Дядо Коледа за всички, носи ярки 2 чертички - Бъдещи мами над 35

• 30 012
  • 722
  •   1
Отговори
# 60

Ели, Честит Рожден Ден! От сърце ти желая да си много здрава, весела, щастлива! Да си все така добронамерена и позитивна!
Звездичка, честит пореден месец на малкия бебчо! Все така да е!
Перу, честити ритничета! А аз пък всичките бебета започвах да ги  усещам  след 20 седмица.
Магнет, дано да ти се оправят нещата. За съжаление има много безотговорни хора, заради които страдат други. Успех!

Започвам да правя тиквеника, че да си помогна за утре.

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 19:11 от a_tita

# 61
# 62
Получих картичката. Благодаря на Шерифка за прекрасните пожелания.

Имам и известие за колет от Австрия....чудя се от кой:))) Значи Австрия - България -4 дни. София център -квартал на София -8 дни. Не е зле...

Замесих меденките и чакам тестото да стегне

# 63
Ели, бъди здрава, заобиколена от позитивни хора и много любов Hug
Ава, искрено се надявам да успеете да се обзаведете вече с по-качествени мебели. Добре са Ви върнали паричките, че съм сигурна, че не е малка сума. Сподели ми коя е фирмата / на лични / за собствена консумация.
Перу, сподели рецептата за тиквеника. Аз правя със сурова настъргана тиква, орехи и канела. Поръсвам два листа с олио, после със сместа и това е. Мързелива работа. Изпечена само я ръся с пудра захар.
Утре мисля да се пробвам с памук погачата newsm78 ма идея си нямам кво ще излезе, че не обичам много да меся Crossing Arms
Рансън  Hug
Скрит текст:
Няма да мрънкам, но днес имах стягане и изтръпване в лявата част на тялото / явно от напрежение и нерви/ Викам си, че се разтрия  #Crazyбаш по празниците

# 64
Цвети, нали помниш, че втасва МНОГО ДЪЛГО

# 65

Кей, получи ли картичката или да ти я пращам снимана?

Получих  Hug Утре ще снимам и от Хоупчето, и твоята. Големи емоции с твоята картичка и едното ми куч. 10 пъти я подуши, казва пфу, гледа котетата, пак я души и пак едно звучно "пфу". Нещо не се долюбват с котките  Joy

Ели, честит рожден ден! Здраве и сбъднати мечти!

# 66
  • В градината...
Цвети,  
Скрит текст:
хубавото на този тиквеник е, че е без канела и орехи и си има вкус точно на тиква, ароматизирана с ванилия - още по-фин вкус се получава. 3 ч.ч. препълнени с настъргана на едро тиква /не най-ситното на рендетео, а следващото по размер/, смесва се с 1 ч. захар, 2-3 с.л. олио, 1/2 капсула ванилия. Реди се като твоя, но накрая се нарязва на квадрати и се капва олио в разрезите. Пече се доста дълго на около 160 градуса, защото тиквата е доста, но пък после се усеща много свежо, а не като при пържената или задушена тиква, която има вкус на някакво пюре. Като изстине се сиропира - 1/2 чаша вода с около 1 чаша захар или по-малко, според вкуса, 1/2 капсула ванилия. Ако не се сиропира, се ръси с пудра захар. Става много сладък и ароматен  Peace/spoiler]

# 67
Key, умно куч си имаш Mr. Green тя картичката не би трябвало да мирише на мачки, щото я купих и надписах извън територията на моята принцеса, но не се знае- знае ли се...видях я и не устоях- представих си как бебо се гушка в теб, като едното писанче на картичката Hug и реших да ти го пожелая Blush

Момичета, моите хормони са в норма, така че инсеминацията се пада 31.01.-01.02. Догодина... Сега остава и микробиологията и половите болести да са ок Rolling Eyes, но тях ще пускам догодина  Mr. Green спорде денис fsh е леко завишено, но е в норма и сигурно заради егн-то newsm78, останалите са по средата на референтните граници, така че поръчвам мат'риал и действам

Айдеоще някой да се отзове, че да си бременея в компания  Blush и нека е доброволно, че да не посочвам, че иначе ще има бейби-буум на скорпиончета 2015 ... вие сте  Mr. Green

# 68
Рейнбоу екстра са ти хормоните, ще успееш  Hug

# 69
Рейнбоу екстра са ти хормоните, ще успееш  Hug

Мерси, амини  Hug, ти си една от онези набелязаните да бременеем заедно, но няма да се разсърдя да ме изпревариш Blush и да ми давш треньорски съвети Mr. Green , така че те очаквам  bouquet

# 70
Помня, помня Даре Crossing Arms ще пробвам, ко ще да се разчуе Naughty Дано от обяд до вечерта се случат нещата newsm78
Перу, аз обожавам канела и не бих си и помисляла да не я слагам  Laughing, а запършена или задушена предварително, аз също не харесвам. Сякаш слагаш мармалад между корите ooooh!
Рембоу, посочи ме.....макар че аз леко имам резерви към скорпитата  Joy
Скрит текст:
аз съм лъв с асцендент скорпион - огън и вода.....ужасТ

# 71
Цвети, с удоволствие, всички ви искам, толкова добре ми действате, че ви посочвам една  по една и незабременяване не приемам  Crossing Arms зодията не ми е от любимите, но не ми пука, искам здраво бебе на финала Hug за протокола съм везни с асцендент козирог - опасна комбинация #Crazy да му мисли бебчето  baby_neutral Joy hahaha

# 72
Цвети, майка ми и баща ми са лъв и скорпион  Laughing

Аз пък правя вит тиквеник.

# 73
Рейнбоусче,  Hug
От сърце, успех на инсето!!!  Praynig

# 74
На малките слънчица им трябва само много любов и внимания....ние да му мислим като почнат да ни работят с хитрите си номерца Joy

Тите, и аз го вия тиквеника. И какво ще кажеш за комбинацията? Ауууу мани бегай нали Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт