Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 75 230
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Патките още празнуваме осми март, галиба  Laughing Никакви ни няма.

Пускам едни хвалебствени слова на Мелтем Джумбул за патрончев  Peace

Meltem Cumbul talks about Yigit Ozsener and their cooperation in the theatrical play "The water's edge".
- How is your cooperation with the Yigit Ozsener?
- Excellent, how else could it be? When you're dealing with so talented actors, that perfectly understand what we call 'stage presence' all go well. Yigit Ozsener knows where to stand, how to stand, how to regulate his breath, how to place his voice, how to save situations if necessary ... It's what we call a safety net for a show. You know the theater does not forgive and does not give a second chance. If you were good you are saved, if not you are swallowed. There you don't have the option of montage, or repetitive shooting. In one show infinite things can go wrong, it is one living body. And to avoid vagueness, I will tell you one personal experience from our show. At some point I have one short monologue in which Yigit is onstage but not speaking. So I'm starting to talk but somewhere towards the middle, I realize that I do not remember the words ... Panic, but we are professionals so something must be done to save the scene ... So I bend the head slightly ... He understands what happened. Another skill you must have in the theater: To understand the situations in the air ... Then Yigit starts talking to fill the gap ... Before you rush to say "not very difficult" I should remind you that you must find words that fit with the scene and in general with the plot of the play, as well as to help me "come back" . Only it took me a little longer so Yigit covered with improvisation 5 minutes. Do you know what it means to improvise for 5 minutes in the theater? 5 centuries and more!
- You have one scene together that Yigit is naked. The fact that you have been a couple in the past, has made things easier?
-No. Moreover this is ancient history. But, regardless of our personal memory, it does not change anything. A part must be interpreted independently of anything. If someone else played, wouldn't I have accepted the part or wouldn't he accept to get naked in front of me? Moreover, call us crazy or eccentric, or schizophrenic, but for us actors the body is just one tool of our work. Also honestly I do not know how you can get your mind on something erotic or sexual, when 300 people look at you.
- You remain friends!
- Of course, of course! We didn't seperate with a bad fight. It just wasn't possible for us to be together. Yigit is a special person, extremely charming, but also extremely difficult. In order to live with him, you must love him "too much". But in my case "too" was missing. But even if I had that , probably he would leave at some point because he is bored very easily, believe me.

Hug Hug Hug

# 571
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси за интервюто Лакун Hug
В първия момент, като прочетох че имали голи сцени в някаква постановка с Мелтем, но това не им било проблем сигурно.....защото преди са били двойка, помислих че Патрончев е гей Shocked И да не знам.....
Не мога да свикна, че някои женски имена окончават с М,Т,Л и други букви, които при нас обозначават обикновено мъжки имена hahaha hahaha hahaha
После погледнах снимката и стоплих, българския реотан Mr. Green
Интересно ми стана, наистина доста го хвали. В някаква сцена е имала монолог, а той през това време също е бил на сцената.....та, тя си забравила репликите и той разчел това само в погледа й едва ли не и импровизирал цели 5 минути, докато тя дойде на себе си.
И за връзката им. Нямало как да им се получи, дали тя или той ще си тръгне било все тая. Не знаех също, че и бързо се отегчава във връзките си с жени Патрончев Peace

Скрит текст:
Онзи ден ходихме на Мъжът на жена ми в бившия Сатиричен Театър/сега се казва Открита сцена/ само защото М.Куркински е режисьор и постановчик, харесваме го с мъжа ми.
Но, да ви кажа честно съм леко разочарована. Той не играе/но, го знаехме, не съм разочарована от това/. Бяха Сапунджиева и Ненчо и един млад и не толкова известен актьор. Според мен не им се получиха общите сцени - диалозите помежду им, нямаше истински диалог, нямаше спойка, все едно всеки излизаше и си казваше монолога и не им се получи контакта. Иначе бяха безупречни, но липсата на връзка помежду им, породена от слабия контакт ми развали кефа.

