Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 74 899
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
  • ÇapulcuLand
И още по темата:

- Крушките отсъдиха, че Съдебна палата "Чаалаян" ще бъде преименувана на името на убития вчера прокурор.

- След погребението, в което Давутоулу лично взе участие, същият направи изявление, че след вчерашната случка няма да се проявява грам толерантност към демонстрации, за които няма официално позволение. Нищо, че според член 34 на конституцията всеки има право на мирен протест без изрично позволение  Whistling Давутоулу каза: "Ние сме решили да вземем определени мерки след актовете на провокация по някои улици в Истанбул вчера, последвайки извършеното от тези терористи, тези убийци, тези страхивлици."

- Отделно, крушките не позволиха погребенията на двете момчета (терористите) да се състои в кв. Гази в Истанбул. Наредиха да ги погребат по родните им места след приключване на аутопсията.
Реакциите съответно бяха:

кв. Гази

...и нещо подобно се случи пред сградата на Съдебна медицина. Там при сблъсъци с полицията са задържани над 30 души.

- На погребението на прокурора не присъстваха главите на опозиционните партии и Давутоулу побърза да ги смъмри: "Обръщам се към всички политици с призив да преразгледат своя избор. Бахчели (председател на националистите) и Кълъчдароулу (председател на Републиканската народна партия) не бяха тук. Тези, които не застават до хората в дните им на скръб, не могат да играят роля в тяхното бъдеще."
 Sick вай вай вай, иде ми да се издрайфам........................

# 706
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Нещо взе да става много сухо... Няма ли да вкарат мама Емине в кадро, малко да "оплакнем" окото? Стига с тез кочове  Mr. Green, погребения и протести... Ердо дал си е извадил румънската мамалига от задницата вече?  hahaha

# 707
  • ÇapulcuLand
Няма ли да вкарат мама Емине в кадро, малко да "оплакнем" окото? Стига с тез кочове  Mr. Green

Лакун, сакън  Naughty Мама Емине онзи ден каза пред вестниците, че води скромен живот и гледа да си стои на топло в Белия сарай, където прави оцет от обелки на ябълка и обилно пийва бял чай от Ризе.
Е, голяма работа, че килограм от чайчето е към 4 хил. лири  food010

Ама, ако толкоз много ти липсва, ей ти я тук г-жа Скромност, да й се радваш:

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 20:16 от Geryka

# 708
 Hug
Двама интересни мъже  smile3503 нищо, че за някои са погрознели  newsm08

PS:
Мама Емине вече не преде!
На преден план излиза  щерката Сюмейе (Sümeyye Erdoğan)  Naughty
Скрит текст:
Изнася лекция в Брюксел  за "баланс и справедливост" между половете в контраст с "равенството"  newsm78
Ехеееее... какво знаем ние за мюсюлманскaтa справедливост  newsm53 Браво девойко, тате затова ли те прати да учиш в Щатите  Thinking Забрадката си е забрадка, родена е с такава  Joy Joy Joy

Ето, четете http://www.hurriyetdailynews.com/giving-women-less-inheritance-t … amp;NewsCatID=341

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 20:55 от petan

# 709
  • ÇapulcuLand
O-o, Петанче, ама че съм патка  ooooh! Как можах да я пропусна захлупената щерка! Закъде без нея.  Joy

И по случай настаналия мрак и съпътстващото го мракобесие, един поздрав от мен и лакуна.
Дано ви хареса (песента)!  Hug

Шебнем Ферах - Постоянно мрак

http://www.dailymotion.com/video/x2lg6y2_%D1%88%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B5m-%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%85-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%BD%D0%BE-m%D1%80%D0%B0%D0%BA_music

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 22:36 от Geryka

# 710
 Hug
Спокойна съм Герчо Hug  #2gunfire Heart Eyes, песента на Шебнем е хубава, съвсем в унисон с лекцията на Сюмейе Wink Вие, познавачките на турското що не свиркате, че жената там може да си прави с парите каквото си поиска, мъжО да му мисли за прехраната Heart Eyes Ама то било рай за жените бе newsm78 Че и не пита никого за нищо, решава и действа Joy Joy

# 711
Ан тъй, вдигнахме рейтинга - адски мацки, музичка, социални проблематики и... чай, разбира се.  Party

Петане, само единият, само той! Ръза си е чок гюзел    Heart Eyes

# 712
  • ÇapulcuLand
O, Ръза си е супер!  Heart Eyes Както винаги, във форма.

Мили ми патюшки, тази вечер надникнах при Fuat Avni. Досега май всичките му туитове относно бащицата и неговата сган са се оказали истина, та ми е чудно дали следните туитове от днес също ще се потвърдят:
- Вчерашното спиране на тока е репетиция за изборите (лия, подозирам, че и ти имаш връзки с бай Фуат и не казваш Mr. Green)
- Преди изборите токът ще спира още два пъти, а четвъртото спиране ще се случи в нощта след изборите. Дотогава народът ще е свикнал и няма да заподозре задна умисъл. Bulb
- Целта на това е HDP да не успее да мине 10% бариера (поне не след преброяването на свещи) и така крушките да вземат 400-те места в парламента. "Дърпат страната към мрак."

