоволствие и имах доста неприятни моменти. Много е неприятно да ходиш на сила на работа.
През последните 6 години аз не успях да завържа нито едно ново познанство. Не успях да постигна нищичко, освен висенето в офиса. Всичките ми приятелства и познанства са от предишна работа, сходна на тази, която ще започна на 5 януари.

Може и на новото място да не е добре. Ще разбера когато започна. Но реших да рискувам и да опитам.

Относно баницата с праз и кайма. И аз ще я правя. Вместо традиционната новогодишна  Mr. Green
Жаки, благодаря за идеята, която очевидно е запалила цялата тема   bouquet

# 701
  • Бургас
Скарлет,а теб защо те уволниха? Днес те молят върни се, утре като нищо ще те изгонят пак. Категорично съм за новата работа. Успех,каквото и да решиш   bouquet

# 702
Добър вечер   bouquet Кучи, кучи студ....Мразя го, лицето ми замръзна  ooooh!
В момента съм със същите чорапки, които Лиляна е показала, идеални са ми  Heart Eyes Баба ми ги оплете докато беше жива  Tired
Скарлет, аз бих избрала старото място, но да търся нещо друго същевременно  Peace Причината е само парите. Аз така мисля.
С тия баници сте ужасни  Crazy Аз пръжнах един суджук, имаше печено кисело зеленце и хапнах скромно  Mr. Green Утре имам толкова работа, че косите ми се изправят от сега  Confused

# 703
  • Ямбол
Аз вече се стоплих, даже вече съм по къс ръкав и пих студена бира. Всъщност бирата само така мога да я пия - ледена.

# 704
  • Лутаща се
Скарлет,а теб защо те уволниха? Днес те молят върни се, утре като нищо ще те изгонят пак. Категорично съм за новата работа. Успех,каквото и да решиш   bouquet

Съкратиха всички, поради намаляване обема на работа. Сега обаче се оказва, че все пак трябва да има един човек, който да движи нещата на компанията в града.
Права си, не е сигурно колко време ще е тази работа. И дали пък няма да резнат заплатата след някой и друг месец. Вече са го правили с колеги.

Nefertarri, започна ли там аз няма да имам физическата възможност да търся друга работа. Това е свързано поне с ходене на интервю. Никой бъдещ работодател няма да ме приеме на интервю след 18 часа, или в почивен ден.

Общи условия

Активация на акаунт