Ако знаех турски език и имах възможност да пътувам често до Истенбул с удоволствие бих го гледала в театрална постановка Peace много ако-та станаха Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 11:14 от Hushpuppy

# 572
Не че има нещо ново в думите на Мелтем за Патрончев. Ние много добре си знаем какво може и къв темерут е  Mr. Green в личния си живот... Аз вече дълбоко се съмнявам, че ще го видя женен. Не знам дали му и трябва, де  Joy. Относно театъра - респект!
За следващото ми ходене до Истанбул съм решила само по театри, кина и клубове. Никакви джамии и подобни простотии не ме интересуват.  Naughty

Вчера сестричката е имала рожден ден. Жива и здрава да е!  Heart Eyes
Много се кефя на жени зодия риба. Оправни, весели, без комплекси... често притежаващи и някакъв талант. Не цепят басма на никой... Бе, готини!

# 573
 Hug
Хубаво интервю, благодарско  Heart Eyes
Ами бързо се отегчава момчето, като не знаят как да го обичат този специален мъж! Да му пуснем малко свежа кръв от Балканите! Лакун, стегни се! Той говори френски и английски, а ти ще опресниш турския и така няма да се отегчавате ... А и ние ще имаме полза  smile3503

Всички искат да играят в театър, но ... дали ще могат да импровизират 5 минути и то  по идеята на постановката. Това е майсторството.  Peace
По този повод да споделя, че в Карадайъто в отрицателните образи (същност за „псевдо” положителен минава само Кенан) играят актьори с театрална закалка и да ви кажа, че това се чувства осезателно на фона на останалите, на които са им дали главни и по-главни роли. Аз поне го следя заради техните изяви, но ето – дизито им дава известност, която ролите в театъра не са им донесли. Дали заради това турците (поне от групата АВ) ще идат на театър да ги гледат ... не знам  newsm78

Неубедителен старт  Mr. Green на двете нови дизита във вторник вечерта, но ... идва нов тираж  Stop
Тотал:
20 KARA KUTU KANAL D 20:00:54 22:15:57 2.80 6.46
28 RACON AILEM ICIN ATV 20:00:04 21:53:43 2.03 4.79
АВ
10 KARA KUTU KANAL D 20:00:54 22:15:57 3.04 7.18
19 RACON AILEM ICIN ATV 20:00:04 21:53:43 2.46 6.02

Аз съм "отново" на вълната на "лИбоФта" Grinning

# 574
  • СТАНДАРТНО.

# 575
  • София
Привет!

„Чудо” ( http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=434952&hi … F2%F3%F0%F6%E8%FF )

Линк за сваляне на субтитрите на български:
Mucize.2015.WEBRip.XviD-LTRG.srt
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=e9b5467e6d

Малко по-късно ще го има и в мастерс за тези, които нямат регистрация в замунда.

Благодаря на g_georgieva08 за сътрудничеството и на Geryka и lacunababe за редакцията и техническата помощ.

# 576
Ето го ЧУДО-то в мастерс  Hug

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=101200&uploaded=1

Приятно гледане!     bouquet

пускам и директен линк, важи само пет дни!

http://file-post.net/en/fp8/d1/1426096089_249188623_120/?id=BkIsxdsyO4Gu

онлайн: http://www.dailymotion.com/user/evilswan/1

Петане, много лош старт, наистина  Sick ooooh!

Късметоваа,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 21:46 от lacunababe

# 577

Вчера сестричката е имала рожден ден. Жива и здрава да е!  Heart Eyes
Много се кефя на жени зодия риба. Оправни, весели, без комплекси... често притежаващи и някакъв талант. Не цепят басма на никой... Бе, готини!

Аууу, такива мили думи за нашата зодия не бях чувала Embarassed Обикновено ни се повтаря, че сме ревлили и сополиви hahaha, а и завеяни Joy

За Чудо - благодаря ви за труда!  bouquet
Ще го опитам.
Какво да очаквам newsm78 В случая не съм чела нищо друго, освен резюмето в Замунда, да не се пренавивам нещо ме е страх. Та, нямам никакви очаквания за сега.

# 578
Как ревливи, бе?! Въобще не е вярно! Да им предадеш много здраве от Лакуна Simple Smile

Чудо-то е типичен Махсунов филм - много човешки, топъл, красиво направен, малко комичен и на моменти трагичен. Не мога да кажа, че е надминал "Видях слънцето", но и в никакъв случай не е за пренебрегване. Една много добре заснета и изиграна, кино приказка по действителен случай. Peace

# 579
Мерси, Лакун - ще го гледам Peace

# 580
Понеже не съм Джемиле, искам да разширя кръгозора си newsm53

Всичко е ОК  newsm10

На всички девойки, които са правили превод, суб и качване на филма, едно огромно БЛАГОДАРЯ   love001

А на тези, които като мен  приеха подобаващо "Зимен сън" на Нури Джелайн, напомням  Grinning
 Naughty Тази вечер е раздаването на Турските Оскари за филмови постижения по NTV - 20:30 ще минем по червения килим, а 21:00 - ще вдигнем статуетките във всички номинации  Peace
Лидери по номинации са "Зимен сън" и "Имам възражение" (не го знам  newsm78). Сред поканените са Небахат Чехре, Шериф Сезер, Явуз Тургул, Гонджа Вулталери ...

# 581
  • София
Благодаря за "Чудо"!  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet

Тази вечер е раздаването на Турските Оскари за филмови постижения по NTV - 20:30 ще минем по червения килим, а 21:00 - ще вдигнем статуетките във всички номинации  Peace
Пълният списък с победителите - http://www.ntv.com.tr/sanat/siyad-yilin-ve-yuzyilin-en-iyi-filml … StBKkaMRi-GZ3yTXQ

Раджона стартира с лош рейтинг, но пък на мен ми хареса.  Blush

# 582
Благодарности за наградите  Hug

И Раджона и Марал ще ги чакам да навъртят поне по пет епизода, тогава ще ги проверя. Ако ще ги спират да не се хабя излишно  Laughing

Ох, Гери снощи ми пусна линк към един кюрдски рок изпълнител и съм тотално запленена... нищо, че нищо не му разбирам  Mr. Green Поздравявам ви и ви желая приятен ден!

https://www.youtube.com/watch?v=w9i5o6IjzE0

# 583
 ooooh!
Имах неблагоразумието, като най-тъпата патка на гьола, да изгледам снощи т.н. "турски Оскари"  Mr. Green Не знам какво очаквах  smile3502
Церемонията приличаше на едно казионно събрание на старци и баби ... нямаше един свеж образ в залата. Много слабо предаване на тази телевизия. Явно бяха поканени само наградените, а не номинираните. Червеният килим беше постлан в резиденцията на Ердоан, кохто се караше на Шефа на Централнат им банка, дето не иска да намали лихвите и да спасява турската лира (преди дни под натиск наляха пари от валутния им резерв), а се опитва да изнася урок по икономика на Султана и то на сайта на банката, та всички да видят ... това предаваха непрекъснато във времето на килима!
 Единственото хубаво нещо беше, че Нури Джелайн беше в залата с жена си и получи най-престижните награди,
както и Кенан Доолу с Берен Саат - той изпълни на живо песента си от филам и наистина е мнооого добър певец  Peace
Наградата на Халук Билгинер получи жена му. Явно той е възпрепятстван, както и от номинираните актьори във второстепенна роля никой не присъстваше.
Тъпа история  smile3534
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 10:18 от petan

# 584
Благодаря за "Чудо"  Hug Heart Eyes

Браво на Нури бей, то се очакваше де    Wink
Гледам на снимките на petan коя кака е взела наградата на Халук  Shocked  
Скрит текст:
пък знам че имаше млада жена и детенце  Thinking сега видях че май се развеждат..
изтървах клюките значиии  Whistling
и за Ийит и Мелтем не знаех
Скрит текст:
каквато е бойна дама, живо си представих 50 (поне) нюанса Джумбул  kiss newsm29 smile3560   Laughing

и докат' Ердо спасява лирата, госпожата се среща с електората   animal085 , целувка за най-умната и красивата  newsm47

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 13:20 от пенда

Общи условия

Активация на акаунт