Аз викам да си направим един експеримент в гьола и да следим за спирането на тока при комшиите. Кой ще се присъедини към електро инспектората на патките, а?  smile3521

Когато нещата с вота са притеснителни, започна играта!

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 00:23 от Geryka

# 713
Ааа, с Фуат сме на ти, общуваме си на турски Joy Сега трябва да се обърне и малко повече внимание на гризачите....щото ако нещата не сработят, да има кой да прегризва ел.кабелите и всичко за изборите е готово Stop Да влезе убитият Mr. Green

Турция загубила около 700 млн. от спирането на тока newsm78

Скрит текст:

# 714

Номинации за театралните награди AFIFE  newsm78 Сигурно е нещо като нашият Аскер. Провежда се за 19-та година. Церемонията ще се състои на 27 април. Кетегориите са доста ...  newsm78

Засега само това разбрах за номинираните :
Актьори: Ръза Коджаолу  Peace, Фатих Ал, Салих Бедемджи
Актриси: Мелиса Сьозен, Селен Озтюрк
Актриса подържаща роля: Томрис Инджер. Peace
Не виждам другото момче, ама той нали го раздава синдикалист  Mr. Green

При повече инфо ще го пусна.

# 715
Пускам новия гьол в употреба, защото не знам тези дни кога ще прелетя отново насам  Hug

нов гьол - 136

# 716
 Hug
Преди Lia дописваше темите, сега аз да я заместя  hahaha
Пускам  нещо свежо и европейско за киноманите  Grinning

Шведската актриса Ингрид Бергман ("Казабланка") бе избрана за лице на 68-ия фестивал в Кан през 2015-а, който ще се проведе от 13 до 24 май 2015 г.
Тази година журито в Кан ще бъде председателствано от американските режисьори Джоел и Итън Коен.

Един много семпъл афиш отдава почит на прочутата киноикона. Усмихнатото лице на Ингрид Бергман грее на бял фон: това е официалният плакат на фестивала в Кан.
Скрит текст:
"Модерна икона, свободна жена, дръзка актриса, Ингрид Бергман бе едновременно холивудска звезда и фигура на неореализма, сменяйки роли и страни в зависимост от страстите си, без никога да загуби своята грация и простота", обявиха организаторите на фестивала в Кан, за да обяснят своя избор през 2015-а, когато е стогодишнината от рождението на Ингрид Бергман.

"На афиша актрисата на Алфред Хичкок, Роберто Роселини и Ингмар Бергман, която е подавала репликите на Кари Грант, Хъмфри Богарт или пък Грегъри Пек, разкрива очевидната си красота, показвайки едно спокойно лице, което изглежда обърнато към хоризонт, пълен с обещания", добавят организаторите. Ингрид Бергман е била председател на журито на кинофестивала в Кан през 1973 г.

"Семейството ми и аз самата сме много трогнати, че Фестивалът в Кан е избрал нашата прекрасна майка за официалния си афиш в годината на нейното столетие", призна дъщерята на актрисата Изабела Роселини. През септември тя ще представи Ingrid Bergman Tribute, спектакъл в чест на годишнината на своята майка, създаден на основата на кореспонденцията между актрисата и режисьора Роберто Роселини.

# 717
  • ÇapulcuLand
От утре започва и 34-ият филмов фестивал в Истанбул. Официалното откриване е след броени минути.
CNNTürk предава пряко оттам в момента и интервюира някои от доайените на турското кино.

Ето линк за гледане: http://www.cnnturk.com/canli-yayin
Нашите са на първите редове в залата  Heart Eyes Даже май мернах патрона на 5-6 ред...  Mr. Green

За по-любопитните, ето и официалната страница на феста: http://film.iksv.org/tr

# 718
Петане Hug, хайде, имаш само две страници за дописване, къде дремеш Joy Joy Joy Е все до Великден ще стане Heart Eyes
Гери Hug, Ийит не е ли случайно в журито на истанбулския кинофестивал? newsm78

Новите одежди на Анджелина:

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 20:26 от lia-martin

# 719
Ooooo... няма ли да помагате за последните две страници  Mr. Green
Ама то няма нищо интересно  ooooh!
Малко инфо:
отлетяха птичките от сарая на Серче/"Serçe Sarayı"/ Втори провал за Ендемол  Mr. Green останаха им да се замерят с Парчетата  newsm53

Тези пък от от "Бъди щастлива"/MUTLU OL YETER/ направили една семпла пресконференция и отлагат дизито за 12 април, неделя по atv. Страх ги е да започнат  hahaha

За оплакване на окото, ето ви Ръза  Peace Аз си го харесвам, нищо че не съм гледала спектакъла му, заради който е номиниран  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт